Duben
ohodnotit

Transformers: Pomsta poražených

Transformers: Revenge of the Fallen

Další název:
Transformers: Pomsta porazených (SK); Transformers - Die Rache
Rok:
2009
Délka:
150 minut
Premiéra v ČR:
25.6.2009
„Čas odplaty nadešel.“

Komentáře k filmu Transformers: Pomsta poražených

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 63
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Tak s těmito tradičními   dětskými hračkami, se   kterými si dříve hráli   pouze děti v Americe, a dnes   už všude na světě, jsem se   seznámil před lety v   nějakých televizních   reklamách. Dnes jsou to   filmy, jako z každého   comicsu, a já jsem zklamaný.   Když já kupoval svým   klukům podobné hračky, tak   to byli Igráčci: jeden   vypadal jako zedník (ten měl   v ruce fanku a jako přílohu   kalfas), esenbák, požárník   anebo řidič VZV. Když se   zadařilo, koupil jsem LEGO v   tuzexu. Ale to jsem musel   cestovat do Prahy za veksláky   a vyměnit. Tak jsem toho vzal   víc a mohl jsem si dovolit i   džíny. Tenkrát Rifle nebo   Wrangler. Běs a děs, a tak   mě někdy irituje to   nadšení, kteří vážení   kolezi projevují nad   takovými pokleslými filmy.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Nechtěla bych opakovat co   již bylo napsáno v dalších   komentářích - viz Langley,   Lenc2- za sebe tedy jen v   krátkosti - dlouhé, vtipné,   někdy za cenu trošky   vulgarity, neustále   běhající Shia-běhá mu to   dobře, Megan pořád tahá za   sebou a tak ji na konci musel   táhnout za ruku Josh Duhamel   (kapitán Lennox), americký   happyend, výbuchy, samí   roboti - btw: rozlišuji je   podle barevnosti - ti barevní   jsou hodní, ti šediví jsou   zlí:-), na letní blockbuster   ok, mozek jsem poslala na   výlet.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.1.2012
Mě se první díl   Transformers líbil a   přesto,že pohádka,tak   uvěřitelná.Tohle byla   splácanina všeho možného a   měl jsem co dělat to   dokoukat.Film chce vidět asi   v kině a s titulky,dabing byl   né moc dobrý,hlavně   některé hlášky.Chemie mezi   M.Fox a S.LaBeoufem moc   nefungovala,v prvním díle   když jí balil to bylo   uvěřitelnější.Ano 200mega   je tady   vidět,souboje,roboti,triky   jsou na špičkové   úrovni,ale jako celek pro mě   osobně průměr!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2013
Pokračovat v tak vysoce   nastavené laťce, jako byl   předchozí snímek je   ohromná výzva a především   odvaha. Jak to udělat, aby to   nespadlo do trapnosti a   sebevykrádání. Divák bude   opět očekávat megalomanskou   akci, fantastické obrazové   záběry, hlášky a   odlehčený humor. A hlavně,   dobrý scénář. Michael Bay   si toho všeho byl vědom a   pokusil se o to. No a snaha   skončila někde na půl   cesty. Vše se opakuje, ale   tentokrát laťka nebyla ani   dosáhnuta. Vše očekávané   se dostaví a tak už ani   nepřekvapí. Akční scény   jsou opět po technické   stránce velmi dobře   zvládnuté. Finálový souboj   na pyramidách v Gáze tají   dech. Ale ne moc dlouho. Bitva   je realisticky delší, ale   myslím, že zbytečně moc.   Po chvíli to začíná být   zmatečné a nudné.   Příjemní jsou robotí   důchodci. Dobrý nápad. Shia   LaBeouf a Megan Fox jsou   obrovští tahouni snímku,   kteří ze sebe vytahují co   se dá. A opět na výbornou.   Ano, i tentokrát se jedná o   dobře zvládnutý film,   který sice krapet v kvalitě   klesl, ale stále patří mezi   povedené počiny tohoto   druhu.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Scénáristé jsou někdy   machři. Tady to platí,   protože příběh docela   dobře navazuje. A aspoň zase   známe nový důvod, kdo a   proč stvořil pyramidy   :-).
Co se týče   efektů a triků - to nemá   cenu komentovat. Líbili se mi   ty boje robotů proti   robotům. Ovšem přiznám se,   že ti vojáci v podání   lidí tady působili poněkud   trapně, ale budiž.
Herecké obsazení v poho.   Ale nejvíc se mi stejně zase   líbil John Turturro v roli   bývalého agenta Simmonse -   zachránce planety :-).
Každopádně je jisté,   že film tvůrcům vydělal a   ještě jistě vydělá hodně   peněz a pánové Bay a   Spileberg si můžou v klidu   mnout ruce.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2010
Oproti povedené jedničce   značně pokulhává. V   podstatě je to o tom samém   pořád dokola, navíc se   zápletka zdá být poněkud   krkolomně vykonstruovaná, co   se týče logiky. Akce čím   dál víc, efektů jakbysmet,   až se v tom jeden ztrácí.   Ani nějaký zásadní posun   vztahu ústřední dvojice se   nekoná a pokud ano, tak se   tomu z pozice diváka nedá   věřit. Škoda. Alespoň že   napětí se drží na   standardu.
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.1.2010
Ešte väčší nezmysel, ako   predošlý diel. Sledovanie   tejto hovadiny je úplná   strata času. Škoda tu aj   niečo rozpisovať.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Transformers jednička mě   nadchla , ale toto   pokračování je ve všech   směrech přehnané Baye mám   v oblibě , ale toto je   opravdu moc . Nejdřív mě   dost vadil český dabing v   kině to přímo nesnáším,   ale chápu Hasbro potřebuje   aby chodili na film hlavně   děti a pak mohli prodat více   Transformerů. Co se týká   příběhu je to snadné   Deceptikoni chtějí získat   energii z našeho slunce a   tím zničit lidstvo kdo jiný   než Autoboti a Optimus Prime   jim v tom může zabránit,   ale aby zachránil Sama padne   v boji. Sam se vydává do   Egypta aby získal zdroj   energie aby Prima mohl oživit   a společně zničit   Deceptikony. LaBeouf v roli   Sama je opět hodně dobrý   což je jedno z mála plusů .   Je zde i několik vtipných   scén a hlášek . Podle   dětí co byly v kině semnou   je vidět, že je to film i   pro ty nejmenší a smáli se   spíše pádům Transformerů   , ale nejspíš jim to také   muselo připadat hrozně   dlouhé hlavně konečná   bitva je zbytečně   natahovaná . Akce je opravdu   hodně, ale pak se z toho   stává trochu digitální   nuda . Čekal jsem od   pokračování trošičku   více, ale každý divák co   má rád akční film a   režii Baye nebude asi   zklamán. Dle konce kdy sice   Deceptikoni jsou poraženi,   ale řeknou , že to ještě   není konec naznačuje   případné další   pokračování… Doplnění   po 14 dnech od premiery   celosvětově již vydělalí   600mil.$ T3 bych řekl, že   bude určitě.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2015
Povstanie Fala
Oproti jednotke je to veru   slabšie. Ak sú na scéne   roboti a mlátia sa, alebo   robia tie skvelé premeny, je   to paráda a keby bol film iba   o tom, bol by úžasný. Ale   keď na scéne sú naši   hlavní hrdinova, ich kamoši,   rodičia, ich psi, či   bývalý vyhodený agent, je   to utrpenie. Či už neustále   behanie hore dole, čakanie na   slovo milujem či stupidné   dialógy. Hodnotenie teda   priemer
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2013
Druhý díl o něco víc   akčnější ale pořád je to   akční pohádka s dobrými   efekty.Film je místy   vtipnější a místy i   trapnější.Docela dobré   akční scény.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Druhé pokračování   Transformers s podtitulem   Revenge of the Fallen   přichází s dvakrát   větším nadupaným   potenciálem plného akcí,   destrukcí a výbuchů s   mírným přikloněním   k temné lince.Kritiky   ohánějící se informacemi,   že film sice postrádá   výraznější příběh a   další nesrovnalosti -   možná na tom i něco přeci   jen bude, ale rozhodně druzí   Transformers dostáli mému   očekávání a co víc,   dokonce jej i předčily a   delší stopáž mne   nenudila.S chutí jsem usedl   do křesla v kinosálu a   nechal sebou protékat tuto   podívanou s burácivou   hudbou, dokonalými   vizuálními efekty (ILM jsou   vážně machři) s krásou   Megan Fox.Shlédnout takovéto   snímky v kině má prostě   své kouzlo a já se   nebránil.Bayův   "look" je již   tradicí a i zde nabízí   další pohledy na různé   letecké jednotky pěkně z   blízka, rotující kameru   při potápění letadlové   lodi nebo jiné   technicko-vojenské   prostředky zasazené před   paprsky silně pražícího   Slunce.Dějová linie je   tentokrát samostatná a   soustředí se již zejména   na hlavní postavu Sama a   hlubší mytologii   Transformerů.Film se žene   kupředu s neskutečnou   vervou a nenechává dlouze   vydechnout.Komická čísla   Johna Turturra potěší a   stejně tak i provokující se   dva Transformeří bráchové   nebo starý nadávající   Decepticon Jetfire.Stejně ale   na druhou stranu musím   bohužel prohlásit, že   režisér narval do filmu až   moc robotů, takže finále v   Egyptě je sice   nezapomenutelně explozivní,   destruktivní, ale opět   zmatené.Bay se znovu utápí   v chaotickém akčním   podání, takže se neví,kdo   koho zrovna zabil a   podobně.Mnohonásobný   reparát to ale zcela jistě   napraví.Otevřený konec   opět naznačuje, že dvojkou   vše rozhodně nic nekončí.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Druhý díl je sice o dost   akčnější, ale přece jenom   slabší. Začátek se   rozjíždí velmi dobře,   přidává se akce, prostě je   to zatím dobrý, ale to co se   mi už od začátku nelíbylo   byl český dabing robotů. V   jedničce byli perfektně   nadabovaní, líp než v   americké verzi, no a v tomto   díle to zní, jako by to byli   normální lidi. Další je   děj, který už tolik   nezaujme, zvlášť vás   zklame, že Megatron leze do   zatku ještě většímu   grázlovi. V jedničce byl   Megatron druhý Bůh a tady je   už najednou nějaký   sluha.
Konec filmu je   urychlený a to je další co   chci vytknout. Jakoby filmaři   neměli peníze. Prostě   slabší díl.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Michael Bay byl po úspěchu   prvních Transformerů   puštěn ze řetězu a   podruhé nás zavádí do   bitvy mezi roboty, kteří   jsou schopni transformovat se   do různých dopravních   prostředků. Bay se drží   klasického schématu, které   má 99% poračování a to   znamená, že je vše   větší. Máme zde více   robotů, více výbuchů,   více záběrů na sexy Megan   Fox a bohužel i více   infantilního humoru, který   se sice nevyhnul ani prvnímu   dílu ale tentokrát to Bay   dost přehání. Ona   infantilnost, film v   některých případech   sráží dost nepěkně a   spousta rádoby humorných   scén rozesměje jen dětské   publikum. Popravdě možná i   spoustu dospělích rozesměje   malý robot   "ojíždějící"   nohu nebo čivava   provádějící podobné   praktiky na jiném psovi či   fakt, že robotí dvojčata   vypadají jak Gizmo z   "Gremlinů" ale pro   mě to byl jeden z rušivých   elementů, který se ve filmu   vyskytoval. Když jsem u těch   negativ určitě bych mohl   filmu vyčítat i nicotný   příběh ale kvůli němu   jsem do kina opravdu nešel a   byl bych jen sám proti sobě,   kdybych očekával něco   scénaristicky převratného.   I první díl a většina   trikových blockbusterů   součastnosti se dokáže bez   výraznějšího příběhu   obejít, hlavně však musí   umět zabavit. To se bohužel   druhým Transformerům daří   vyrázně hůře než jejich   předchůdci. Akce je sice   větší, výbušnější ale   až na pár vyjímek i docela   nepřehledná a chvílemi (až   se to bojím vyslovit)   nezajímavá. Začátek   přitom slibuje hodně a   režisér jen tak mimochodem   zničí půlku města a   pozabíjí desítky neviných   lidí, důležité je aby to   pořádně bouchalo. Bohužel   však po explozivním   začátku a výborné lesní   bitce nepřijde už nic co by   diváka zaujalo nebo snad   dokonce strhlo a ve   skutečnosti jsem akce čekal   více. Dokonce i výbušný   konec, který slibují   všechny trailery je   překvapivě fádní a jak už   jsem psal nepřehledný.   Pořád něco bouchá ale   divák neví co ani kdo to   způsobil a nezachrání to   ani fakt, že se zde objeví   obří Decepticon složený z   několika náklaďáků a   jeřábů ani jeden z   největších (ne-li   největší) výbuchů   točený s živými herci.   Rozhodně to však neznamená,   že by druhý Transformeři   vypadali špatně, to ani   náhodou. Trikové sekvence   opět nemají konkurenci a to,   že druhý díl stál o dost   více než první je vidět v   každém záběru.   Pokračování jednoho z   nejlepších filmů roku 2007   nedopadlo tak dobře jak jsem   čekal ale i přes svou   nepřehlednost, divokost,   infantilnost a pár hluchých   míst se jedná o zatím   nejlepší letošní   blockbuster, který sice   nejnovějšího   "Terminátora"   nepřekonal s takovým   přehledem jak jsem čekal ale   určitě nad ním o pár   výbuchů vyhrál.
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Ani dvojka nebyla špatná.   Není to pro každého, a tak   to občas čelí kritice   (někdy zasloužené, někdy   méně). Tak jako v jedničce   to v některých pasážích   bylo dost chaotické a měl   jsem problém se zorientovat.   Občas to trochu víc   zavánělo amerikanismem, ale   koukatelné to je.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $200miliónov║Tržby USA   $402,111,870║Tržby   Celosvetovo $836,519,699▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $51,497,314 //počet   predaných kusov 2,421,259 ║   Tržby za predaj DVD v USA   $222,781,215 //počet   predaných kusov 10,021,520║   Akčná Jazda ako Hrom! Áno   Michael Bay sa takmer nikam   príbeh neposúva, v podstate   šablónovo odrapkáva   všetko, čo sme videli v   prvom filme úplne na novo. V   podstate spravil upgrade prvej   časti v nadštandardnom   lesku, kde je všetko v rámci   popcornovej zábavky vyladené   na maximum, akcia srší v   plnom prúde od začiatku po   koniec, keď sa nebojuje tak   sa výdatne vtípkuje na plné   obrátky(dokonca aj Turturro   tu bol znesiteľnejší,   takže hluché miesta tu   proste nehrozia), k tomu   príde výdatná dávka   spomalených záberov, či už   pri bombastických súbojoch   robotov alebo aj pri ladných   pohyboch "či už   stojacej alebo   utekajúcej" Megan   Fox(tá je doslova na zjedenie   zlatá, aj keď po hereckej   stránke umelá ako sa len   dá) či "terminátorskej   T-X" Isabel Lucas, k tomu   pekne ladia zaužívane   hudobné robotie motívy od   Steva Jablonsky,... no proste   blockbastrová pecka roka 2009   spolu s novým Star Trekom.   ...ale ak mi toto Bay ponúkne   aj na tretí krát už mu to   nezožeriem, lebo tu urobil   okrem príbehu možné   maximum, treba sa už trošku   venovať aj príbehovej   zložke ináč to nebude mať   už žiadny význam, tak ako   celá príbehovo prázdna   trilógia Pirátov Karibiku.   Pripravte sa na vizuálne   vyleštený Mega klip. /videl   v kine: 95%/
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2009
Vizualne orgie na druhu
Mna osobne pokracovanie   nesklamalo.Prave naopak.Od   zaciatku do konca sa jedna o   strhujuci akcny film s   perfektnymi efektmi.Ked sa na   filmovom platne objavia   Transformeri a Decepticoni   neviete kam sa skor pozerat od   zaplavy detailov.Vsetko je   premakane do poslednej skrutky   :) A ako nezanedbatelny bonus   tu mame jednu z najkrajsich   zien sveta Megan Fox,ktora   nema problem vystavit na obdiv   svoje dokonale telo.Je to   skvely film a jednoznacne ho   doporucujem.
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2010
Očekávala jsem nářez a   dočkala jsem se. Hromady   plechu ve vzduchu by   uspokojily každé sběrné   suroviny. Musím pochválit   nakopávající hudbu. Linkini   a Green Day prostě nezklamou   a spolupráce s Hansem   Zimmerem se vyplatí všem.   Škoda, že Primovo   hláškování a vtírající   se pocit "sakra, to už   jsem někde, viděla"   kazí celkem solidní dojem   dvojky. Příběh je   jednoduchý, ale v těch   radách, jak co udělat, aby   se zabránilo katastrofě, by   šla hlava kolem i Holmesovi.   A i s tou stopáží se   tvůrci nějak rozjeli, včas   šlápnout na brzdu by   neškodilo ani Transformerům.
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Vše,co je příšerně   šablonovité a stupidní v   amerických filmech je zde   dopuntíku obsaženo.Hlavní   hrdinka Megan Fox náležitě   překrásná, vždy vykozená   a namalovaná.Děj není ani   dětský,ale dětinský plný   prvoplánovaných výbuchů a   šrotu.Aby to asi vypadalo   pompézně.Naivní   vlastenectví,přihlouplé   dialogy,kýčovitá   romantika...
Ano,tento   film měl za cíl pobavit ,nic   víc.Ale i pro pobavení musí   mít Bay nápad a zajímavou   myšlenku.Triky a výbuchy   prostě nestačí.Měla to   být popcornovka pro masy,kdy   člověk by měl vypnout mozek   a bavit se.Pro pobavení ale   doporučuji mozek nechat   někde hluboko pod   zemí.Zasloužená Malina jako   nejhorší film roku před   udílením Oscarů.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2023
Stejné jako u jedničky. I   kdyby to byla uplná   hovadina nebo něco takovýho,   tak se je tu jeden faktor,   který to vše zlepšuje.   Jmenuje se Megan Fox, ale   Transformers mají víc   plusů stejně jako první   díl.
Cash89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Vůbec nevím na čem   jsem...Na jednu stranu to byl   obrovský nářez ale bohužel   jen ten nářez...První díl   měl styl, a přišlo to v   dobu kdy si všichni říkali   že taková pohádka bude   velké fiasko...Bay to měl v   tu chvíli jen ve vlastních   rukou, na rozdíl od dílu   druhého kde byl pod velkým   tlakem aby dokázal zdolat   laťku kterou si sám stanovil   prvním dílem...Připadá mi   ale že režisér použil   peníze jen na efekty protože   nic nového jsem nezahlédl,   dokonce mi přišlo že nás   ošidil...Hudba která v   prvním díle byla tak   neskutečná že jí   nezastínili ani bitkující   roboti v druhém díle vůbec   jakoby neexistovala...Mě   opravdu nestačí koukat na   krásnou Megan jak sedí na   motorce a vystrkuje na nás   všechno možné...Možná   jsem sentimentální ale   přišlo mi že jsem viděl   vykrádačky z jeho vlastních   děl, Armagedonu a Pearl   Harboru, ale to by nebyl Bay   aby nenatočil americké   hrdiny ve zpomaleném pochudu   za obrovských výbuchů v   pozadí...Je to jednoduchá   podívaná pro jednoduché   osoby kteří hledají   jednoduchou podívanou!!!
Yontalcar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Po nepříliš zdařilém   prvním dílu jsem se nakonec   nechal zlákat. Zvědavost mě   přemohla a ačkoliv jsem   očekával, že bude druhý   díl ještě o něco horší   než první, pravda byla   opakem. Nejde o nějak   razantní zlepšení, ale   bavil jsem se u dvojky o něco   více, to ano. Především   díky některým zdařilým   vtípkům, jež z akčního   sci-fi udělaly spíše sci-fi   komedii. Za další klad beru   rozmanité a nové plecháče,   kteří přispěly k   oživení, ale zároveň   jedním dechem dodávám, že   je velká škoda, že stále   ve filmu panuje ten   mechanický chaos. Občas   nejsou ti dobří a ti zlí   plecháči od sebe k   rozeznání, pokud zrovna   nebojují proti sobě. Chtělo   by to nějaké výraznější   prvky. Jediní roboti, co mi   utkvěly v paměti jsou   Optimus Prime, Megatron a ten   stařičký robot-důchodce,   jinak ostatní spíš jen tak   sekundují, aby nebylo o akci   nouzi, což rozhodně není.   Bohužel to ale nestačí.   Hlavní děj je   předvídatelný a slabý, ať   se to vezme z jakéhokoliv   konce. A scénář je místy   tak pitomý, až to bije do   očí. Nemluvě o dalších   nejasnostech a nelogických   věcech, kterých jsem si   všiml. Ještě že ty   vizuální triky jsou tak   dobré. Snad bude třetí díl   lepší než tenhle. Jsem na   to zvědavý.
decepticon
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Podstatne slabsie oproti   jednotke. Je to sice vlastne   rozpravka ale robot-dochodca,   tie debilne   dvojicky-zmrzlinarske auto,   liahnuce sa roboty?!! -niekto   bol dobre zhuleny ked to   pisal. Humor bol podstatne   detinskejsi nez posledne,   neskutocna dlzka = zaspaval   som u toho. Inak efekty ako   vzdy dobre a hudba tiez.

>chyba na   2:02:44 pri 25fps sa na   postave Megan niekolkokrat po   sebe prekryva efekt vybuchu

/?25.6.09/ cz dab   LS Productions dabing v roce   2009 [kino-BA]
/29.7.12/ -=- [pip]
kali.4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Je to poprvé, kdy mi   skutečně vadí, že Bay   vykrádá sám sebe. Některé   scény jsou na chlup stejné   jako v prvním díle, rozjezd   mi přišel katastrofálně   trapný, celý film je hrozně   dlouhý, a když to vezmu   kolem a kolem, líbily se mi   vlastně jen dvě věci –   jednou je John Turturro a   druhou pár slušných   hlášek, které zazní ve   střední části a váží se   především k onomu   prastarému zrezlému   robotovi. Megan Fox je sice   sexy, ale jako herečka je   vyloženě špatná, což je   tentokrát hodně patrné,   protože je (bohužel) v   každém druhém záběru a   skutečně se objevuje ve   scénách, v nichž by měla   projevit o mnoho víc talentu,   než kterým oplývá.   Samotní rodiče jsou děsní   (obzvlášť matka s   příšerně protivným   hlasem) a ani Shia tomu moc   nepřidá, neboť hraje moulu   na entou, kterého sice hrál   už minule, ale tentokrát   místy působí jako   vyložený pitomec. Co bych   ještě vyzvednul, je   umístění finální bitvy do   pouště, která mi přišla   jako mnohem lepší volba než   město v prvním díle a   drobet přidala na   přehlednosti.
Zatímco   u prvních Transformers jsem   se smál a valil oči, u   druhých jsem kroutil hlavou   nad trapností a nalezl jsem i   delší prodlevy, během   nichž jsem se nudil. Chybí   tomu hlavně ta zábavnost a   schopnost něčím skutečně   zajímavým přitáhnout (i   když ta chrchlající   prorezlá fosilie a   gigantický vysavač nebyli   špatní a slušně mě   rozesmáli, naneštěstí to   nestačilo).
rimmerova-motorka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2016
Dokud je v Transformerech   Megan Fox, tak aspoň se dá   koukat na hezkou holku a   občas je zajímavý trik.   Když jí pak vystřídala ta   plastiková Barbína šli   Transformeři úplně do   kopru. Někdy si říkám, že   s těmi náklady na film   amíci kecaj. Všechno tu je   vytvořené počítači,   žádní slavní herci...dal   bych za to tak dvacet mega a   ne dvěstě :-)
netopir55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.1.2010
Transformers sú a vždy budú   mojou srdcovkou,ale   myslím,že tu to Bay   skutočne prehnal vo   všetkých smeroch.Toto nie je   film,toto je plnohodnotný   akčný klip s prvkami   komédie a s povrchným a   niekedy áž trápnym   humorom.Labeouf a Turturo   hrajú opäť skvelo,rovnako   ako sexy Megan Fox,na ktorú   sa proste krásne pozerá.Čo   mi tu vadí?Scenár je až   príliš narýchlo urobený(2   roky od premiéry jednotky sme   sa dočkali druhého dielu) a   strašne jednoduchý,ale   chápem,je to popkorňák.Ja   ani zložité scenáre u   akčňákov nepotrebujem a   keď je to filmík o   mlátiacich sa   plechovkách,tak už kor   nie.No pozeral som na bonusy a   videl som,ako Bay 2 hodiny   pred svetovou premiérou   upravoval posledné vizuálne   efekty.Boreccc!!!!Efekty sú   zasa úžasné,Bumblebee a   Optimus Prime sú tady   bezkonkurentní.Megatronov   návrat bol vysoko   očakávaný,ale ani zďaleka   nie tak silný ako v   jednotke,pretože bol mrtvý a   nemal možnosť sa   vylepšovať.Dej sa tu točí   okolo Fallena,najstaršieho a   najsilnejšieho   transformera.Hudba od Steva   Jablonsky je zasa skvelá.Na   hudbe sa samozrejme podielala   aj kapela Linkin Park,ktorá   naspievala klip New Divide na   film.Bayovi tentoraz žeriem   všetko,bavil som sa   senzačne,lenže pri trojke   už nebudú stačiť len   vymakané efekty a vyleštený   v slnku sa odrážajúci   lesklý kov.Bude to   potrebovať trocha lepší   scenár,ale u TF 2 sa to   Bayovi podarilo,i keď nie na   plnej čiare.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2011
Tak jako vždy - američani   udělají jedničku a hned   počítají z dvojkou - nacpou   do toho ještě víc triků a   akce a pokud možno to ještě   zapletou co nejvíc, pak to   sice vydělá ale nic moc....
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Podle mě jasná 10. Čekala   jsem, že to bude o hodně   horší než první díl, ale   už od začátku jsem byla   mile překvapena. Film je   trikově na stejné úrovni   jako předchozí díl.   Dějově je zajimavější.   Při té velké bitvě v   poušti jsem teda neměla moc   přehled, kdo je kdo, ale i   tak jsem si to vychutnala až   do konce. A občas jsem se i   zasmála. Ti malí robotci tam   mají dobré hlášky. Takže   komu se líbil díl první,   tak se mu bude určitě líbit   i díl druhý.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Nemohu se ubránit lehkému   zklamání , které u mě   vyvolalo pokračování mých   oblíbených Transformers.   Michael ve snaze udělat ze   svých Transformerů ještě   zábavnější a   velkolepější podívanou   stvořil místy až příliš   komediálně laděný , a   příběhově ještě řidší   blockbuster s trochu rychle   useknutým koncem ,   postrádající oproti   prvnímu dílu také   výraznější hudební   doprovod. Rovněž potenciál   spousty představených   robotů je v některých   případech ne zcela využit a   celý film na mě trošičku   působil jako by ho natáčel   spíš fanoušek než   zkušený režisér , kterým   jinak Michael bezpochyby je.   Po audiovizuální stránce   nelze snímku prakticky nic   vytknout a v tomto ohledu   udělal Michael spolu s   trikaři z ILM k mé   spokojenosti maximum. Rovněž   akční pasáže jsou   prakticky bez chybičky a   když si vzpomenu na   excelentní upgrade Optima a   nebo nástup Devastatora , tak   mi ještě teď běhá mráz   po zádech , paráda! Jsem   hodně zvědav jakým směrem   se bude ubírat třetí   plánované pokračování   dobrodružství těchto   nádherných robotů , ale   věřím , že Michael   výrazně nezklame ani do   třetice. I přes všechny   výše popsané výtky jsem se   v kině velmi dobře bavil a   po druhém shlédnutí doma   musím nakonec dát hodnocení   nejvyšší , ikdyž to bylo o   prsa
MaKy92z
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Tentokrát detské hráčky   idú zachraňovať celý náš   svet, pred inými hračkami,   ktoré nás chcú ovládnuť.   "JE TO EŠTE VÄČŠIA   PRKOTINKA NEŽ TA   PREDOŠLÁ"...!!!!!...
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Michael Bay opět nezklamal a   natočil druhý díl   Transformers, tentokrát byl   film ještě daleko   rozsáhlejší a chutnější   než prve krát. Efekty,   které jsem viděl, vskutku   lahoda pro oči. :) Je to   film, do kterého jsem se   dokázal vžít naplno. Když   si vzpomenu, že jsem se na   něj díval v jednu ráno, ani   na chvilku jsem neusnul.
movie-freak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2011
pro mne mnohem zajivavější   než první díl. Opět   nechybí parádní   počítačová animace a   efekty, spousta srandy,   chvílemi mi to připadalo   jako slátanina terminátora,   X-menů, ale nakonec jsem byl   více spokojen.
ZuzikD
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Bayi, Bayi, je mi líto ale   tohle nebylo to pravé. Bylo   tu moc romantiky a hlavně   akce. Pokud se Vám libili   Transformers tak dvojka je   horší, alespoň u mě. Je   zde všeho přepříliš,   jedna akční scéna končí   začíná další ještě   velkolepšejší. Roboti jsou   snad ještě víc legrační,   což na začátku nevadilo ale   u konce už jsem si přála   aby ty dvojčata spolkl   Devastátor a byl pokoj.   Možná zkrátit na půlku a   ubrat a byla by to dvojka jak   má být, takhle je to slabý   průměr.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2018
Moc se to neliší od prvního   dílu - výbuchy, stres, pot,   hodně křiku, Shia jen běhá   a Meghan se snaží ho dohnat.   Kolem toho jim běhá spoustu   robotů, asi jsem jediná, kdo   rozeznává deceptikony podle   šedé barvy. Jinak děj je v   podstatě stejný, akorát mi   přišel trochu   vyvinutější. Akční scény   a efekty - tak na nich   vlastně celý film stojí,   takže musí být tak dobré   jaké jsou. A vtipy? I humor   se od předchozího dílu   trochu vyvinul, takže   alespoň nebyla nuda.
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Většina pokračování   dopadá vždy hůře. Buď se   změní režisér, nebo   herecké obsazení, nebo   rozpočet anebo všechno   najednou. Tenhle film ale   dokazuje, že když se   všechno nechá v původní   podobě, tak natočit   plnohodnotné pokračování,   založené na slavnější   jedničce, není problém. Ani   u téhle dvojky stejně jako u   jedničky jsem se ani jednu   jedinou minutu nenudil.   Spousta akce, Shia potrhlý   jako vždy, jenom se mi zdá,   že nám Megan poněkud zhubla   :D ale kdoví, je už přece   známo, že objektiv kamery   působí optické klamy :D   každopádně vynikající   pokračování, které má   otevřený konec, tudíž se   podle mého názoru rozhodně   dočkáme i dílu   třetího...;)
Gredor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Je to luxusní film film ať   si každej řiká co chce.   Bojový scény plný napětí,   akce a zápletky. Je to   prostě dobrej druhej díl!
Honey0105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Trošku přehnanější kousek   než jednička, ale stejně   mne nadchl. Nesnáším   přehnané filmy, ale   transformers jsou velká   vyjímka. Tady ta přehnanost   přímo být musí. Zápletka   byla zajímavá a musím se   přiznat, že jsem docela   věřila ve smrt Optima, ale   také jsem čekala kdy ho   obživí.. Spíš jsem byla   napjatá, když Sam padl k   zemi. To byla skvělá scéna.   Pak to chytlo sice americkej   konec, ale jak už jsem psala,   tak transformers dokážu   odpustit skoro vše. A jinak   malinkej robůdek, kterého si   ochočila Megan Foxová byl   naprosto dokonalej! Ten mi tam   trochu vynahradil čivavu se   kterou tam bylo dost málo   scén tentokrát. A dál   musím říct, že matka Sama   byla bezchybná, při jejích   výstupech jsem padal smíchy.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2018
Bayova absencia citu pre mieru   a dobrý vkus v kúzelnom,   uhladenom svete prvých   Transformers?! Transformeri   zažívajú rovnaký posun ako   Bad Boys. Spielberg sa   vytratil, Bay sa utrhol z   reťaze. Jednotka bola skvelou   vďaka niekoľkým   príjemným, s mierou   namixovaným aspektom –   vizuálna oslava krásy Megan   Fox, jej iskrivé zbližovanie   sa s hanblivým Shiom,   postupné oboznámenie sa s   prďáckymi robotmi, z   ktorých každý mal v   scenári svoje miesto,   vzbudzoval úžas a sympatie.   Film sa nikam neponáhľal,   vychutnával si každú svoju   scénku a jediné, čo ho   trochu oslabilo bola   neprehľadnosť finálnej   akcie. V dvojke sa už Megan   so Shiom (v rovnako   neprehľadných akciách) iba   vyhýbajú explóziám a na   rad prišiel humor typu malý   robotík sa psíčkovo honí   na Meganinej kozačke (!)   Robotmi sa doslova plýtva,   potenciál ich individualizmu   je pochovaný, niektorí sú   dokonca otravní   (“dvojičky”   sprevádzajúce hrdinov). A   keď aj nejaký robot konečne   nadchne, je razom z trónu   zosadený jeho   "vtipnými"   veľkými oceľovými   varlatami, spod ktorých   Turturro vysielačkou   privoláva námornú pechotu   (!!) Toto proste nie je smer,   ktorým som chcel vidieť sa   Transformers uberať. O   celkovej roztrieštenosti   scenára, v ktorom je dej iba   tenúčkou nitkou pre   neustále akčné orgie,   ktoré už po dvoch hodinách   proste NEMÔŽU uspokojovať,   nehovoriac... Michael, ty si   musel mať ťažké detstvo. A   evidentne si vôbec   nepochopil, prečo bol prvý   film tak príjemným   prekvapením.
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Je to akční film nebo   komedie anebo pohádka. Od   každého něco, ale spíš je   to ukázka, jaký efekty se   dají dneska natočit,   bohužel na úkor příběhu.   Bitky robotů stály za prd,   chvílema jsem se ztrácel.   Příběh je jedna velká   ubohost, scénárista měl asi   záchvat při psaní   scénaře.
teta.Essie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.8.2011
Pouze o tricích
Filmy z moderní doby jsou   natáčeny z jednoho   důvodu=peníze a   tržby.Tvůrci filmů zjistili   že na návštěvnost kin kde   lidé sledují jejich filmy je   jeden klíč a tím jsou   filmové vizuální triky a   efekty.Když fanoušci filmů   se skvělými efekty a triky   uvidí film jako je   tento,oslepnou a budou chodit   více a více aby si takový   zážitek vychutnávali stále   více.Počítačové a   vizuální triky a efekty jsou   naprosto dokonalé lákadlo do   kina.Dneska už filmaři   zapomínají na něco čemu se   říká dát filmu hlavu a   patu a vybarvit jej aby byl co   nejkvalitnější po všech   stránkách.
Dnešní   filmy jsou dokonalé v pouze   několika   stránkách.Nejčastěji   triky.

Tohoto   jsme si mohli všimnout u   filmu Avatar-J.Cameron nám   ukázal co umí počítač   21.století a ejhle kolik   lidí přišlo.Nezajímalo je   ani o čem to je ale   důležití byli hlavní   hrdinové a jejich   dobrodružství.Zda-li se   jedná o film,který má   někde konec a začátek nebo   třeba alespoň pointu-to už   lidi nezajímá.Film skončí   šťastně a průběh je   lemován skvělou zevnější   stránkou,neboli efekty,které   nadšeného diváka donutí   jít při příští   příležitosti zas do kina si   to užít.Zkuste se ale   nějakého diváka zeptat jak   to začíná a končí,já   sám bych na to odpověď   neznal.

Film   Transformers,Transformers   2:Pomsta poražených a   (nejspíše i) Transformers   3:Dark of the moon; jsou   filmy,které ,pro změnu   nalákají mladé chlapce a   kluky kolem 7-14 let,kteří   milují auta a roboty;a   samozřejmě příznivce   filmů s dokonalými   vizuálními efekty.
Kluci chodí z kina   naprosto ohromeni a   nadšeni.Holky už tolik ne   ale to je už bokem.

Na tomto snímku   odvedl skvělou práci   kameraman a ještě lepší   práci odvedli ti,kteří   měli na starosti vizuální   efekty.Klobouk dolů i   vedoucímu výpravy.

Říká se sice   že v jednoduchosti je   krása,ale příliš mne   nezaujal děj(přiletí   mimozemští roboti,kteří   chtějí zničit Zemi a   hlavní hrdinové jim v tom   musí zabránit).Takovýto   děj je pouhá šablonka k   nadpoloviční většině   dnešních filmových   dějů.

Filmu   nechybí skvělý zážitek z   efektů či hudebního mixu-to   v žádném případě.   Rovněž se mi velmi líbí   hudba a její posazení ve   filmu-Linkin park si dali   rovněž pořádnou práci s   muzikou,podobně jako Steve   Jablonsky.Co však filmu   chybí je pořádný:

1)scénárista,neboť   tento(tito) si opravdu nedal   přílišnou práci s   vyjadřováním či   smysluplnými dialogy.
  Přijde mi že většina   postav se nechová ani   nemluví tak jak by se chovali   lidé v reálu(nemluvě   o tom jak Samově mámě   hráblo-SCIFI).Chvílemi mám   pocit že tam snad všem   přeskočilo.Každej včetně   dospělých lidí se chovají   jako puberťáci.Pokud je   takovéto chování a reakce v   Americe normální,pak se   velmi filmařům omlouvám a   jsem hrdý na to že jsem   Evropan.Některé ,,vtípky,,   jsou opravdu trapnost   sama.Dialogy a práce na   vyjadřování,dialozích atd.   absolutně nulová,spíše to   vypadá jako by ten scénář   psaly děcka z 1.stupně   ZŠ.

2)střihač,který by   vymazal z filmu zbytečné   scény či zkrátil spoustu   nepotřebných replik,které   film pouze zdržují.

3)Někdo schopný   výběru HERCŮ!,protože ani   Shia ani Megan zde absolutně   nesedí-ale to je čistě můj   názor-názor většiny je   jiný a já nikomu názor   brát nechci.Souhlasím však   s tím,že kdyby neobsadili   tuto dvojici,film by se   nelíbil fanouškům.


Z filmu   jsem byl nešťasten a   zklamán-jediné co se mi   líbilo byly ony triky a   vizualizace-to však můj   názor na film nezlepší.Toto   VŠECHNO je však pouze můj   názor nic víc!Nechci nikomu   brát jeho názor!Přeji Všem   divákům aby byli z filmu   nadšení.Alespoň více než   já…
Lusa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Bylo to prostě úžasné z   mé strany není co vytknout,   sice jsem to měla s   titulkama, ktere se vzdy   neobjevili ale i tak to bylo   super, ale zkouzku tu jeste s   dabingem, nejlepsi byl agent   Simon a ty jeho tanga se   sedmičkou :))
JohnCoffey
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Typické pokračování
To, že Spielberg vložil   všechnu svojí moc do   Bayových rukou úspěch   nepřineslo. Bay film   naládoval akcí, vtipy,   romantikou, moralitkami a   ještě jednou akcí jak husu   a vše nechal vybuchnout.   Doteď mi zůstává rozum   stát, proč dal do filmu   spoustu naivních dětských   vtípků   ("legrační" hlasy   robotů, neustálé   pošťuchování, posílání   do prkených ohrad a další   rádoby vtipné proslovy...),   aby potom nechal robůtka   obskakovat Megan Fox, která   si to vyloženě perverzně   užívá (? !!!!!!!!!!),   totéž provedl s čivavou   Samových rodičů a navrh   přidal spoustu nadávek, ze   kterých rodiče capartů asi   budou pěnit. Co se týče   děje, první cca půlka je   dobrá. Pak Bayovi došlo, že   toto není jeho šálek kávy,   takže dodá epické bitvy   plné výbuchů, které   probíhají asi takto - něco   vybuchne, někdo umře,   následuje další výbuch a   najednou je děj zase jinde.   Odlehčuje to zmíněnými   "legráckami" a   prasárničkami a k tomu   koňskou dávkou romantiky,   která většinou skončí   hádkou. Ta jediná z těchto   tří faktorů se dá unést,   ačkoliv to není nic extra.   Kamera vyloženě   provokativně sklouzavá po   ladných křivkách Megan Fox   (či jiné krásky, která je   ve skutečnosti Deceptikonka a   která se pomocí celkem   ohavné zbraně pokusí se   Samem o něco mezi sexem a   popravou), až si člověk   říká, co to toho Baye zase   napadlo. Zkrátka a dobře,   Transformers: Pomsta   poražených (velmi   nevýstižný překlad, že   ano, skvělí čeští   distributoři ?!!) je typické   pokračování, ve kterém   muselo být všechno - co   kdyby nedošlo na čtyřku?   Děj (hlavně druhá část)   je složitý převážně   kvůli výbuchům a přehršlu   robotů, o niž se ani neví,   jak se tam dostali, hlavně   že se tam mihnou a pak jsou   odstřeleny. Mělo to nápad,   bylo to vtipný a efektivní.   Ale teď? Slabý odvar   jedničky, jehož pravá chuť   je maskována tunami akce,   výbuchů a popcornu.
luca-luciano
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Tak tohle je opravdová   filmová "bomba".   Čekal jsem že film bude   dobrý, ale že až takhle to   jsem opravdu nečekal. Je sice   pravda, že na začátku se   člověk musí nejdříve   zorientovat, aby zjistil jaký   robot patří na jakou stranu,   ale výsledný účinek stojí   za to. Pan reřisér Bay opět   nezklamal a vytvořil   velkolepou bitvu, která je   ať si říká kdo che   totálně bezkonkurenční. Ve   filmu také nechypí   patřičná dávka humoru,   kerá je narozdíl od prvního   dílu zakombinovaná do   celého děje. Je to prostě   výbroné pokračování se   skvělým obsazením   (zváště Megan Fox), ale   také dobrou režií,   výpravou a nesmím zapomenout   ani na hudbu. Soundtrack jsem   si opatřil k filmu ještě   dřív než jsem jej shlédl a   od té doby co jsem ho slyšel   jsem se nemohl dočkat. A dnes   jsem to koečně viděl. Všem   vřele doporučuji...to   prostě musíte vidět...
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
A je to tu zase :) víceméně   ta samá pecka, jako 1. díl   ... a co mě dost překvapilo,   tento film má asi   nejakčnější začátek ze   všech filmů, co znám. Ani   jsem se nestihl pořádně   usadit a už mi to tady kolem   uší řvalo a střílelo a   skřípělo :) Opět jsem si   prožil 2 hodiny velmi   intenzivních akčních   zážitků.
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Když sem před skouknutím   tohoto pokračování četl ty   záporné recenze a hodnocení   bylo jich tolik že sem tomu   pomalu začínal věřit,ale   věřit se nemá ničemu co   človek nevidí.Já videl a   musím hodnotit   kladně!!!Myslim že je to   uctyhodné pokračování.Ano   je to dvojka a od dvojky se   proste čeká že bude   vetší,akčnejší,přehnanej   ší!!!Je to film i pro ty   malé ne jen pro rádoby   filmové znalce.Pokračování   druhu tohoto filmu má být   takové jaké bylo.Me se   líbilo,příbeh byl posunut o   neco dál a za akční scény   skládám Bayovi poklonu.Me   Transformers 2 nepřekvapilo   ani nezklamalo!!
puol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Michaelovi Bay postráda   zmysel pre dávkovanie. A   tentokrát to riadne presolil.   Dočkáme sa síce všetkých   Bayovských trademarkov:   kamerové prelety okolo   hlavných hrdinov, propagácia   americkej super armády apod.,   ale je to trapas. Osobne som   mal film problém dopozerať   dokonca. Hlavná dvojica sa   zrazu stala nesympatickou,   iskrenie z prvej časti sa   úplne vytratilo. Dej je   priblbý aj pre hračkársky   veľkofilm (zlatý G.I.Joe),   dostavia sa všetky možné   klišé. Od ešte nižšieho   hodnotenia to zachránili len   slušné triky a hudba.
snekousek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2010
Transformers
Jeden den jsem si dal 1 díl a   hned druhý den 2 díl a   dlouho jsem se z dvojky   vzpamatovával.Byla to pecka   na moje mozkové závity a   oči abych všechno stihnul   sledovat,ale bombastické   scény které podle mě   neměli chybu jsou tou   správnou třešničkou a   proto film dostal plný počet   hvězdiček.Vy kteří čtete   recenze,které tu   píšeme,nenechte se   zbytečně ovlivňovat a   jděte na tento film do   kina,sledujte ho hlavně jak   byl natočený a nehledejte   malichernosti a pak se tady   rozepište.Věřím že   milovníky sci-fi to nadchne.
filip.marley
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2010
Transformers 1 jsem viděl a   docela se mi to líbilo,   tudíž jsem se chtěl   podívat i na dvojku.   Nepovedlo se...nedokoukal jsem   to, musel jsem to vypnout...je   to nehorázná blbost nad   všechny. Roboti jsou sice   propracovaní a grafika ujde,   ale děj se vůbec nezměnil.
Kubee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Víc akce, víc robotů, víc   Megan Fox, prostě všeho víc   a vůbec to není na škodu.   Člověk nemá čas   vydechnout. Výborné   pokračování
ICEMAN1979
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2009
Čekal jsem víc
Nebylo to špatný ale se   srovnaním s jedničkou to už   taková slava   nebyla.Přehnané akcí ale   pokud se líbila jednička   bude se líbit   dvojka.Nejhezčí byla samo   Megan:o)
Maxlik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Opět perfektní práce   Michaela Baye.Vynikající   film se skvělým   dějem,hudbou a efekty.Mohu   jen doporučit!!!Proto 10/10
lagony
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2010
lagony
moc povedené pokračování   sice tvrdím že vás ostatní   asi bude víc bavit 1 ale i   tak doporučuji i humor tu   nechybí nejvíc se mi líbyly   ti dva červený a zelený ale   nejvíc se mi líbylo jak šli   do muzea a nematé tu toaletu.
BumBleBee.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2009
...
Výborné pokračování,   prostě pecka.Tento film má   dva tábory diváků.Lidi co   ho mají rádi a ti co ho   nemají rádi.Myslím, že to   není žádná novinka.Ve   dvojce je víc akce a   robotů.Což není vůbec na   škodu.Doporučuji
sidheig
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.11.2009
totalna blbost
tento film nema hodnotu ani   jedneho bodu,film je az moc   prespikovany prehnanymi   efektami,ktore sa budu pacit   detom alebo afektovanim a   nesvojpravnim ludom

od polovice filmu som   nevedel kto je kto.hlavne tie   snimky z egypta polovica   zaberov z Luxoru a polovica z   Kahiry pri pyramidach pricom   tieto dve mesta su od seba   vzdialene vyse 600km.zaujimave   je tiez stary transformers   ktory ledva chodi ale ma   schopnost transportovat ludi z   ameriky do egypta behom dvoch   sekund
NA ROZDIEL OD   JEDNOTKY KTORA BOLA CELKOM   ZAUJIMAVA JE TOTO ABSOLUTNY   SHIT
mironov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2009
no dosť dobrý fil, stálo to   za to, jednotka bola taká   dosť aj komická ale toto   bola klasická akcia, ked dali   do novín že minuli 1 500   terabajtov na efekty tak som   chcel vidieť kde to dali, no   neklamali,, toto zožralo   kvantum miesta na hardiskoch,   no ale stálo za to ,,fak   dobrý akčný film. Vrele   doporučujem
HoFis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.8.2010
Náborový film
Dobře udělaný náborový   film americké armády. Se   všema trapnýma klíšé,   které náborový film má   mít. Jenom chybí strýček   Sam tě potřebuje ...
GussWolF
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2010
10/10
Moc dobrý film, zase pěkný   příběh a vynikající   efekty, moc dobré   pokračování jedničky =o)   Mám tuty filmy rád =o)
CrypzzXD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Super bomba
Super film , ale štve mě,   že Optimus Prime v tomto   filmu moc nebyl. Už než to   přišlo do kin tak jsem   věděl že se Transformers:   Revenge of the Fallen dostane   do mích oblíbených filmů.   Má to prostě srdce kterému   se nedá říct ne. Je v tom   více emocí i akce než v   jedničce, taky je mnohem   lepší a k tomu nemám moc   rád Egypt, ale přesunutí   Akčního sci-fi filmu jako je   právě Transformers 2 mi   přijde úplně   senzační.Konečně tam Bay   dal trochu dramatu, který by   v sci-fi filmu neměl chybět   a také vybral suprovou hudbu   než v jedničce. Nemá to   žádnou chybu. Když sem na   to šel do kina, tak sem se   strašně bál dabingu. Bál   jsem se že to bude něco jak   ten trailer, ale řekl bych   že to bylo snad o hodně   lepší, ale stejně se to   nevyrovná originálu, ale   zase jako byl dabing Megatrona   tak to bylo mnohem lepší   než v jedničce. Konečně   správně ujetej hlas. Něco   jako měl scarstream, ale zase   Optimův dabing byl jako by se   ten daber při tom dabování   nudil, tak já si to stejně   radši pustí v originále.   Tak a ted abych nemluvil jenom   o dabingu, tak skvělé byli   všechny akční scény.   Bitvě v lese se nedá nic   vytknout a závěrečné   bitvě také ne. Byla to   scéna do které se vešlo   drama/akce i romantika. I ta   halda robotů se tam vešla.   Škoda že se Bay nezaměřil   na té roboty v celém filmu.   Má to prostě super styl,   díky kterému se mi film   líbí.
prox
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Nuuudaaaa!
Uf. Od tohohle filmu jsem nic   necekal a naoplatku ani nic   nedostal. Priserna hovadina.   Stopaz pres dve hodiny je   prepalena, prvni hodina je   priserne nudna a zbytek neni o   moc lepsi. Nejlepsi cast filmu   je treti ctvrtina kdy se   robovalka zmeni v regulerni   poustni valecnou operaci, to   me celkem bavilo, i kdyz ty   roboty bych klidne ozelel.   Nektere sceny vypadaji dobre,   par hlasek je vtipnych, asi 5   minut z 2,5 hodiny jsem se   nenudil... Pokud jste   desetiletej kluk co ma rad   roboty tak jasna desitka.   Pokud je to prvni film co jste   videli nebo jste holka bez   nazoru tak 9. Ale jinak je to   priserne predrazena, efektni   ale naprosto tupa a klisovita   popkornova "zabava".   Pro me totalni nuda. Labeuf   pekne beha, krici jak holka a   umi skakat a delat skluzy.   Beeezva. Pokud jdete na film   kvuli Megan Fox, pustte si   radsi Jennifer´s Body, je tam   mnohem vic sexy a celkove se   na ten film da i koukat.   Jestli bude treti dil   Transformers, jako ze urcite   bude, snad uz budu mit dost   rozumu na to, abych si ho   nepoustel. Totalni ztrata   casu.
ENTERING
Hodnocení:
Přidáno: 30.9.2008
Transformers 2
Transformers 2 Pomsta   Poražených bude nářez   !!!!! Vím to !!! Michael Bay   si řádění užije dosyta   !!!! Na explozivní výbuchy   je borec !!!! Transformers 2   nebudou vyjímkou, doufám. No   už at je 25. června 2009   !!!!!!! Ps: Aby nám   Devastátor nezničil kina no   uvidíme uvidíme !!!!!!
Lucka4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2009
TRansformers 2 sem zatim   neviděla ale v prosinci 2009   mi ho rodiče koupí na cd v   češtině.i když jsem se na   to mohla v kině nebo si to   stáhnout s titulkami, titulky   mě nebaví číst.Moc se na   něho těším..Doufám a taky   říkám že bude fakt dobrý.
Ratio
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Okamžitě po shlédnutí 1   jsem si rekl, ze se podivam na   2. Jednicka je perfketní,   dvojka taky. Libi se mi   zpracovani robotu a castecne i   dej.
Marviko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2009
no je to dost dobrej Film,ale   mohli by natocit 3dil podle me   ten konec navazuje na 3 dil   tak jsem zvedavy
hamanek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2009
krytika
Mohlo to bejt lepsi furt jen   Sam a Michaela a transformers   neni o lidech,ale o   robotech.OMG WTF proste   jednicka byla lepsi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih45849minih45849Ztracená (2001) 
Lost and Delirious n
minih6233minih6233Díaz a pastýř (1970) 
Cabeças Cortadas n
minih18174minih18174Ruka na kolébce (1992) 
The Hand That Rocks the Cradle n
minih37155minih37155Alexander Veliký (2004) 
Alexander n
minih117142minih117142Očista: Anarchie (2014) [2k digital] 
The Purge: Anarchy n
minih68106minih68106Senza buccia (1979) 
Senza buccia n
minih75177minih75177Erotissimo (1969) 
Erotissimo n
minih16394minih16394Ponorka (1981) 
Das Boot n
minih39811minih39811Sardinky, aneb život jedné rodinky (1986) [TV film] 
n
minih36910minih36910Mr. & Mrs. Smith (2005) 
Mr. & Mrs. Smith n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Transformers: Probuzení monster (2023)

 Transformers: Probuzení monster (2023)
Transformers: Probuzení monster n
Transformers: Rise of the Beasts
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Caple

(pokračování)

Bumblebee (2018)

 Bumblebee (2018)
Bumblebee n
Bumblebee: The Movie
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Travis Knight

(pokračování)

Transformers: Poslední rytíř (2017)

 Transformers: Poslední rytíř (2017)
Transformers: Poslední rytíř n
Transformers: The Last Knight
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Čína / Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers: Zánik (2014) [2k digital]

 Transformers: Zánik (2014) [2k digital]
Transformers: Zánik n
Transformers: Age of Extinction
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers 3 (2011)

 Transformers 3 (2011)
Transformers 3 n
Transformers: Dark of the Moon
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers (2007)

 Transformers (2007)
Transformers n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

01:50 - 02:15

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice bez hranic

02:00 - 02:25

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:05

16 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:40

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10