Jeden svět
ohodnotit

Tři muži a mladá dáma

3 Men and a Little Lady

Rok:
1990
Délka:
104 minut

Obsah filmu Tři muži a mladá dáma

 
V roce 1985 vznikla mimořádně úspěšná francouzská komedie Tři muži a nemluvně a v roce 1987 její stejnojmenný americký remake o třech starých mládencích, kteří za dveřmi bytu naleznou malé dítě Mary a musí se o ni postarat.
V roce 1990 na úspěšný snímek navázaly další osudy neobvyklé rodinky. Opět se můžete setkat s malou Mary Benningtonovou, která má hned tři tatínky. Petera, Michaela a Jacka, staré mládence, kteří žijí pod jednou střechou společně s matkou Sylvií a malou Mary, kterou nade vše milují. Jejich "rodinný" život se zdá harmonický, i když nepříliš tradiční. Sylvie však pomalu začíná uvažovat o tom, že by se měla vdát. Jenže...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Francouzští tvůrci se k tomu nějak neměli a   tak na to sáhl Hollywood. Máme tu tedy volné   pokračování neméně úspěšného amerického   remaku úspěšného stejnojmenného   francouzského filmu, kde Mary povyrostla a její   maminka se chce vdávat. A co na to tři   kamarádští pánové? Peripetie kolem toho mohou   začít. Na první pohled je na snímku vidět   žánrová změna. Ztřeštěností ubylo, zato tu   nastoupila romantická šablona. Humoru je tu   však samozřejmě stále více než dost, i když   příběh krapátko zvážněl. Je však stále   zábavný. Tvůrci šli dějově dál a kupodivu   se v ničem od minula neopakují. Bývaly to   krásné doby, kdy se točily vkusné komediální   filmy bez používání fekálních vtípků,   které nestárnou a i po tolika letech dokáží   svým přístupem pobavit.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.3.2018
Nebo také:
Tři zoufalci a mladá dáma.
Vezmeme si je   popořadě. Každý z těchto chlapíků si   prožil chvíle slávy i   zoufalství.
Nejsympatičtější a jediný herec   z ústřední trojice je Steve   Guttenberg.
Začínal ve slavném snímku Hoši z   Brazílie. Zahrál si v oblíbeném Číslo pět   žije, v Policejních akademiích dokud se na ně   dalo koukat, hrál hlavní roli ve skvělém   Zámotku. A dnes? Turbotarantule 2.   Super.
Další v pořadí je pro mne osobně   nestravitelný seladon a neherec Tom Seleck.   Proslavil se rolí detektiva Magnuma. Chvíli se o   něm uvažovalo do role Indiana Jonese (brr). Pak   se pokusil zmršit geniální sitcom Přátelé a   dnes zaplaťpánbůh už téměř   nehraje.
Třetí do party a také silně   netalentovaný Ted Danson. Proslavil se v sitcomu   Na zdraví, viděli jsme ho v Zachraňte vojína   Ryana, nějaký čas žil, bůh ví proč s Whoopi   Goldberg a dnes je ke spatření v Kriminálce New   York. Na to, jak mizerný je to herec, působivá   kariéra.
A tito tři zoufalci se společně   sešli v remaku francouzského filmu Tři muži a   nemluvně. A protože úspěch se neodpouští,   dočkali jsme se tohoto volného pokračování. Z   nemluvněte vyrostla mladá dáma a třem   zoufalcům hrozí, že se děvčátko se svojí   matkou odstěhují do Anglie a oni o ně   přijdou.
Tomu se samozřejmě musí za každou   cenu zabránit. Nejstarší z nýmandů, Tom   Selleck totiž obě dvě miluje a pointou celé   téhle taškařice je, že si to neumí přiznat.   Cha cha, chi chi cho cho.
A tak se ocitáme v   Anglii, v domě pochopitelně nesympatického   Brita a naši tři přátelé musí stůj co stůj   překazit už rozjetou svatbu...
Tři muži a   mladá dáma je hloupý film plný nesympatických   lidí s asi dvěma slušnými vtipy. Ale pokud   hledáte něco k žehlení, klidně si ho pusťte.   Nakonec zjistíte, že Selleck si včas svou   lásku uvědomí a získá milovanou Sylvii   (kouzelná Nancy Travis), i její dceru. Nemusí   vám vadit, že jsem konec profláknul, stejně   každý ví už od začátku, jak to dopadne.
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Neméně úspěšné pokračování prvního dílu   Tři muži a nemluvně. Holčička nám vyrostla a   schází jí ženská ruka. Jak si s tím pánové   poradí?


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tři muži a nemluvně (1987)

 Tři muži a nemluvně (1987)
Tři muži a nemluvně n
Three Men and a Baby
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Leonard Nimoy, Dianne Crittenden

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10