Jeden svět
ohodnotit

Těžko ho zabít

Hard to Kill

Další název:
Seven Year Storm / Ťažko ho zabiť (SK)
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
96 minut
„Viděl a slyšel, co neměl...“

Komentáře k filmu Těžko ho zabít

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2011
Seagala vo filme zabijú.

Mason sa v   nemocnici po 7. rokoch zobudí   z kómy.

Výborný Seagalov film z   90. rokov.
blondataXena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2014
Jeden z mých oblíbených   filmů, které jsem rozhodně   neviděla jen jednou. Sice   chvíli trvá než se dostane   do formy, ale pak to dospěje   ke spravedlivé odplatě - tak   jak se mi to líbí. Navíc   mě i pobavila scéna, jak ta   sestřička nadzvedne peřinu   a okomentuje jeho výbavu.
sniper18
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Je to vynikajúci akčný film   so Seagalom, ktorý tiež   patrí medzi Seagalovu elitu.   Má klasický Seagalovský   príbeh o pomste za zabitie   manželky a samozrejme   nechýbajú skvelé akčné   scény. V tomto filme Seagala   ťažko zrania a to je dosť   výnimočné, pretože u neho   sa to často nestáva.   Poteší aj úloha Bobyho   Sixkillera, ktorý v tej dobe   bol zbitý takmer každým   akčným hrdinom, napr.   Lundgrenom (Zúčtovanie v   malom Tokyu} a   Schwarzeneggerom (Komando}.   Trochu mi na tomto filme   vadila romantika, ale kedže   Kelly LeBrock bola Seagalova   žena, tak sa tomu nečudujem.   Objektívna kvalita filmu-   80%, film sa páči mne na   96%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2014
Nestárnoucí Segalovka,   která byla v jeho kariéře   druhým počinem a od toho   předchozího se nijak   neodlišujícího. Drsný   polda, který neponechává   nic náhodě a jde vždy   tvrdě na věc. Segalova   kamenná tvář jasně   naznačuje, že tady končí   veškerá sranda. Ruce se   kroutí, kosti praskají,   mrtvých padouchů přibývá.   Snímek má švih, slušné   tempo a skvělou akční   atmosféru. Ve své době bylo   tímto potvrzeno, že úspěch   'Nica' nebyla náhoda a že se   tedy zrodila další akční   hvězda, která má co říct.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2009
Skvělí film a Seagal ve   skvělé kondici a nádherně   propracované bojové   akce,film je pln akčního   boje a je skvělí.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2011
Jako když se budem bavit na   rovinu,tak všichni víme,že   pokud byl Van Damme béčkovej   herec,tak Steven Seagal už   byl céčkovej, nicméně   musim říct,že za prvních 6   filmů se určitě stydět   nemusel.A podle mýho jsou   Přepadení v pacifiku a   Těžko ho zabít vůbec jeho   nejlepšími a jen škoda,že   mu to nevydrželo... pak už   to nebylo nic moc :(Co se   týče tohohle filmu,tak musim   říct,že se mi líbil   scénář i hudba a mělo to   všechno co správnej 90tkovej   akčňák má mít :)A ani   tomu nemám moc vytknout,teda   až na jeden dost velkej   kiks...když už scénáristy   napadlo,že bude Storm v   komatu 7 let,tak měli na   ostatních hercích trošku   poladit make-up a ne že budou   po sedmi letech vypadat   úplně stejně a to včetně   hlavního hrdiny :) ale i tak   dam 9z10
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Velice dobré.....Steven je   tady vynikající!!!! Dobrá   akce,kamera a i scénář   dobrý......tento film je   jeden z mých oblíbených od   Stevna:)
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2009
První čtyři filmy Stevena   Seagala se mi líbily. Ve své   nejlepší formě, chlap 190   cm, jedna dvě rány a konec.   Žádné přehánění, anebo   tágem po hlavě. Hard to Kill   patří právě mezi tu   osvědčenou čtyřku. Seagal   dál natáčí filmy jako na   běžícím pásu, halí se do   dlouhých plášťů, ale   stále bojuje na dvě rány.   To je jediný kladný   poznatek.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Těžko ho zabít
Tenhle akčnák se Stevenem   Segalem mám ráda, kde jsou   ty časy kdy točil jeden   lepší akční film za   druhý. Dnes je to pouhá   vzpomínka. Nebudu tvrdit, že   se na film koukám pokaždé   když ho dávají, ale jednou   za čas se na něj ráda   podívám a vím, že je na co   koukat. Steven Segal byl   prostě akční ikona, škoda   jen že musím použít slovo   byl.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Jeden z jeho povedenějších   filmů, kde je plno bojového   umění, honičky, má to   švih, a pěkný děj.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Seagal v tomto akčnáku byl   ještě ve formě a byl   perfektní . Příběh né moc   složity o pomstě , ale akce   hodně i bojových scén.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Další z dobrých kousků z   filmografie S.Seagala.Opět v   roli policisty ale tentokrát   ho navštívý doma parta   zabijáků zastřelí mu ženu   a jeho postřelí.Po   probuzení z komatu se dá   znovu do formy a chystá   pomstu.Akční film ve kterém   opět nechybí dost bojových   a akčních scén.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Nej Steven
Společně s filmem   Nico,absolutně to nejlepší   co Seagal vyprodukoval,ve své   době to byl pro mě dokonce   kult.Film není nijak   originální ale má to   zásádní a to je touha,touha   po pomstě kterou od začátku   větčina z nás   cítí.Mistrovské akční   scény v té době na vrcholu   bojujícího a ještě   soudného Stevena Seagala   doplněné řádou   pořádných padouchů   neštítící se ničeho ve   mě nadlouho zanechalo silný   dojem.Akční městké akce   Seagalovi vždy seděli   nejlépe jakmile začal   zachraňovat Aljašku a   přepadávat v Pacifiku a to   ani nepíšu a následné   tvorbě bylo po kultu.Hard to   Kill je ovšem pecka stejně   jako Nico možná i o trochu   více.
Patrik581102
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2014
Můj oblíbený film
Film vysloveně na oddych.   Hodní a zlí jsou jasní od   počátku. A film s dobrým   koncem mám rád. Zvlášť v   dnešní době.
FrankCastle
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2012
Podľa mňa to je to lepšie   ako Nico Viac akcie, zdalo sa   mi že aj kamera je lepšie   proste vydareny film.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Asi jeden z nejlepsich   filmu,ktere Steven Seagal   natocil.
Mel jsem ve   sve dobe tohoto herce velmi a   rad a spolu se snimkem   Prepadeni v Pacifiku,jsem tyto   dva filmy (ted myslim,jako z   jeho tvorby) videl asi   nejvickrat.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2013
Detektiv Storm se po sedmi   letech probere z kómatu, ale   jeho nepřátelé se o tom   dozví a pokusí se ho zabít.   Sestřička Andy, která ho   zachránila, se do sebe   zamilují. Storm naváže   kontakt s neúplatným   detektivem O´Malleym a   začíná usilovat o   spravedlnost a pomstu za smrt   svých blízkých - opět   nesmrtelný Seagal.
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2015
Oldskůlová klasika!
Kdeže ty časy jsou, když   Steven Seagal točil filmy,   který nevyzněly směšně.   Samozřemě byla to jiná   doba, Segal hubenej,   vypasovaný oblečení, holky   na hlavně mega hára a   bůhví jestli se vubec a kde   holily :-). Jo a hudba, to je   klasika, stejná jako v   Americkým ninjovi. V tý   době (ale i dnes, i když už   trochu jinak) se mi tenhle   film bezmezně líbil. Žel,   doba je jiná, Seagal má   pupek a už nikdy ho nebude   těžko zabít...
blackpoint
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Dtektiv Mason Storm se dostane   na stopu vysoce postavenych   politiku spolupracujicich s   mafii. Dokonce jiz natocil i   video o te vsi spine, ale   bohuzel nedokazal nikoho s   jistotou identifikovat. A co   vic, je odhalen a poznan.   Mocni ve meste se rozhodnou   zbavit se ho a poslou na nej   zabijacke komando. To zastreli   jeho zenu a on sam upadne do   dlouheho komatu. Po 7 letech   se probudi a jeho prvni   myslenky vedou na pomstu. Nic   ho jiz nezastavi aby se   nedobral pravdy a ukazal vsem   kdo je zodpovedny za velke zlo   ve meste.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Jeden z těch lepších a   koukatelných Stevových   filmů. Někdy až moc   naivní, ale námět slušnej   a i příběh není tak   děravej jako u něj bývá   zvykem.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2006
Klasická seagalovka,kde   Steven bylo to jediné na co   se dalo dívat.Jo tenkrát to   byl mistr,hlavně v lámání   kostí,kterých je zde   dost.Zbytek je max   průměr,příběh dobrý,ale   zdlouhavý,akce slušné,mraky   mrtvých,kteří nikomu   nechybí,některé scény jako   útěk z nemocnice aj. jsou   moc přehnané a co potom   syn,který je dobře utajen a   úplně mimo logiku je   přivezen do města,aby byl   všem na očích.
Shadow
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2004
Klasická Seagalovka ještě z   dob, kdy začínal. Je to   prostě průměr, ale dá se   na to docela dobře koukat.   Akční scény nejsou   špatné. Jen děj se mohl   rychleji rozjet. Škoda, že   dnešní jeho filmy nejsou   takové.
O.Roy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2007
Je to Seagalovka a tak se na   to taky clovek musi   divat.Velice pekne udelany   zacatek(pro priznivce Aikida   nutno videt)ktery tak trochu   pripomina Zivot S.Seagala.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.8.2010
Já tyhle filmy se Seagalem   vůbec nevyhledávám,   připadá mě že jako   člověk je studený, jak psí   čumák. U nás jeho filmy   zachraňuje český   dabing.Několik filmů jsem s   ním viděl a za chvíli jsem   nevěděl o čem to bylo..
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2018
Klasická seagalovka, kdy   Stevenovi padali k nohám   ženy a protivníci. Docela   málo akce, více pátrání a   kecání, ale jako vzpomínka   na akční devadesátky to   šlo. A na dlouhou dobu zase   stačilo.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Možno je to jeden z   najlepších filmov, kde hral   Steven Seagal. Dej tohto   filmu je dosť dramatický.   Znázorňuje kam ďaleko   môžu siahať hranice   korupcie. Ale obsah tohto   filmu má ďaleko od   skutočnosti v reálnom   živote. Každý kto si tento   film pozrie hneď od začiatku   vie, že koniec dobre   skončí.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Z jeho podle mě prakticky   stejných filmů tenhle dějem   přece jen trochu vyniká, i   když se skoro tradičně   ukáže, že v tom jedou   všichni včetně domnělých   přátel.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9960minih9960Karate Kid (1984) 
The Karate Kid n
minih30188minih30188Brutální Nikita (1997) [TV seriál] 
La Femme Nikita n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n
minih31755minih31755Černý rytíř (2001) 
The Black Knight n
minih9905minih9905Kamufláž (1990) 
Cover Up n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih9962minih9962Karate Kid 2 (1986) 
The Karate Kid II n
minih2662minih2662Air Force One (1997) 
Air Force One n
minih19250minih19250Smrtonosná past 3 (1995) 
Die Hard: With a Vengeance n
minih34893minih34893Kruh (2002) 
The Ring n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Micimutr (2011)

11:15 - 12:45

64 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

11:50 - 12:45

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Asterix: Sídliště bohů (2014) ...

11:10 - 12:55

69 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Růžový panter (2006)

11:55 - 13:50

24 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375850
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10