reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

To je ale zábava!

That's Entertainment

Další název:
That's Entertainment: 50 Years of MGM
Rok:
1974
Délka:
134 minut

Celkové hodnocení filmu To je ale zábava!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 95% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2014
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10821minih10821Krokodýl zabiják (1989) 
Killer Crocodile n
minih53447minih53447Góóól! 3 (2009) 
Goal! III n
minih27512minih27512Divoká Woo (1998) 
Woo n
minih5870minih5870Dárek (1982) 
Le Cadeau n
minih129711minih129711Bohatý je ten, kdo dává (1999) [TV film] 
Secret of Giving n
minih48568minih48568Dragonball: Evoluce (2009) 
Dragonball Evolution n
minih53803minih53803Nikdy nekončí (1992) [TV inscenace] 
n
minih65448minih65448Čundrcountry show (1994) [TV pořad] 
Čundrcountry show n
minih89852minih89852Na ostří nože (1984) 
The Razor's Edge n
minih53897minih53897Černá řada (1979) 
Série noire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

95 %
10 - curil
9   - clara.bow
10 - melakara
9   - diamant
9   - kudrna6
10 - aniiicka

TV Program

ČT1 - Dcera

14:45 - 15:00

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Kuba před revolucí - ráj mafie

14:10 - 15:05

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:10 - 15:05

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:30 - 15:25

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140459
Osobností: 602382
Fotografií: 520456
Plakátů: 252054
Obsahů a biografií: 129524

Poslední komentáře

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministické krávě, která   si mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

V/H/S (2012)

V/H/S
Found footage v celé své   kráse a na několik způsobů   ve dvouhodinovém povídkovém   filmu, u kterého vydrží jen   ti trpělivý a se silnou   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Milenci a vrazi (2004)

Milenci a vrazi
Film se od knižní předlohy   (vydané ještě za starého   režimu) liší především   koncovkou. Ta je o mnoho   optimističtější než   beznaděj více >

Autor: diamant | Hodnocení: 8 / 10

Jak básníci čekají na zázrak (20...

Jak básníci čekají na zázrak
Po létech jsme se rozhodli   jít do kina na premiéru. A   nelitovali jsme. Je mi milé,   že příběh "básníků"   pokračuje přirozeně jako   naše více >

Autor: diamant | Hodnocení: 10 / 10

Milenci a vrazi (2004)

Milenci a vrazi
Ze začátku to vypadá trochu   jako erotická úchylárna kde   každej s každým ale   postupem se dostává snímek   do psycha a ke konci se   hlavní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.8/0.775