reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Titanic

Další název:
Nearer My God to Thee
Rok:
1953
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2015
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36569minih36569Bez umrtvení (1978) 
Bez znieczulenia n
minih26734minih26734Zhasněte lampióny (1962) [TV film] 
n
minih49891minih49891Zikmund, řečený šelma ryšavá (1986) [TV inscenace] 
Zikmund, řečený šelma ryšavá n
minih109256minih109256Big Sur (2013) 
Big Sur n
minih58345minih58345Vražedné horko (2009) 
The Steam Experiment n
minih51706minih51706Vzali nohy na ramena (1971) 
La poudre d'escampette n
minih25277minih25277Železná maska (1929) 
The Iron Mask n
minih13368minih13368Na pytlácké stezce (1979) 
Na pytlácké stezce n
minih64028minih64028Americká panna (2009) 
American Virgin n
minih32217minih32217Bytost z hlubin (2001) [TV film] 
She Creature n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
7   - curil
7   - jarda53
7   - pataamat
8   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - KlokanekDa
10 - lilinkamir

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

32 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.479/0.459