Duben
ohodnotit

Thor

Rok:
2011
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
28.4.2011
„Bůh. Rebel. Legenda.“

Komentáře k filmu Thor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2012
Nebudeme si hrát na nějakou   hloubku a řekněme si to na   rovinu - je to kus a dobrá   podívaná. Nic víc, nic   míň. V rámci přvedení   komiksu na plátno kina jsem   spokojená a nestěžuji si...   stěžovat bych si začla,   kdyby se snad mělo objevit   pokračování (krom   Avengers). Takto, jako   představení jakéhosi   hrdiny, dobrá podívaná... a   klasické schéma o dobru a   zlu :o) resp. povedených   bratříčcích.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2011
Thor
Já tomuhle filmu musím dát   10 a to jsem už dlouho   neudělala, protože to byl   podle mého prvotřídní   komixové zpracování. Jsem   fanda komixů, takže Batman,   Ironman, Spiderman, X-men a   další patří mezi mé   nejlepší přítelé, tak ani   Thor nesměl chybět,   obzlášt, když ve filmu   hraje má oblíbená Natalie   Portman. Musim říct, že   Chris Hemsworth je pro mě   jednou velkou neznámkou, ale   po shlédnutí tohohle filmu   jsem jeho fanda. Že je   pohledný a charizmatický   obzvláště v roli Thora   není pochyb a že s Natalii   tvoří zajímavou dvojci   vzhledem k okolnostem. Kdo   viděl Iron mana 2 do konce   musel zjistit, že ta   konečná scénka se právě   objevila tady. A já jediné   co můžu říct, že se moc   těším na The Avengers, kde   uvidím opět Thora s další   komixové hrdiny. Takže   fanoušci komixu, máme se na   co těšit
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Nejlepší komiksový film   roku! Má v sobě pořádný   kus akce a humoru, triky jsou   na té nejvyšší úrovni,   finále je dechberoucí a   obsazení naprosto výborné.   Chris Hemsworth je skvělý   Thor. A film navíc   režíroval můj oblíbený   režisér Kenneth Brannagh.   Těšil jsem se hodně a   nadšený jsem ještě víc.   Báječně jsem si užil   scény, které se odehrávají   na Asgardu. pro mě je to tedy   jeden z nejlepších   filmových zážitků roku   2011.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2011
nečekala jsem, ale je to skvělé
tenhle typ filmu naprosto   nesnáším, neznám hlavní   postavy, tuhle mytologii ani   komiksy. Vlastně nevím,   proč jsem si to pustila.   Musím ale říct, že dvě   hodiny trvaly jako půl, že   Onen svět ve vesmíru,   bohatá fantazie a prolnutí   toho vše se světem naším v   tomto století, mě opravdu   zaujalo. Přišlo mi to   podobné filmu   "Vikingové II.". Je   fajn, že i v této   uspěchané době jsme schopni   mít fantazijní představy a   ještě lepší je, že díky   technickému pokroku můžeme   vše zrealizovat pro naše   oči. Po velmi dlouhé době   nejdu proti proudu a hodnotím   stejně jako zbytek národa.   Skvělý film, příjemné   obsazení Anthonyho Hopkinse,   trapná je Natalie Portman,   která musí být taky   všude... film ukládám do   knihovničky a doufám, že   bude brzy dvojka - musí,   okolnosti tomu nasvědčují   :)
meduska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2011
Na Thorovi jsem byla v kině.   Odcházela jsem unešená a   spokojená z filmového   zážitku. Velmi, ale velmi   povedená   fantasy-akční-pohádka.   Příběh má spád, divák se   rozhodně nenudí. Doporučuji   všem, kteří mají   komiksové filmy rádi.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2012
profesor Lockhart umí točit   filmy!! :) tohle je tomu   důkaz, skvělá podívaná se   skvělými herci a Hiddleston   válí jako záporák!! :)
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Kdyby neměl Chris Hemsworth   tak dlouhý krk byl by   dokonalý. Stejně jako ten   celý film, kdyby to tolik   neuspěchali. Stačilo by se   zaměřit na pár věcí a ty   rozvést. Ale jinak vše bylo   téměř dokobalé, efekty a   Aagard vypadaly věrohodně a   i souboje byly dobře   udělané. Obyvatelé   Jotunheimu mi sice dost   připomínali Avatary, ale   protože tenhle film byl   natočen dřív, nelze říct   jestli úpně první nebyli   Šmoulové.
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2011
POZOR, MŮŽE OBSAHOVAT   SPOILERY" Thor, Odinson,   you have betrayed the express   comand of your king. With your   arogance and stupidity you   bring into this peaceful   realms and innocents lives the   horror, and desolation of war!   You are unworthy of this   realms, you are unworthy of   your sort, you're Unworthy!   And now I take from you, your   power and in the name of my   father and his father before,   I Odin Allfather currsed you   out!"......Film bych   rozdělil do několika   bodů....1. Efekty, aneb   vizuální stránka- Aaaach,   ten Asgard. Něco tak   úžasného se jentak nevidí.   Přesně takhle jsem si to   představoval. Jednou bych se   tam chtěl podívat. Hmmm,   snad někdy ve snu. Prostě   efekty vynikající ve všech   ohledech. 2. Herecké   obsazení- Ani jsem nečekal,   že by pan Kenneth   "Shakespeare"   Branagh mohl vybrat tak   vynikající herce. Začneme   třeba u Chrise   "Thora" Hemswortha.   Vskutku, je to nejlépe   zahraný komixový hrdina za   poslední dekádu. No co byste   čekali od člověka který   přijde do zverimexu kde   prodávají kočky a psy a   prohlásí "Chci   koně!",no tomu prostě   nešlo odolat. Tom Hiddleston   skutečně je Loki, nebo teda   není, ale hraje ho jako by   byl. Anthony Hopkins působí   jako Odin velice dobře.   Dlouho jsem hledal, koho hraje   Colm Feore, no a potom jsem si   vzpomněl " Sakra, odkud   je mi ten Král Obrů tak   povědomej?". Tak jsem si   to spojil a vyšlo z toho že   ho Krále Obrů hraje   (většinou mluví) Colm   Feore. 3. Děj, aneb Epická   fantasy nebo Béčková   povídačka- Já bych se   spíše přikláněl k první   variantě. Sice děj není tak   epický jako třeba u Pána   Prstenů, ale na komixový   film je to vynikající.   Neříkám, že komixové   filmy musí mít špatný   děj, to nééé. Naopak,   myslím že většina   komixových filmů má dobrý   děj. Ale, tanhle mi spolu s   Hellboyem II přišel takovej   nejvelkolepější. Ikdyž je   to takový klasický děj. Syn   krále svojí pýchou a   arogancí přivede válku,   otec ho vyhostí, syn   zmoudří, vrátí se a   zničí zlo. Klasické, ale to   co s tím dokázal udělat   Branagh je fantastické.   Sečteno a   podtrženo------------------&g   t; Nejlepší komixový film   od dob Temného rytíře.   Jestli se tohle fanouškům   komixových filmů nelíbí,   pak už nevím kam tenhle   svět spěje. Victory or   Valhalla! 95%
urthred
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2011
...
Jedním slovem parádní.
Může se zdát, že   všechny (skoro) všechny   komiksové filmy jsou točeny   podle stejné šablony. Jenže   Thor má podle mě v sobě   něco navíc, má prostě   svoje kouzlo, podobně jako na   poli hamburgerů Burger King   vs. hambáče ze stánku na   nádraží...
Hell777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Velmi dobrý zážitek
Filmy podle komiksů občas   dokážou zklamat i přes   výborné efekty, ale Thor je   naprosto bez chyby,celý film   je od začátku do konce spád   děje, žádné zbytečné   otálení , 3 D samozřejmě   totálně vtáhne do děje a   sympatický hlavní hrdina to   celé jen podtrhne:)
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2011
Je to příjemná a dobře   natočená pohádka, kde je   všechno jak má být. Má   rychlý spád, napínavý děj   a kvalitní efekty. Přestože   tenhle žánr opravdu   nemusím, bavilo mě to a   dokoukala jsem to ani nevím   jak.
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2011
Musím říct že tento film   na poli komiksového žánru   rozhodně patří k těm   lepším, moc jsem tomu   nevěřil, nakonec z toho bylo   příjemné překvapení,   bohužel neviděl sem ve 3D
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Bůh s kladívkem
Marvel Comics Universe nám   pokojně nabídl nového   hrdinu. Tvůrci nám ho podali   na dlani, ale my jsme jim   utrhli ruku. Thor je zkrátka   boží (což je asi tím že   je bůh). Pro milovníky   sci-fi a fantasy je toto   povinnost.
Constantine_cz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2011
THOR 2011
Thora jsem absolvoval ve 3D a   musím řici, že mě velice   překvapil film i 3D   zpracování. Příběh se   dlouho nevlekl a film velmi   rychle utíkal ( divák asi   nejvíce ocení herecký   výkon Chrise Hemswortha a   krásnou Natalii Portman ). Je   vidět že pro filmaře, je   komiksové - fantasy   prostředí stále   zajímavější a divákům se   líbí. Film doporučuji všem   milovníků fantasy a přeji   příjemnou zábavu.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Co se s tím budu párat,   osmdesát za vizuál a triky,   dvacet minus za občasné   hluchoty.

20180628 10515/11450 ****   /8 s.u. dab
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Další skvěle natočený   snímek podle komiksu, který   jsem do doby než jsem film   shlédnul vůbec neznal. Děj   mě tedy překvapil, protože   jsem si už začal myslet, že   se to odehrává jenom na   smyšlenné planetě, ale   nakonec došlo i na Zemi.
P5íběh tedy perfektní,   herecké výkony jaktéž, ale   opět tu máme bratra našeho   hlavního hrdiny, který je   proti němu. To už jsem v   několika filmech viděl, ale   kromě toho je film naprosto   suprově trikově vytvořený.   Dávám 8/10. Moc pěkně   zfilmovaný komiks.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2012
Moc pěkná fantasy   záležitost s nabušeným   Chrisem Hemsworthem a krásnou   Natalií Portman.A co mě   překvapilo,nikde ani špetka   nudy....těšim se na   dvojku--->80%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $181,030,624║Tržby   Celosvetovo $449,326,618▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $50,748,197 //počet   predaných kusov 1,782,953║   Tržby za predaj DVD v USA   $40,198,053 //počet   predaných kusov 1,738,389║   Dá sa povedať už ničím   prekvapivý šablónový film,   bez väčších prekvapení,   robení doslova na istotu ale   za to miestami to je celkom   svižné, zábavné a akčné,   aj keď opäť neprehľadné   scény a rýchli strih to   kazia, plus niekedy dosť   počítačová animácia boje   do očí, réžia v podaní   Kennetha Branagh bola dobrá   voľba ale hlavný triumf bolo   obsadenie neokukaného herca   Chrisa Hemswortha ten nemusí   ani nejak extra sa snažiť a   všetko mu žeriete ako na   krásnom striebornom podnose,   ako bonus tu je celá plejáda   známych tvári, takže   celkovo spokojnosť. /videl v   kine 3D verziu: 80%/
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Smekám a bedlivě čekám na   pokračování. Pohádky,   mýty, báje .. kdo o těchto   věcech čte a zajímá se,   tak film jedině doporučuji,   i když je trošku stručně   podán. Nic to nemění na   tom, že fantasy, je to   takřka geniální. Je pravda,   že jsem tedy čekal hlubší   pojetí příběhu.   Scénáristé se tak trochu   spoléhali na hrdinství, na   hezké obrázky (vizuálnost)   a na půvabnou Natalii   Portman. Příběh si ovšem   zaslouží nějakou větší   válečnou parádu   zkonstruovanou v podobě pána   prstenu (větší bitvu).   Nechme se tedy překvapit.   Jinak parádní hudba. :))
renefer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2013
Překvapivě se mi to líbilo.   Asi hlavně díky hereckému   obsazení Thora. Portman mi k   němu ale jako partnerka   neseděla... Těším se na   pokračování :-)
Nalla22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Když vidíte první a druhý   díl, nemůžete je   srovnávat. Tento díl je moc   jednoduchý. Snadno se   pamatuje a postavám chybí   vtip. Děj se dá popsat   ...
- Do paláce   vniknou mrazivý obři
- Thor jde bojovat na   Jotunihaim
- Thor je   vyhoštěn na Zemi
-   Potká Jane a zamiluje se
- Snaží se získat své   kladivo
- Loki se   dozví o sobě pravdu a začne   Thora nenávidět
-   Loki je na trůně a snaží   se Thora zabít
- Thor   získá zpět svou moc
- Loki se chce zavděčit   otci a proto chce zničit   Jotuihaim
- Thor se   poučil za Země
-   Nastává boj mezi Lokim a   Thorem
- Thor zničí   bifrost
- Oba je to   odhodí pryč
- Odin je   zachrání
- Loki   řekne Odinovi, že to dělat   pro něj
- Odin Lokimu   řekne, že takhle ne
-   Loki se pustí do černé   díry, nicoty vesmíru
- Thor truchlí nad   strátou bratra a Jane
- Odin zůstává králem  
A mam to stručně   napsaný v 19 bodech :)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Další marvelovský hrdina vstoupil na plátna kin
Vzhledem k režii Kennetha   Branagha už asi nebude komiks   tím opovrhovaným uměním,   kterému je třeba se vyhnout,   ale když Shakespeare není   volný, tak i Kenneth musí   sáhnout po nějaké té   rodinné tragédii mimo svůj   šálek kávy a vykřesat   emoce, sourozeneckou rivalitu   a katarzi hlavního hrdiny z   jiného soudku.
Dokud   se příběh odehrává v   Asgardu, vše klape jak má a   to jak technicky, tak   emocionálně, ale na Zemi,   už to trochu drhne. Klišé   on-ona se do sebe zakoukají   je navíc tak tupé, že to   snad Portman(ová) nemá   zapotřebí. Ve 3D české   titulky bych asi nedala,   takže nedokážu posoudit   originální zvuk, ale z   českého jsem neměla   nepatřičný pocit, dokonce i   některé vtípky se   podařily. Na můj vkus celkem   dost postav, úsměvné cameo   Stana Lee nechybělo,   Hemsworth je charismatický   dost, ale malinko mi tam něco   chybělo. Kdo neví, co je   Shield, Stark a kdo agent   Coulson může být trošku   zmaten a nepochopí některé   odkazy, všechno celkově   spěje k Avengers, domácí   komiksový maniak byl   spokojen, mě k absolutnímu   nadšení chybělo trochu   víc.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2020
Jak jsme byli u předchozího   snímku této marvelovské   filmové série ´Iron Man 2´   (2010) v potitulkové scéně   obeznámeni, následuje   seznámení s korunním   princem Asgardu Thorem, které   jakoby navazuje na události   ve výše zmíněném druhém   snímku o Iron Manovi. Fantasy   příběh není zrovna pro   zfilmování jednoduchým   počinem, obzvlášť, když   je v mnohých detailech hodně   podobný k dějství o   Supermanovi. Komiksový   tvůrce Stan Lee zkrátka   neudělal nic jiného, než   že spojil postavy ze   severské mytologie s prvky   žánru superhrdiny a filmaři   tak samozřejmě podle toho k   tomu přistupovali. Asi   nejvíce utkví scéna bitvy s   ohromným robotem na hlavní   ulici nějakého městečka.   Hodně se podobá scéně ze   snímku ´Superman 2´ (1980),   kde obyvatelé městečka   čelí útoku třech   zločinců. Tvůrci se komiksu   v určitých detailech věrně   dotýkali, jinak vše   přizpůsobili současnému   pohledu na věc. Vznikl tak   spíše slabší odvar   veškerého kouzla původního   komiksu. Nedočkáme se tedy   ani speciálního severského   jazyka, který v komiksech i v   českém překladu zohledněn   je. Film je prostě jen film a   ne komiks, takže by to tak   zřejmě tolik nezafungovalo.   Na správné fantasy, a   obzvlášť v superhrdinském   odvětví, by měla být   průzračná magie, ale v   takovém podání, jaké   prezentováno zde, moc   neoslní. Neznat komiks, byl   by to vcelku solidní a   vtipný fantasy hrdinský   epos, ale takto je to spíše   zklamání. Filmoví tvůrci v   plánech hbitě mířili k   Avengers a tak to vypadá, že   s tímto snímkem k   obeznámení dalšího člena   této party dost spěchali. Je   to škoda. Thorův vstup do   filmového světa mohl být   velkolepější. Ale jako   jednoduchý superhrdinský   rodinný dobrodružný film   postačit může.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Další z filmů, kde jsou na   prvním místě přímo   úchvatné vizuální efekty a   triky. Děj filmu je také   velmi zajímavý - to se mi   dost líbilo. Ovšem bez   velkých hereckých výkonů.   Snad jenom A.Hopkins a   S.Skarsgard zahráli své role   dobře. Ale u nich se s tím   počítá.
Jsem docela   zvědavý, co nás čeká ve   dvojce.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2012
THOR

Prolínání starověké   legendy do současného   života se podle mně   mimořádně povedlo, čekala   jsem mnohem horší příběh   bez hlavy a paty, ale tvůrci   mne tentokrát převezli.   Sice nebyla nouze o bojové   scény a bitvy, hromada   násilí, ale přece jen to   výchovné, ten pozitivní   pohled tam nechyběl, tak jsem   tento film vzala na milost.   Bylo to nápadité, dobře   filmařsky provedené,   poutavé, zajímavé a vcelku   dobře jsem se bavila. U mně   dobrý, doporučuji dál.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2012
Mýty a skutočnosť
Komiks mám veľmi rád, ale   mojimi favoritmi sú Red Meat,   Dilbert či Calvin a Hobbes.   Kulty. Čiže Thor, Superman,   Batman a plno ďalších Manov   mi nič nehovorí. Čiže   môžem hodnotiť iba samotný   film. Taktiež my, čo sme v   pubertálnom veku počúvali   metal a teda obtreli o nórsku   black scénu, bolo   povinnosťou čo-to   prečítať o nordickej   mytológii. A keď vašou   najobľúbenejšou kapelou sú   BATHORY, tak to už   každopádne bez debát. Je   až s podivom akú šialenosť   dokáže vytvoriť Hollywood.   Príbeh je samozrejme poriadne   priemerný, chvíľami   absurdný, ale v konečnom   dôsledku dá sa. Ide hlavne o   zábavu. Avšak musím   obdivovať tie vizuálne   (doslova) orgie. S tým sa   zrejme animátori poriadne   pohrali a rozhodne   vyznamenali. Čo sa týka   hercov, tak všetko taký   priemer, ale... Nejak mi tam   nesedí Portmanová, mám z   nej pocit, že ju akosi   preceňujú a tu doslova   rušila. To jej   spolubojovníčka Darcy bola   riadne spestrenie a iná liga   a ešte k tomu mala famózne   hlášky (ipod a musíte preč   ľudia a podobne). No a   všetkomu samozrejme   kráľoval Loki. V   skutočnosti smutná to   postava, figliar a klamár,   však trpiaci prikovaný, kde   ho neopustila iba oddaná   žena Sigyn a kde spôsobuje   zemetrasenia, keď mu verná   manželka mení misku. Trest   za smrť Baldura. Čaká na   Ragnarok. Vo filme bol Loki   famózny a herec ho zahral   geniálne, excelentný výkon.   Pozor, teraz možno   prezradím, čo by som nemal!   No a tu sa opäť potvrdilo,   že je dobré počkať kým   dojdu titulky, tu vieme na   isto, že bude i   pokračovanie, tajné   plíženie Lokiho a mrazivá   veta - to by stálo za   preskúmanie. Jo a v dvojke   čakám ešte väčšie   vizuálne orgie a snáď by sa   mohol objaviť Fenrir, to už   by začalo asi peklo
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Chris Hemsworth je sympaťák   a propůjčil to i samotnému   Thorovi.Akce je zručná a   zábavná, Branagh si s   režijní složkou poradil   více než dobře.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2013
Po stránce efektů je film   špičkový, ale dějově mne   film neoslovil, severskou   mytologii bohužel   neovládám, proto film   vnímám asi na 70 % a to je i   moje hodnocení. Thor je   zbaven své moci a vyhoštěn   na Zemi. V návratu do   božského postavení mu   brání i zrádný bratr,   který chce uchvátit místo   něj vládu nad říší.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2012
Zajímavý film, který   kombinuje fantasy s   realitou... spoustu myšlenek   a efektů se mi moc líbilo,   ale ta realita mě už tolik   nenadchla oproti fantasy   světě. Něco do sebe to   však mělo a doporučuji
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.10.2015
Na Thorovi je jasně vidět   že jde o další projekt od   Marvelu. Svalnatý chlápek s   nadlidskými schopnostmi   oblečený ve velmi   necivilním úboru řeší   něco, z čeho vznikne   efektní bitka (či několik)   a potká pár postav   vyskytujících se v dalších   marveláckých filmech.   Scénář funguje a dává   divákům přesně to, co   čekají, aniž by šokoval -   ať už originalitou nebo   nadměrnou debilitou. Je na   tom vidět spousta peněz,   což je fajn, a herci jsou   při vší popcornovosti   sympatičtí a tradičně   dobře vybraní. Celé je to   do očí bijící sázka na   jistotu určená hlavně   fanouškům, která je skvěle   řemeslně zvládnutá, ale   přehnaně uhlazená,   nekonfliktní a korektní.   Jako každý Marvel.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2020
První zjevení Thora v rámci   Marvel Avangers série není   úplně marný počin. Snad   jediné, co bych tomu vytkl,   je řada nedotažených   dějových linek (které má   za cíl zahladit vysoké tempo   filmu?) a asi jsem čekal i o   nějaký ten joke víc.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2011
Příjemné překvapení a   docela dobře zpracované   téma severských bohů. Tohle   zpracování podle komiksu je   fajné.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2011
Tak nějak mám pocit, že se   mi ten film líbil .. pěkné   efekty .. příběh jakš   takš ... co mi vadí je to co   na mě poslední dobou dýchá   ze spousty filmů velkých   jmen ... "MY jsme   Hollywood, děláme dobré   filmy" .. prostě je to   jakoby z jejich snímků   nebylo vidět to nadšení z   práce, jen suchá a   nezáživná touha po   penězích a zaseklost v   standartních postupech.
vdobes
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2012
První třetina filmu vypadala   velmi nadějně, děj a život   na Asgardu začínal být   velmi zajímavý, a ubírat se   touto cestou celý film, mohl   si dopřát pěkné efekty a   více fantasy postav, což by   diváka určitě bavilo více.   Bohužel, děj se poté   přenesl na Zemi, kde už to   bohužel drhlo. Jedno velké   klišé za druhým, hodně   nudných pasáží, které   byly bohudík opět   protínány životem na   Asgardu. Konec opět přinesl   pěknou podívanou, která   byla slibovaná na začátku   filmu, ovšem prostřední   pasáži zmařena.
JohnCoestler09
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Uff. Myslel som si, že tam   bude viac tých druhov   príšer , nie len ľadový   obri, ale aj napríklad   trolovia a ja neviem čo   ešte. Rozprávkovo pojatý   film. Chris Hemsworth fakt   super ako Thor. Veľmi   jednoduchý príbeh, ale   niektoré scény stoja za to a   sú dosť smiešne, ale   niekedy sa to miesy až s   trapnosťou. Celkovo je to   taký guláš všetkého   možného, ale celkom dobrý   guláš.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.2.2015
Thor
Když si vezmu všechny   postavy z Marvel Univrse   světa, tak tu máme   "Iron Mana", Thora,   "Kapitána Ameriku"   a "Hulka", kteří   mají svůj vlastní film. V   "Avangerech" k nim   přibyla ještě Černá Vdova   a nějaký lučišník, který   se mi ale vůbec nevryl do   paměti. Ale abych se dostal k   tématu, tak ze všech těchto   hrdinů mi jediný   ucházející film přijde o   "Iron Manovi", u   kterého jsem hltal všechny   tři díly a teď se modlím,   aby přišel i po čtvrté   (což zatím bohužel není   plánované).
Herecké   obsazení nebylo nejhorší, i   když jak už většina   zmiňovala, Hemsworth se k   Portman vůbec nehodí. Navíc   Portman jako herečku mám   hodně rád, tady ale nic   nepředvedla, i proto, že   nedostala žádný prostor.   Ten příběh celkově by   chtělo trochu víc   dotáhnout, i když každý   ví že je to jen blockbuster   a že žádné hlubší   myšlenky skrývat nebude,   přesto něco méně   předvídatelného by také   neuškodilo.
Každopádně se kouknu na   "Thora dvojku", kde   už si aspoň budou moci   odpustit to předlouhé   představování postav a   pustit se rovnou do akce...
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2013
No zdejší hodnocení asi   odpovídá, já ho ještě   minimálně o 5% ponížím,   je to taková slátanina, ne   že by mě to nebavilo, ale   nic světoborného, myslím   že vidět znovu už to vidět   nepotřebuju, nic extra   zapamatovatelného. Dejme tomu   68%
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2013
Po vizuální stránce je to   super,úvodní bitva s   ledovými obři taky super,ale   pak film ubere na tempu a   ztrácí to na efektivitě a   na zábavě.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2013
K projekci jsem usedala se   shovívavým úsměvem, který   značí, že se tedy   podívám, ale nelze ode mě   očekávat žádnou nadšenou   odezvu. Možná někde, na   konci tunelu, prosvítala   mlhavá naděje na změnu k   lepšímu, kterou mi dodávalo   jméno Kennetha Branagha - a   stalo se. Shovívavý úsměv   se zvolna měnil v uznalý,   zvlášť u božsky   sympatického osazenstva, s   nímž pozemšťané nemohli   vůbec soupeřit a výtvarné   stránky. Chvílemi se zdálo,   že se ani nedívám na   komiksovou fantasy dnešní   doby, ale animačně   doplněnou a digitálně   vyčištěnou záležitost z   osmdesátých let, kdy   heroické postavy ještě   žily a nepůsobily jen jako   reklama na steroidy. Dala bych   o hvězdu víc, nedovolila   mně to však mizerně   hrající Portmanová,   chemicky zcela neslučitelná   s Hemsworthem a nuda na Zemi.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2011
Musím říci,že aniž bych   nad tím nějak   přemýšlel,moje hodnocení   se většinou kryje s názorem   ostatních. Tentokrát jdu   bohužel trošku proti   proudu.
Proč bohužel?  
Protože mám   komiksová zpracování rád.   Protože Kenneth Branagh už   dokázal,že filmovat umí.   Protože Natalie Portman je   prostě   dokonalá,protože...
Přesto přese všechno   film alespoň pro mě nějak   nefunguje.
Thora jsem   ,jako komiks nikdy v ruce   neměl a tak už samotné   kladivo mi přišlo,jako   zbraň drobátko   nepraktické.Nakonec se ve   filmu ukazuje,že se s ním   dá udělat slušná paseka   (ale co si budeme   povídat,takový samurajský   meč,či baseballová   pálka...).
Celý film   pak na mě působí tak nějak   rozlítaně. Pořád   někdo,nebo něco lítá ve   vzduchu. Z planety na planetu   (!!!) se tam cestuje jak z   "hlaváku" na Muzeum   metrem,Thor a jeho souputníci   se pár minut po   "přistání" na   Zemi adaptují,jakoby tu žili   léta...
...a i ten   příběh nějak kulhá...
Příjde mi to,jakoby vám   někdo zábavnou formou a   širokými gesty vyprávěl   svůj zážitek a vy přitom   víte,že vám lže a   vymýšlí si.
Vy byste   mu to rádi všechno   věřili,ale on už si   vymýšlí až moc. A vás to   přestane bavit.
Nicméně pro ty ,kteří   si Thora zamilovali tu je   dobrá zpráva v tom,že na   konci filmu hrdina debatuje se   "strážcem brány"   u jejich kosmodromu,jestli   půjde opravit ,(aby si mohl   dát další rande se   smrtelnou ((proč se tomu tak   diví,když Thorův otec Odin   taky umírá))Natalie Portman   a ten mu odpovídá,že nic   není nemožné. Takže   vzhledem k tom u,že tržby   jsou slušné a fanynky u   vypracovaného těla Chrise   Hemswortha obdivně   vzdychají,další díl   příjde jistě co nevidět...   Asi je to dobře...
prediger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.9.2011
je to pohádka se vším   všudy a jako k pohádce k   tomuto filmu přistupujme.   Dobro zvítězí, zlobivý syn   se polepší, ošklivý lidi   prostě zmizí. Zpětně když   to procházím, tak ani nikdo   nezemře. Jenom nebudou žít   spolu šťastně až do smrti.   A to jen proto, co kdyby film   byl úspěšný a točil se   druhý díl. A to je konec   pohádky a teď děťi šupky   do postýlek
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.12.2011
Zpočátku to vypadá, že by   tento film mohl být i docela   zajímavý a koukatelný.   Bohužel s každou   přibývající minutou tento   dojem mizí a mění se v   pocit že koukáte na podivnou   slátaninu a frašku. Pravda   film sice má pár   silnějších momentů, ale   celkové vyznění je zkrátka   až příliš ošuntělé.   Škoda.
RwlBem
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.5.2019
Tak takhle asi ne.
Že má jistý aktuální   filmový proud v oblibě   vykrádat a bezduše prznit -   co to kecám, chtěl jsem   říci, inspirovat se a   tvůrčím způsobem rozvíjet   - starověkou mytologii, už   se stalo de facto truchlivým   standardem podobně   postižené doby. Ale když je   něčeho moc, tak je toho   příliš.
Takže   spolu s pochabým dějem se v   mých očích film zuby nehty   drží nad hladinou hodně   podprůměrných počinů.
maciii
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Já nevím, co na tom všichni   vidí, mě to přišlo jako   hodně nepovedený přepis   komixové předlohy do   uspěchané, otrocky   prvoplánové a patetické   kaše, která se bere mnohem   vážněji, než by ji   slušelo. Věřím, že   zfilmovat komix není   jednoduchá záležitost, ale   tady, zdá se mi, se nikdo ani   nesnažil přijít s něčím   originálním.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32858minih32858Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (2001) 
Astérix & Obélix: Mission Cléopatre n
minih64092minih64092Catch .44 (2011) 
Catch .44 n
minih40038minih40038Hněv duší (2004) 
Dead Birds n
minih41718minih41718Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006) 
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby n
minih9524minih9524Jedovatý břečťan (1992) 
Poison Ivy n
minih48819minih48819Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008) 
The Sisterhood of the Traveling Pants 2 n
minih36660minih36660Holky z lepší společnosti (2003) 
Uptown Girls n
minih67230minih67230Frozen (2010) 
Frozen n
minih44008minih44008Lovci pokladů (1999) [TV seriál] 
Relic Hunter n
minih20548minih20548Takoví normální zabijáci (1994) 
Natural Born Killers n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(spin-off)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Mít tak holku na hlídání (1980...

14:30 - 15:05

28 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani