Tygři oceánů (1998)

Tygři oceánů (Tigers of the Sea)
80 %
 
 

Tigers of the Sea

    Žánr: dokument
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 120 min.
Tygři oceánů I.

Tyto dobové materiály zobrazují využití námořnictva během nejdůležitějších bitev 2. světové války. Uvidíte střety válečného námořnictva Spojenců a Osy v největších bitvách let 1939-1945. Sledujte konvoje brázdící vlny Atlantiku a Tichého oceánu, útoky ponorek a odvety torpédoborců. Dokument je plný záběrů námořního letectva a pěchoty, ale především letadlových lodí a křižníků válečného námořnictva.
Staňte se svědky zákeřného útoku na Pearl Harbor, bitvy o Guadalcanal a Iwo Jimu nebo potopení Bismarcku a vylodění v Normandii.

Tygři oceánů II.

Druhá část trilogie o válečném loďstvu II. světové války.
Tyto unikátní materiály vás provedou průběhem nejdůležitějších bitev 2. světové války. Budete vtáhnuti do nemilosrdných bitev v Pacifiku, uvidíte obojživelné vylodění Spojenců v Africe a stanete se účastníky Operace Overlord. Sledujte konvoje brázdící vlny Atlantiku a Tichého oceánu, útoky ponorek a odvety torpédoborců. Dokument je plný záběrů námořního letectva a pěchoty, ale především letadlových lodí a křižníků válečného námořnictva.

Tygři oceánů III.

Tyto dobové materiály zobrazují využití námořnictva během nejdůležitějších bitev 2. světové války. Sledujte konvoje brázdící vlny Atlantiku a Tichého oceánu, útoky ponorek a odvety torpédoborců. Dokument plný záběrů námořního letectva a pěchoty, ale především letadlových lodí a křižníků válečného námořnictva.

Třetí část obsahuje:

Vlčí smečky
Ohnivé peklo
Najít, uštvat, potopit!
Černé moře
Iwo Jima
Božský vítr
Vítězství a mír

Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.