reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Třetí zázrak

The Third Miracle

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
114 minut
„Ona může ztratot svůj život. On zase svoji víru.“

Celkové hodnocení filmu Třetí zázrak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2008
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2007
reubke
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34369minih34369Zločin pátera Amara (2002) 
El crimen del Padre Amaro n
minih12872minih12872Mortal Kombat (1995) 
Mortal Kombat n
minih32485minih32485Hitler - Bilancování: V soukromí (?) 
n
minih2612minih2612Agent WC 40 (1996) 
Spy Hard n
minih44879minih44879Pan Včelka (2007) 
Bee Movie n
minih31813minih31813Plynové lampy (1944) 
Gaslight n
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih32051minih32051Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 
Jay and Silent Bob Strike Back n
minih39541minih39541Léto s Katkou (1975) [TV seriál] 
Leto s Katkou n
minih4464minih4464Boney M - Gold: 20 Super Hits...And More (1993) 
Boney M - Gold: 20 Super Hits...And More n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
8   - catamount
6   - xebece
3   - luan66
10 - Gremmie
6   - Area
4   - Lenickaaa
9   - reubke
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.17/0.15