reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tokyo Eyes

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
27.5.1999
„Láska, smrt a naděje v ulicích velkoměsta.“

Celkové hodnocení filmu Tokyo Eyes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.4.2013
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2007
Kikujiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71970minih71970Sama v čase normálnosti (2011) [TV film] 
n
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih49102minih49102Únos vlaku 1 2 3 (2009) 
The Taking of Pelham 123 n
minih42381minih42381Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 
Borat: Cultural Learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih105459minih105459Interstellar (2014) [2k digital] 
Interstellar n
minih40230minih4023024 hodin (2002) 
Trapped n
minih45653minih45653Let's Dance 2 (2008) 
Step Up 2: The Streets n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih14739minih14739Od soumraku do úsvitu (1995) 
From Dusk Till Dawn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
4   - mat.ilda
8   - Ferry76
8   - zepo
7   - strougy
7   - Kikujiro

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

36 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

41 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.143/1.117