reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tvrďák

Baby Boy

Další název:
South Central L.A.
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Tvrďák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2014
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
Outys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2014
bikerboyz83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2009
Mimi.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41372minih41372Muž stínu (1994) 
The Shadow n
minih31937minih31937Jeden hot a druhý čehý (1978) 
La zizanie n
minih15118minih15118Ostrov stříbrných volavek (1976) 
n
minih39502minih39502Opičárny (1931) 
Monkey Business n
minih44841minih44841Zákon ulice (2007) 
Urban Justice n
minih15146minih15146Osudná smlouva (1988) 
Committed n
minih74616minih74616G.I. Joe 2: Odveta (2013) 
G.I.Joe: Retaliation n
minih40528minih40528Boogeyman (2005) 
Boogeyman n
minih59678minih59678Přicházím s deštěm (2008) 
I Come with the Rain n
minih38680minih38680Marci X (2003) 
Marci X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - luan66
2   - Hakamiah
10 - Gremmie
7   - andriy
6   - blackpoint
6   - Outys
7   - bikerboyz8
8   - Mimi.

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

09:50 - 10:40

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Lusitania: 18 minut, které otř...

09:55 - 10:45

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:50 - 11:00

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.31/0.283