reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Trampoty Mr. Beana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2007
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.4.2011
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.12.2009
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Maso_10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19958minih19958Svatby pana Voka (1970) 
Svatby pana Voka n
minih47697minih47697Jmenuji se Earl (2005) [TV seriál] 
My name is Earl n
minih27789minih27789Tři králové (1999) 
Three Kings n
minih29764minih29764Proroctví z temnot (2001) 
The Mothman Prophecies n
minih45103minih45103V tomhle zámku straší, šéfe! (1989) [TV film] 
V tomhle zámku straší, šéfe! n
minih32695minih32695Krvavá neděle (2001) 
Bloody Sunday n
minih117428minih117428Kalvárie (2014) 
Calvary n
minih20127minih20127Šašek a královna (1987) 
Šašek a královna n
minih25953minih25953Orlie pierko (1971) 
Orlie pierko n
minih14536minih14536Superman (1993) [TV seriál] 
Lois & Clark: The New Adventures of Superman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - MildaX
6   - lebowski
3   - miroslav22
6   - jakuza29
10 - pajdalan
8   - leona73
7   - Maso_10

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

94 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.977/0.952