reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tesáky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.2.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2015
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.2.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.7.2011
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.8.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.8.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.2.2011
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.4.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.6.2014
ondrej100o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.10.2010
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2012
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.5.2010
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2008
hetton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2009
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44796minih44796Měsíc a hvězdy (2007) 
The Moon and the Stars n
minih35445minih35445Lhostejnost (2002) 
New Best Friend n
minih27549minih27549Dvojí obvinění (1999) 
Double Jeopardy n
minih45524minih45524Moje žena a jiné katastrofy (2007) 
I Think I Love My Wife n
minih53909minih53909Box (2009) 
The Box n
minih40253minih40253Mimic 3: Sentinel (2003) [Video] 
Mimic: Sentinel n
minih8546minih8546Hoří, má panenko! (1967) 
Hoří, má panenko! n
minih13801minih13801Nebojácní (1980) 
Fear No Evil n
minih24739minih24739Teď zas my (1939) 
Teď zas my n
minih77388minih77388Smrtelný úder (2010) 
Deadly Impact n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
3   - curil
1   - hvezdyn
6   - Edward52
1   - martin.stu
1   - Charlie35
4   - Kycky
1   - marci22
3   - Faustka
8   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
3   - ASPHALT
8   - MILAN19611
1   - miroslav22
4   - mrakoslap
2   - ondrej100o
8   - MILAN1961
6   - sansiro
7   - Komro
7   - hetton

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.557/0.53