reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tvoje srdce inkognito

Žánr:
Rok:
1936
Premiéra v ČR:
27.11.1936

Celkové hodnocení filmu Tvoje srdce inkognito

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2009
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21571minih21571U svatého Matěje (1939) 
n
minih112046minih112046Bratr a sestra (2012) [TV film] 
Frère & soeur n
minih40624minih40624Petrohradská noc (1934) 
Peterburgskaja noč n
minih33519minih33519Hotel (2001) 
Hotel n
minih41798minih41798Rozchod! (2006) 
The Break-Up n
minih16738minih16738Pouto nejsilnější (1945) 
Brief Encounter n
minih43062minih43062Krvavá hostina (2006) 
Feast n
minih8418minih8418Holka na zabití (1975) 
n
minih4597minih4597Bratia (1961) 
n
minih17327minih17327Příběh opravdového člověka (1948) 
Pověsť o nastojaščem čeloveke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - curil
6   - clara.bow
5   - nick4
6   - rosta12
4   - ajelod
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.571/0.553