Jeden svět
ohodnotit

Šťastná hvězda

The Star

Další název:
Hviezda (SK); The Lamb (prac. název)
Rok:
2017
Délka:
91 minut

Obsah filmu Šťastná hvězda

 
Malý, ale odvážný oslík jménem Bo vždycky snil o tom, že život u venkovského mlýna vymění za větší dobrodružství. Jednoho dne se odhodlá k útěku a spojí své síly s roztomilou ovečkou Ruth a Davem, legračním holubem se vznešenými touhami. Společně s trojicí velbloudích vtipálků a několika výstředními obyvateli stáje se Bo a jeho noví přátelé vydávají vstříc šťastné hvězdě na výpravě jejich snů. Čeká je spousta legrace a navíc se stanou součástí největšího příběhu všech dob.

Zdroj: Bontonfilm

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Timothy ReckartTimothy Reckart  
mluví:
Bridget HoffmanBridget Hoffman  
scénář:
Carlos KotkinCarlos Kotkin  
Simon MooreSimon Moore  
Tom SheridanTom Sheridan  
hudba:
Mark MancinaMark Mancina  
Thomas NewmanThomas Newman  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Atmos
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Šťastná hvězda >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Nejznámější biblický příběh o narození   Krista a skutečností doprovázejících   zásadní událost v dějinách lidstva z pohledu   katolické víry (a nejen katolické) byl už v   animovaném filmu zpracován vícekrát. Ale   málokdy se povede vykládat příběh s humorem,   jako se podařilo tentokrát. I když se nemohu   zbavit dojmu, že autoři se nechali inspirovat   oslíkem ze Shrecka, je to stejný rozumbrada a   "vtipálek" na hraně trapného humoru,   ale sem to patří. Důležité je, že ve všech   těch nepodstatných groteskních scénkách   okolo, film neopouští hlavní linii příběhu o   Josefovi a Marii. Uvede vše podstatné a i   menší děti poutavou formou seznámí s   příběhem, který by měl znát každý   vzdělaný člověk.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.9.2018
║Rozpočet $20miliónov║Tržby USA   $40,852,824║Tržby Celosvetovo $62,812,974▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za   predaj DVD v USA ║ Je to už taká obohraná   príbehová schéma, kde ako výraznú stopu   zanechajú zvieratá a to už nehovoriac hlavne   pri záchrane Krista. Animačne to je v norme,   znesiteľné, hlavne že to nie je dejovo nejako   príliš otravné. /55%/
rimeon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2017
Ve filmu The STAR, Sony Pictures Animation, malý,   ale odvážný osel, který se jmenuje Bo, touží   po životě za každodenní grind na vesničním   mlýně. Jednoho dne najde odvahu uvolnit se a   nakonec pokračuje v dobrodružství svých snů.   Na své cestě se spojuje s Ruth, milou ovcí,   která ztratila stádo a Dave, holubice s   vznešenými touhy. Spolu s třemi   velbloudovitými velbloudci a excentrickými   stabilními zvířaty se Bo a jeho noví   přátelé setkávají s Hvězdou a stávají se   náhodnými hrdinami v největším příběhu,   který kdy bylo řečeno - první Vánoce.

Akce   se odehrává v Nazaretu. Anděl oznamuje Marii,   že porodí Syna Božího. Abby vidí jeho   návštěvu a běží, aby oznámil dobrou zprávu   dalším zvířatům. Mnoho kilometrů odtud osel,   který pracuje v mlýně, Bo, unikne ze   běžeckého trenažéru, aby našel lepší   život. Krátce poté se ublíží na noze a   hledá úkryt ve skromné farmě v Nazaretu.   Zraněnho osla nalezla Maria, která očekává   dítě a připravuje se na sňatek s Józefem.   Hostitelé objímají osla. Zatím další   zvířata následují hvězdu, do oblasti, kde   žijí Maria a Józef, aby viděli zrod tohoto   Mesiáše.

premiera v kinech jiz byla   ...listopad 2017/ USA a ostatni krajiny v CR a   SR zatim ne.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Šťastná hvězda (2017)Šťastná hvězda (2017)Šťastná hvězda (2017)Šťastná hvězda (2017)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10