reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu The Roughnecks 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2006
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2006
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.4.2005
Ryback
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2004
Time_Raider
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2004
EwiczkaH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.12.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9364minih9364Jana Eyrová (1996) 
Jane Eyre n
minih39998minih39998Miami Vice (2006) 
Miami Vice n
minih20709minih20709Tekwar (1994) 
Tekwar n
minih25484minih25484Pobřeží moskytů (1986) 
The Mosquito Coast n
minih4837minih4837Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997) 
n
minih32711minih32711Hrdost a sláva (2008) 
Pride and Glory n
minih24272minih24272Železný kříž (1976) 
Cross of Iron n
minih56252minih56252Pevné pouto (2009) 
The Lovely Bones n
minih9014minih9014Chrome Soldiers (1992) [TV film] 
n
minih3574minih3574Baraka - Odysea země (1992) 
Baraka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
4   - catamount
7   - sluníčko
3   - WaM
8   - Ryback
7   - Time_Raide
3   - EwiczkaH

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Yucatán prodchnutý tajemstvím ...

16:20 - 17:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

33 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

53 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.142/0.122