Ty vraždy nezastavíš (2003)

Ty vraždy nezastavíš (You Can't Stop the Murders)
50 %
 
 

You Can't Stop the Murders

    Žánr: krimi / komedie
    Země: Austrálie
    Délka: 94 min.
Když se v malém australském městě začne vraždit, zdá se, že mezi oběťmi existuje určitá spojitost. Cyklista, konstruktér, námořník, kovboj, indián - kdo přijde na řadu nyní? Dokáže policie zasáhnout dřív, než dojde k další vraždě? Konstábl Gary Raymond nemyslí na nic jiného než na dívku svých snů Julii, která je reportérkou v místní televizi. Jeho podřízený a kamarád z dětství Akmal je zase posedlý myšlenkou natočit film. Série vražd je však probere z nečinnosti, zvlášť když jim z města přichází na pomoc detektiv Tony Charles. Muž, který napřed střílí a teprve potom se ptá.

režie:
Anthony Mir
 
 
hraje:
Gary Eck (konstábl Gary Raymond), Akmal Saleh (konstábl Akmal), Anthony Mir (detektiv Tony Charles), Richard Carter (šéf Carter), Kirstie Hutton (Julia Broadmeadows), Rob Carlton (Barry), Steve Rodgers (pošťák Bob), Peter Callan (Sebastian), Kenny Graham (Nigel), Lester Morris (Roger), Kitty Flanagan (Berryl), Steve Abbott (Warren), Haskel Daniel (Len / kameraman), Bruce Venables (řezník Henry), Megan Drury (pracující dívka), Justine Seymour (šéfová Carterovy manželky), Jason Clarke (Slade), Bob Franklin (Mongo), Jimeoin (Burrito), David Collins (Dave), Shane Dundas (Shane), Garry Who (Trevor), Bill Young (šéf Jones), Matthew Whittet (Gyles), Tom Appleton (Robber), Allan Bourbon (námořník), Mary Rachel Brown (Amanda), Monir Shojae (Akmalova matka)
 
 
scénář:
Anthony Mir, Gary Eck, Akmal Saleh
 
 
kamera:
Justin Brickle
 
 
hudba:
Jamie Fonti
 
 
výprava-architekt:
Sam Hobbs
 
 
kostýmy:
Justine Seymour
 
 
střih:
Rochelle Oshlack
 
 
zvuk:
Craig Carter, Bruce Emery, Helen Field, David Glasser, Bryce Grunden, James Harvey, Paul Pirola, Andrea Werner, Liz Wright
 
 
zvláštní efekty:
Lloyd Finnemore
 
 
koordinátor kaskadérů:
Spike Cherrie
 
 
masky:
Wizzy Molineaux, Jennifer Stanfield
 
 
producent:
Anastasia Sideris
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.