reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Trápení

Další název:
Strakáč
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
16.2.1962

Celkové hodnocení filmu Trápení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2012
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2006
angi5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2014
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.7.2012
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2015
nitranska9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31355minih31355Emil a detektivové (2001) 
Emil und die Detektive n
minih20125minih20125Šarlatový a černý (1983) [TV film] 
The Scarlet and the Black n
minih22074minih22074Valmont (1989) 
Valmont n
minih40939minih40939Dvě Cecilky (1970) [TV inscenace] 
Dvě Cecilky n
minih8892minih8892Chceme žít (1949) 
n
minih46792minih46792Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (2007) [TV film] 
Bury My Heart at Wounded Knee n
minih4205minih4205Bláhový sen (1943) 
n
minih54709minih54709Slečna Marplová: Nemesis (2007) [TV film] 
Marple: Nemesis n
minih22658minih22658Krajní meze (1995) [TV seriál] 
The Outer Limits n
minih5130minih5130Císař a tambor (1998) 
Císař a tambor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.7 %
7   - Erkul
9   - clara.bow
7   - green-tea
8   - Frolíček
7   - Snura
9   - Charlie35
7   - Faye
9   - melakara
10 - dederon
9   - Henry2222
7   - AlbertPeta
6   - angi5
10 - ceskytulak
9   - troufalka
10 - nitranska9

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

38 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

118 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

18 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.229/0.206