Tranceři (1984)

Tranceři (Trancers)
60 %
 
 

Trancers

Další název: Future Cop; Cop Tronic; Polda z budoucnosti; Hypnotizovaní

    Žánr: akční / sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 76 min.
„Policista budoucnosti se vrací časem do roku 1985, aby zabil psychopata, který chce změnit budoucnost.“
Hlavní hrdina - drsný chlapík Jack Deth (Tim Thomerson) žije v Angel City roku 2247 a má trauma ze smrti své ženy. Na vině je Whistler, král zločinu 23. století. Ten používá své telepatické schopnosti, aby z lidí dělal poslušné loutky, doslova je dostal do transu. Ti se pak v pravou chvíli změní v zombie a slepě plní Whistlerovy příkazy směřující k ovládnutí světa. Jednoho dne představitelé městské rady Jackovi oznámí, že padouch použil stroj času a přenesl svou mysl do detektiva Weislinga, který žije v Los Angeles v roce 1985. Jeho úmyslem je zavraždit předky členů rady, a tím jejich potomky vymazat ze světa. Jedině Jack je dost drsný a nemá strach vypravit se do minulosti, aby zabránil hrozící katastrofě.
Zábavný sci-fi snímek natočil zarytý fanoušek sci-fi režisér Charles Band, který tomuto žánru propadl natolik, že točí filmy výhradně s tématikou dobrodružství v budoucnosti.

režie:
Charles Band
 
 
hraje:
Tim Thomerson (Trooper Jack Deth / Phil Deth ), Helen Hunt (Leena), Michael Stefani (Martin Whistler / Police Dective Weisling), Art LaFleur (McNulty ), Telma Hopkins (Engineer Ruth 'Ruthie' Raines), Richard Herd (Chairman Spencer ), Anne Seymour (Chairman Ashe), Miguel Fernandes (Officer Lopez), Biff Manard (Hap Ashby ), Peter Schrum (Santa Claus (Murray)), Barbara Perry (Mrs. Santa Claus), Brad Logan (Bull), Richard Erdman (Drunken Wise Man), Wiley Harker (Dapper Old Man), Alyson Croft (Baby McNulty), Michael McGrady (Chris Lavery), Don Ross (Security Guard), Kymberly Sheppard (Newswoman), Minnie Summers Lindsey (Mom)
 
 
scénář:
Danny Bilson, Paul De Meo
 
 
kamera:
Mac Ahlberg
 
 
hudba:
Phil Davies, Mark Ryder
 
 
střih:
Ted Nicolaou
 
 
produkce:
Charles Band
 
 
zvláštní efekty:
John Carl Buechler, John Naulin
 
 
koordinátor kaskadérů:
Dan Bradley
 
 
vizuální efekty:
Mitch Devane, Mike Menzel
 
 
úvodní titulky:
Robert Dawson
 
 
kaskadér:
Donna Evans, Donna Keegan
 
 
vedoucí výroby:
Debra Dion
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.