reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Titanic

Rok:
1943
Délka:
90 minut, 2339 metrů
Premiéra v ČR:
9/1943

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
jenda14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2008
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
anulli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih91461minih91461Atentáty, ktoré otriasli svetom (2007) 
Infamous Assassinations n
minih133041minih133041Prop a Berta (2000) 
Prop og Berta n
minih80924minih80924Michael Jordan: An American Hero (1999) 
Michael Jordan: An American Hero n
minih66100minih66100Profesionálové 2 (2010) [TV seriál] 
n
minih36083minih36083Baker Street Irregulars (2007) [TV film] 
Baker Street Irregulars n
minih51692minih5169212 Let Hitlerovy vlády – Pravdy, mýty a lži (2009) 
n
minih23806minih23806Ziggy Stardust a pavouci z Marsu (1982) 
Ziggy Stardust and the Spiders from Mars n
minih8004minih8004Gung Ho (1986) 
Gung Ho n
minih74079minih74079Stopy zla (2006) 
Sasquatch Mountain n
minih22358minih22358Velký švindl (1996) 
The Great White Hype n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
7   - cicis
7   - curil
7   - pataamat
6   - MaKy92z
5   - pepa123
5   - jenda14
10 - lilinkamir
10 - anulli

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

27 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.741/0.72