reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Typicky ženská reakce [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
69 minut
„Televizní komedie o přehnané rodičovské péči, která dohnala dospělého syna do vztahu s neznámou dívkou.“

Celkové hodnocení filmu Typicky ženská reakce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2015
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2011
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2011
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih104047minih104047Man America (2011) 
Somebody's Hero n
minih135708minih135708Nepovedenej kšeft (2015) 
Unfinished Business n
minih113567minih113567Kde je můj syn? (2000) [TV film] 
Dov'è mio figlio n
minih36852minih36852Pád do nemilosti (1990) [TV film] 
Fall from Grace n
minih25637minih25637Kráska a zvíře (1991/1) 
Beauty and The Beast n
minih52643minih52643Jaký otec, taková dcera (2007) 
Tel père telle fille n
minih88160minih88160Táta jak má být (1995) 
Man of the House n
minih23007minih23007Vůně zelené papáje (1992) 
Mùi đu đủ xanh n
minih63645minih63645Krtek a tranzistor (1968) 
Krtek a tranzistor n
minih7150minih7150Dvě věci pro život (1972) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 %
4   - argenson
5   - curil
6   - jarda53
5   - Jean-Paul
6   - melakara
7   - Kycky
8   - oulisna
10 - miroslav22
7   - Pavelpi
8   - marketastu

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

37 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.811/0.79