reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tom a Jerry: Chyť si mě [Video]

Tom and Jerry: Cats Me-Ouch

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
44 minut

Celkové hodnocení filmu Tom a Jerry: Chyť si mě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2005
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2012
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2011
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2014
domusiQ543
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
Luccy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41969minih41969Hercule a Sherlock (1996) 
Hercule et Sherlock n
minih3528minih3528Bambi, princ jelenů (1985) 
n
minih28728minih28728Bratislava v premenách času (1990) 
n
minih46177minih46177Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu (2007) 
Nancy Drew: Mystery in Hollywood Hills Magazine n
minih37884minih37884Zoufalé manželky (2004) [TV seriál] 
Desperate Housewives n
minih46707minih46707Barbie: Motýlí víla (2008) [Video] 
Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends n
minih24678minih24678Slaměný klobouk (1971) 
Slaměný klobouk n
minih48319minih48319Komando špionů (1970) 
Consigna: matar al comandante en jefe n
minih122413minih122413Birdman (2014) 
Birdman n
minih19128minih19128Smrt krásných srnců (1986) 
Smrt krásných srnců n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84 %
7   - karlosphon
8   - REKBRIT
9   - satyr
5   - stanko
10 - Kmotr95
8   - MaKy92z
8   - Michal.
8   - Brikca
9   - Luky
10 - dep
8   - mancika.n
10 - lisak-18
8   - JJenda
8   - domusiQ543
10 - Luccy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.536/0.513