reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tim

Další název:
Colleen McCullough's Tim
Rok:
1979
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Tim

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2007
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.5.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2009
tuwanakha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2007
Sparta33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2009
Alix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2010
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2007
Bouchy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2013
list
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2014
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
Anlasok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2009
Petronela19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4200minih4200Blade Runner (1982) 
Blade Runner n
minih5603minih5603Čest a sláva (1968) 
n
minih28778minih28778Grinch (2000) 
The Grinch n
minih61268minih61268Daughters Courageous (1939) 
Daughters Courageous n
minih9464minih9464Jeden stříbrný (1976) 
n
minih5117minih5117Cindy (1983) 
Cenerentola '80 n
minih49736minih49736Kód smrti (2008) [Video] 
Kill Switch n
minih10410minih10410Kolik slov stačí lásce (1961) 
n
minih18436minih18436Samson a Dalila (1984) 
n
minih49260minih49260Sahara (1983) 
Sahara n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
8   - clara.bow
8   - moldovan
8   - FrankieOnd
8   - payo1555
8   - Kycky
8   - Blanche21
9   - oulisna
9   - Milicent
8   - pauli1
9   - tuwanakha
9   - Sparta33
10 - Alix
7   - Berny.GB
7   - Bouchy
6   - list
7   - cancy
5   - Anlasok
7   - Petronela1

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.363/0.336