reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tommyho peklo

Tommys Inferno

Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
10.8.2006
„Láska je peklo“

Celkové hodnocení filmu Tommyho peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2009
Abu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2008
L4cost3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.5.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2007
Lucaso21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2010
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43093minih43093Divoké vlny (2007) 
Surf's Up n
minih46822minih46822Tohle je Sparta! (2008) 
Meet the Spartans n
minih27552minih27552Anna a král (1999) 
Anna and the King n
minih37157minih37157Zloději z Harvardu (2002) 
Stealing Harvard n
minih23762minih23762Zelený svět (1996) 
Tin Cup n
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih57317minih57317John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 
John Carter n
minih37170minih37170Drž hubu! (2003) 
Tais-toi n
minih7231minih7231Ecce Homo Homolka (1969) 
Ecce Homo Homolka n
minih20232minih20232Škola základ života (1938) 
Škola základ života n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
7   - iqtiqe
10 - Abu
9   - L4cost3
9   - leopard60
9   - Lucaso21
9   - petuna19

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:40 - 17:15

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

16:15 - 17:25

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Dvě sestry (1997) [TV film]

15:35 - 17:30

95 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139596
Osobností: 599585
Fotografií: 517362
Plakátů: 250432
Obsahů a biografií: 128926

Poslední komentáře

Oddball a tučňáci (2015)

Oddball a tučňáci
Milý rodinný film, který mi   připadá až příliš   prvoplánový a útočící na   city diváků. Nestačí jenom   úmyslné vyvražďování   malých více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zoolander 2 (2016)

Zoolander 2
Bohapustá legrace, kterou si   dělá vedoucí trojka z   módního průmyslu a paroduje   celou tuto zbytečnost. Líbí   se mi, že ve filmu vystoupí více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Kill Command (2016)

Kdo chce kam, chuj s ním

Kill Command
Další z téměř nekonečné   řady snímků techno-stupid   aneb dávejte si pozor na   stroje (lidi). Za několik   málo doláčů natočený   film pro více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

A to se takhle rozhodnu být producentem

Ohnivý kuře
...a říkám si... co že   bych tak do té televize   vymyslel...
Vaření...
Ale   ne. Vaří se už ve všech   televizích. Ráno, v poledne,   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Propast (1989)

Propast
Část se sestupem do propasti   se mi líbila. Zbytek je   trochu mišmaš a závěr   příliš přeslazený.   Vlastně celé ty "milostné"   části jsou více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.104/0.084