reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tunel do Číny

Digging to China

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Tunel do Číny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2011
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Teonanacatl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28465minih28465Divoké kočky (2000) 
Coyote Ugly n
minih55841minih55841Žena opice (1964) 
La donna scimmia n
minih14417minih14417Noční host (1961) 
Noční host n
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih19259minih19259Smyslná orchidej (1989) 
Wild Orchid n
minih21225minih21225Toy Story - Příběh hraček (1995) 
Toy Story n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih23499minih23499Zachraňte Willyho 2 (1995) 
Free Willy 2 n
minih22602minih22602Vládcové vesmíru (1987) 
Masters of the Universe n
minih42818minih42818Ženský zákon (1967) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
7   - ignac1
8   - Snura
8   - Johnny1
6   - fidelio
8   - JANAKA
6   - Teonanacat
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.225/0.202