Duben
ohodnotit

Trestná lavice

The Longest Yard

Další název:
Za katrem; Za mrežami (SK); Spiel ohne Regeln
Rok:
2005
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
29.9.2005
„O bývalém fotbalistovi, kterého čeká ve vězení nejtěžší zápas jeho života.“

Komentáře k filmu Trestná lavice

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Byla by to slušná komedie,   komičtější proti   britskému suchému humoru v   Fotbal za mřížemi   ("předlohu" obou z   r. 1974 neznám), nebýt v   obou ne nezbytných   "psých" v podobě   zabití kamarádů hlavních   postav, které to zbytečně   dramatizují.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Opět Adam Sandler, který je   neskutečný komik a je vidět   že je herec jak má být.   Fotbal odehrávající se ve   vezění se spoustou vězňů   okolo je celkem fajn nápad, a   mě se rozhodně líbil
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.1.2015
Trestná lavice
U filmů s Adamem Sandlerem   mám jeden problém. Jak bych   to jen řekl. Všechny jsou   úplně stejné! Plné   klišé, jednobarevných   postav a takových těch   věcí, které by si mohli   filmaři klidně odpustit.   Navíc ani neholduji   Sendlerovskému humoru.
Trestná lavice je remakem   "Fotbalu za   mřížemi", který zase   není nic jiného než   předělávka   "Nejtěžšího   yardu". Ve výsledku tedy   ani tu originalitu nemůžeme   vzít za své. Jediné   pozitivum které na tom všem   vidím je, že konečně   chápu pravidla amerického   fotbalu, nad kterými jsem až   doposud tápal. Snímek se   však tomuto sportu věnuje   tak zblízka, že i neznalec   rychle pochopí jak se to   vlastně všechno hraje.
Jinak pár klišé: Hodní   vězni, kteří jsou přímo   ukázkovými občany, a   bachaři, jenž jsou takový   sadisté, že i Hitler by je   začal trošku krotit. Před   každou důležitou chvílí   se vezme Adam nějaký ten   proslov, který tak tahá za   srdce, že dojme všechny   hráče. Jejich intelekt je   asi vyšší než můj,   jelikož já nikdy nepochopil   o čem že to sakra vlastně   mluví. A to že se všichni   semknou jako pospolitý tým,   o tom se netřeba zmiňovat...
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Jde o volné pokračování   (Mean machine) komedie která   byla o fotbale. tento film je   z vězení a je také fotbale,   ale americkém. Luxusní   podívaná pro všechny. Skoda   okopirovaneho děje. Kdo   viděl mean machine předem   ví co se bude dít :)
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Docela pekne natocena komedie   o vezenskem zivote.
Hlavne tu maji radi   americky fotbal.A tak si to   rozdaji vezni a dozorci.
Dost dobre herecky   obsazene.
A ten   konec.........no ja jsem   myslel,ze ho fakt ...no proste   jsem byl prekvapeny.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2010
: Sylwikk : neni to okopceny   od fotbalu za mrizemi ale od   filmu ze sedmdesatych let s   burtem reynoldsem v hlavni   roli The Longest yard od toho   je prave okopceny i fotbal za   mrizemi jsou to remaky akorat   fotbal za mrizemi je o   klasickem evropskem   fotbalu..... ale tohle je   perfektni film u ktereho se   musim rezat od zacetku az do   konce se skvelym   obsazenim.....ma to naboj a   nema to zadne misto ve kterem   by se clovek nudil nabity od   zacatku az dokonce
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Sander v další netypické   roli jako hráč amerického   fotbalu , který se dostane do   vězení kde dá dohromady   tým vězňů aby se utkali ve   velkém zápase s bachaři .   Celkem pohodová komedie a pro   obdivovatelé amerického   fotbalu určitě nutnost   vidět .
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2013
Predaný divák
Jeden z najpríšernejších a   najklišovitejších filmoch   aké asi boli natočené.   Nechýbajú všetky   najzákladnejšie dogmy   podobných filmoch na čele s   obrovskými preslovami,   trápnymi akože hláškami,   klasickými charaktermi a   vznikol tento des. Keby niekto   lietal naliaty autom a   ohrozoval životy normálnych,   tak pokiaľ by ho nesundal   policajt z toho vrtulníka,   tak hocikto naokolo určite.   Vzorní väzni, vlastne také   neviniatka a krvilační   sadistickí dozorcovia. A tá   hra bolo snáď vrchol anti   fair-play, byť rozhodcom,   ukončujem. Jááj, to mala   byť komédia a ja som sa mal   zasmiať, no ja som sa   rozplakal. Jediné na čo sa   tu dalo pozrieť, bola len   vlajka Texasu
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Dost slušní nápad v tomto   filmu skvělé obsazení  
zaručuje dobrou   podívanou v této komedii z   prostředí vězení
povedlo se to
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2014
V první řadě začnu s   příběhem, který je   naprosto trapný až   stupidní. Bývalý fotbalista   Paul crew je zatčen a ve   vězení bude pověřen   úkolem vytrénovat ze svých   vězňů fotbalisty a porazit   tým dozorců, no a jak   myslíte že tento   stereotypní příběh   skončí? Nebudu vám říkat   jak, ale film je ubohý a   vtípky, které měly být   pokládaný za srandovní   rozhodně vtipný nejsou,   možná tak jeden, nebo dva,   ale to je vše. Od filmu jsem   čekal rozhodně víc, když   to má tak vysoké hodnocení.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Poměrně povedená sportovní   komedie plná opravdu   zajímavých postav. Jedna z   těch lepších   "Sandlerovek".
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2011
Parádní komedie s luxusní   hereckým obsazením. Supr   příběh, bezva scénář i   herecký výkony. Od začátku   do konce jsem se bavil a   kupodivu i český dabing je   zde perfektní. Doporučuji   všem
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Sandler-tovaren na komedie
Priemerna komedia s Adamom   Sandlerom v hlavnej ulohe.Ten   chlap je nezmar-toci jednu   komediu za druhou a vymyslat   pre neho nove a nove scenare   musi byt nesmierne narocne.Aj   v tomto pripade je scenar plny   klise a vo filme nie je nic,   co by ste nevideli   predtym.Humor je laskavy a   mierny.Jedine co stoji za   obdiv je fakt, ze Sandlerov   produkcny tim je schopny aj do   takejto traparny ziskat   znamych hercov.Film   doporucujem s velkymi   vyhradami.Uz za 3 dni si   nebudete pamatat o com to   vlastne bolo a to vlastne ani   nie je na skodu.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Trestná lavice
Skvělá komedie z   vězeňského prostředí,   která má ovšem   odlehčenější sportovní   námět. Film nabídne řadu   výborných scén a   zajímavých hlášek, u   kterých Sandler ukazuje, že   je pan herec. Některé z   postav mi přišly drsné a   směšné zároveň a to   zvláště při treningu. No a   samotný ředitel byl   pořádná sketa a ten   závěrečný výsměch jsem   mu ze srdce přál. U utkání   v americkém fotbalu, které   bylo místo docela brutální,   jsem se výborně bavil.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Povedený sportovní film.   Skupina trestanců proti   dozorcům v americkém fotbale   téměř bez pravidel. Adam   Sandler v trošku jiné roli,   ale zvládl to hodně dobře.
Vig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Opět skvělá práce Adama   Sandlera a Chrise Rocka.
Výborný hlášky   aslovní obraty mne   pobavily.
Burt Reynolds   se mi v roli nestora   nesmírně zalíbil, šedá   hlava zas ukázala, že svaly   nejsou všechno.

Co mne ale dostalo:
Nelly, přestaň   "zpívat" hrej   vězně! :)
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Super komedie. Velice vtipné   scény, střídají   dramatické události.   Nehledě na to, že Adam   Sandler je zárukou výborné   zábavy.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.8.2018
Mno, pár celkem obvyklých   hlášek Adama Sandlera   pobaví, ale celkově je film   určen spíše jednodušším   jedincům. Primitivní   vtípky, přehnané postavy,   debilní děj. Už to, že na   začátku Paula Crewa kapitán   stráže týrá, jen aby   nehrál a pak ho v dalším   okamžiku úplně nechá být   je divné. A ti vězenští   dozorci?! Kde sehnali tak   dokonale gestapácké postavy?   Vzhledem vrahouni, povahou   beránci :-D
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Adam Sandler v bláznivé   komedii o vězních hrajíci   fotbal proti znenávideným   dozorcúm.Hodně zábavný   film se skvělými scénami   při zápase i   tréningu...skvělý...
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.2.2021
Oddychová komedie kde konec   je jasný už od začátku.   Bachařská surovost a   ředitelova nadutost dostane   nakonec co proto.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2011
Dobrá komedie...
Ale   to se tvůrcům nelíbil   vážnější remake Mean   Machine, že natočili jeho   přesnou kopii s fakty z   Longest Yardu?
Jinak se   mi ten film hodně líbil -   obsazení hvězd WWE, Sandler,   Rock a původní Reynolds =   dobrá komedie
mikee
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2008
Nemám rád Chrise Rocka a v   lásce nemám ani Adama   Sandlera , tudíž bylo pro   mě těžké hodnotit co   nejobjektivněji , ale nakonec   jsem antipatie vůči těm   dvěma hodil za hlavu a   shlédnul jsem tuhle variaci   na skvělé Náhradníky (mám   na mysli film s Keenu Reevesem   a Genem Hackmanem) a musím   říct , že místy jsem se   bavil velice dobře a místy   nudil jako hrom , ale hlavní   nedostatek tohoto díla   shledávám v uhozeném   příběhu , pitomoučkém   scénáři a některých   dojemných scénách , které   působily jako pěst na oko a   ten konec tomu dal korunu.   Celkově dávám slabší 3* a   jestli na to mrknu ještě   někdy v budoucnu , bojím se   že půjdu s hodnocením   jěště níže. Film , u   kterého si na už konci   nepamatuju začátek a to je   zatraceně špatně!
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Ano je to ovšem trochu film s   nadsázkou, ale je to přeci   komedie a ke všemu   "Sandlerovka". Je to   komedie, na kterou se mohu   dívat stále dokola. Můj   oblíbenec Adam Sandler v   další ze svých velkých   rolí. Tato nadupaná   vychytávka s výborným   střihem, efekty, hudbou a   skvělým nefalšovaným   americkým humorem si každý   oblíbí. Hned se pozná kdo,   jaký režisér má cit pro   natáčení.. Peter Segal ho   má efektivní a humorně   akčně založený, což   ukazuje hned v první scéně   a na nic nečeká a   nekontrolovatelně se pouští   do akce. Není to průměrný   film, ale nadprůměrný.   Většina z vás v tom vidí   komedii jako každou jinou,   ale není tomu tak.. Peter   Segal tohle umí, jako ve   filmu 50x stále poprvé,   dokáže diváka dostat do   transu, napětí a i   rozesmát... doufám, že v   nejbližší době najdou   ještě někdy nějakou   vzájemnou spolupráci s   rodákem z Brooklynu Adamem   Sandlerem.
AngeloTommy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Doposud nejlepší film Adama   Sandlera. Opravdu vynikající   film s hvězdným obsazením   (Adam Sandler, Burt Reynolds,   Chris Rock) a dokonalými   vtipy a scénami. Ve filmu si   zahrály i wrestleři (Steve   Austin - Stone Gold a The   Great Khali). Tento film by si   neměl nechat ujít žádný   fanoušek Adama Sandlera a   skvělého humoru.
vorenus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Tohle téma tu už bylo snad   tisíckrát.A i tentokrát   nás nečeká žádná   převratná podívaná.Celkem   zbytečnej snímek.
sylwikk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Dala bysem i víc hvězdiček,   kdyby to nebylo totálně   okopčený od Fotbalu za   mřížemi. Dyť je to skoro   to samý. Jinak jako dobrej   film, ale kde je ňákej   vlasní nápad? Tohle   nezachrání ani můj   oblíbenec Adam Sandler.
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Trestná lavice v hlavní roli   s Adamem Sandlerem je   komedií, u které jsem se   rozhodně pobavil, ale jako   jiných jeho filmů víckrát   by mě to asi už nelákalo.   Ono nejde zase tolik o vztahy   jako spíš o sport, ze   kterého si určitě jde   udělat dost dobrou legraci.   Ještě k tomu s takovou   řádkou hereckých ikon,   které se zde objeví.   Většinou přátelé,   kamarádi a prostě ti,   kteří se dokázali dohodnout   a dokáže je to bavit.   Trestná lavice se i tak   povedla. Příjemná,   chvílemi nadprůměrná   komedie z prostředí, který   je už dost filmově   okoukaný, ale občas nějaké   novoty s radostí vytrouší.   Krom toho dokázali autoři   vytvořit občas opravdu   zajímavé postavy a do nich   dostat opravdu zajímavý   herecký arzenál.
Kaaza
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Sandlera mám rád a tak jsem   se těšil na pořádnou porci   srandy.Pak jsem ale zjisti,že   to není typická   ''sandlerovka'',ale jak řekl   v závěru filmu jeden týpek   ''Who gives a shit''.I tak to   sranda byla.Je málo dobrých   sportovních filmů a ještě   méně antisportovních a   tenhle je fakt dobrej.Při   výběru týmu z těch   nejbrutálnějších bláznů   jsem se řezal smíchy,byla   zde i spousta skvělých   hlodů a závěrečný zápas   byl velmi kvalitní.Trošku   navíc tady zase byla ta   citová vložka,ale moc   dlouhá nebyla a taky   vyloženě   nepřekážela.Výsledkem je   dobrá porce zábavy na nudný   večer za 85% = 9*.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Dost dobrá sportovní komedie   z vězeňského prostředí.   Film mě pobavil, ale nic z   něj ve mě nezůstalo.
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Ani nevim proč, ten film je   ale pecka... Nejsou tam moc   inteligentní vtipy, spíš   jsem se zasmál těm   imbecilům. Je to nereálné a   až moc přikreslené. Sandler   však rozhodně nezklamal. 70%
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2007
Dobré
Velmi dobrý film z   prostředí vězení. Určitě   jsem se u něj nenudil a   potěšil mě též tím, že   jsou v něm obsazení   wrestleři, kteté určitě   sleduji. Výborný Adam   Sandler a Chris Rock. Určitě   film doporučuju těm, co   mají rádi vězeňské filmy,   něco té zábavy a také   wrestlery ve filmu.
standa.kasna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Podle mého nazoru jedna z   povedenýh komedii ktera se mi   hodně libila a doporučuji   všem aby se na tento filmek   pdivali nebudete litovat.
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Superkomedie !!!
Paul „Wrecking" Crewe   (Adam Sandler) je bývalá   hvězda amerického fotbalu   uvězněná za jízdu pod   vlivem alkoholu. Crewe je   poslán do allenvillské   věznice, jedné z   nejhorších v zemi. Když mu   ředitel věznice nabídne,   aby sestavil tým pro zápas   proti vězeňské stráži,   Crewe angažuje Caretakea,   zkušeného obchodníka,   který vězňům vždy sežene   vše, co chtějí. Tihle dva   spolu dokáží vytvořit   jeden z nejbláznivějších   týmů, které kdy tuhle hru   hrály.
Divoká komedie   o skupince odsouzených,která   dá dohromady fotbalový   tým,aby se utkala se svými   největšími   nepřáteli-vězeňskými   strážci, kteří je drží   za mřížemi...!
Vaše   bránice nezůstanou v klidu   od začátku do konce!!!
lidri10
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Trestná lavice
Jedním slovem ÚŽASNÝ!!!   Film ve kterém je všechno co   sem hledal! Zápas v   americkém fotbale, kde proti   sobě stojí nadupaný vězni   proti nadupaným dozorcům!   Jatka a komedie v jednom to je   trestná lavice
Pavka89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Já nevím..asi jsem ještě   pořád puberťačka?!...   smála jsem se pořád :-) 80%   Herci jsou sympaťáci ;-)..
teko
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2006
Trestná lavice
Paul „Wrecking“ Crewe je   bývalá hvězda amerického   fotbalu uvězněná za jízdu   pod vlivem alkoholu. Crewe je   poslán do allenvillské   věznice, jedné z   nejhorších v zemi. Když mu   ředitel věznice nabídne,   aby sestavil tým pro zápas   proti vězeňské stráži,   Crewe angažuje Caretakera,   zkušeného obchodníka,   který vězňům vždy sežene   vše, co chtějí. Tihle dva   spolu dokáží vytvořit   jeden z nejbláznivějších   týmů, které kdy tuhle hru   hrály!
RaSTaMaN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Skvělá komedie s ještě   lepším obsazením, u které   celkový dojem kazí, že   příběh je převzán s filmu   Mean Maschine, (pokud už ste   ho viděli víte přesně co   se bude v trestné lavici   odehrávat) ale i přeto jsem   se dobře bavil.
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Bývalá hvězda amerického   fotbalu se po neúspěsné   kariéře dostává do   náprávného zařízení.Zde   se schyluje k atraktivnímu   fotbalovému zápasu mezi   dozorci a vězni.No prostě   mlátičky do toho.
IceCold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2007
Tak takto som sa už dávno   nezasmial... Nielen skvelý   humor, či športová   atmosféra a zápolenoie, ale   aj úžasný Adam Sandler,   ktorý preukezuje, že patrí   na filmové plátno v plnej   paráde. Tento film môžem   len odporučiť!!! A Bob Sapp   je ukážkový frajerko XDD
mijala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Pokaždé když se nudim, tak   mě tento film rozveselí.   Film z vězeňského   prostředí, kde na konci   vězni hrají fotbal proti   dozorcům, je prostě   skvělý. Adam Sandler je jako   hlavní postava výborný.   Film je zábavný, ale i   smutný, když zemře   Sandlerův kamarád. Objevují   se tu některé opravdu dobré   scény, tak že všem, co se   rádi pobaví, tak   doporučují.
Šolc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2011
Velice vtipné scény při tom   když hromotluci se učí   hrát americký fotbal velice   jsem se u toho nasmál a   doporučil bych tento film   všem
Imazol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Trestná lavice, je krásný   film na večer s kolou v ruce   a s přáteli po boku, film u   kterého se nasmějete a   velice pobavíte.
pavca35
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Bezvadná komedie pro   zvednutí nálady. Hlavním   tématem je americký fotbal a   k němu samozřejmě patří i   roztleskávačky a v tomhle   filmu jsou opravdu "k   nakousnutí", stejně   jako sekretářka ředitele   věznice. Nechybí zde ani   vtipné hlášky.
Nejvíc se mi líbil   výrok: "Tabulku   čokolády jsme nedostali, ale   máme aspoň   čtvereček." a   "hvězda verzus   půlhvězda". Kdo   neviděl - nepochopí. Takže   neváhejte a hurá na film.   Opravdu se zasmějete.
Necker3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2008
Ak sa chcete zasmiat,tak tento   film je na to to   prave:)typicka americka   zapletka,ktora vyvrcholi   vitazstvom tych akoze   slabsich,ktori v skutocnosti   taki nie su.....proste super   film,ktory sa oplati pozriet   si
ooptimista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2008
ooptimista
Jeden z nejhustějších   filmů co znám, skvělá   komedie, kterou můžu   doporučit-viděl jsem jí už   snad padesátkrát,ale   vždycky se dost zasměju
pecak9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2010
tento film je hodne podareny,   myslím si ze jeden nejlepsí   s hercem Adamem Sandlerem.   Vtípné dialogy me fakt   dostaly. Urcite doporucuji :-)
zaky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2008
odporučam si tento film   pozriet lebo je perfektny da   sa na nom velmi dobre zasmiat   clovek si pri nom odychne a   odreaguje sa
Chaaroon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2010
film který dokáže pobavit i   po opakovaném přehrátí,   výborné obsazení a dialogy   dobře vymyšlené, nezbývá   než doporučit

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih45450minih45450100% blond (2005) 
Dirty Love n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih47995minih47995Ženy (2008) 
The Women n
minih24770minih24770Údolí krásných žab (1973) 
Údolí krásných žab n
minih12544minih12544Mise (1986) 
The Mission n
minih45728minih45728Tudorovci (2007) [TV seriál] 
The Tudors n
minih40774minih40774Ve jménu krále (2007) 
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale n
minih29239minih29239Šílená jízda (1997) 
Drive n
minih36727minih36727Ultraviolet (2006) 
Ultraviolet n
minih75587minih75587Jeden musí z kola ven (2011) 
Tinker, Tailor, Soldier, Spy n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fotbal za mřížemi (2001)

 Fotbal za mřížemi (2001)
Fotbal za mřížemi n
Mean Machine
Žánr: drama / komedie / sportovní / thriller
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Barry Skolnick

(jiná verze filmu)

Nejtěžší yard (1974)

 Nejtěžší yard (1974)
Nejtěžší yard n
The Longest Yard
Žánr: drama / krimi / komedie / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Aldrich

(remake)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10