reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tři dámy s pistolí [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
31.10.2004
„Květa Fialová, Jiřina Bohdalová a Blanka Bohdanová v kriminální komedii podle divadelní hry Karla Wittlingera.“

Celkové hodnocení filmu Tři dámy s pistolí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.8.2007
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.7.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2014
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.11.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2009
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2005
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
Hanneton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.1.2006
Elí
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.8.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41082minih41082Kdo dostane burák? (1990) [TV inscenace] 
Kdo dostane burák? n
minih4911minih4911Caligula (1979) 
Caligula n
minih86460minih86460Prokouk hodinářem (1972) 
Prokouk hodinářem n
minih25524minih25524Akta X: Film (1998) 
The X-Files: Movie n
minih51103minih51103Parádní číslo (1977) [TV inscenace] 
Parádní číslo n
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih99756minih99756Hra se smrtí (1995/1) [TV film] 
Hra se smrtí n
minih27183minih27183Moje gejša (1961) 
My Geisha n
minih2330minih2330100 dní v Palermu (1984) 
Cento giorni a Palermo n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
4   - Faye
3   - Jean-Paul
6   - melakara
3   - caligari
5   - michal33
7   - Area
7   - pauli1
5   - WaM
7   - Janinka73
5   - Hanneton
5   - Elí

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

38 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

43 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.781/0.703