reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

To by se mělo stát vám

It Should Happen to You

Rok:
1954
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu To by se mělo stát vám

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78655minih78655Lena (2011) 
Lena n
minih10284minih10284Klíčem je strach (1972) 
Fear Is the Key n
minih63121minih63121Nesmrtelný příběh (1968) [TV film] 
Une histoire immortelle n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih57486minih57486Velká japonská válka (1982) 
Dai Nippon teikoku n
minih23943minih23943Zločiny z vášně (1984) 
Crimes of Passion n
minih29913minih29913Intimita (2000) 
Intimacy n
minih14343minih14343Nixon (1995) 
Nixon n
minih61429minih61429Pozvánka k tanci (2007) 
Danse avec lui n
minih28913minih28913Oddělené stoly (1958) 
Separate Tables n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - curil
8   - clara.bow
6   - hvezdyn
6   - Faye
9   - satyr
8   - dandysek
9   - miroslav22
8   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:20 - 01:50

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

01:40 - 02:05

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (1987)

01:40 - 03:25

8 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Prima - Komplikace (2015) [TV seriál]

01:15 - 02:10

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599526
Fotografií: 517285
Plakátů: 250374
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.473