Jeden svět
ohodnotit

Terminátor 3: Vzpoura strojů

Terminator 3: Rise of the Machines

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
7.8.2003
„Potřetí přichází z budoucnosti smrtící android, aby zabíjel, a znovu ho může zastavit jen Schwarzenegger.“

Komentáře k filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 84
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2012
I když film své téma   dostává do další roviny a   rozvíjí ho a opět   předvádí excelentní akci a   triky, na dvojku prostě nemá   - inu Cameron je Cameron.   Konec je i emotivně docela   silný, téměř volající po   pokračování, které by ale   bez Arnieho bylo "o   ničem".
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2021
Zpětně člověk docenil   zachování původní linie   příběhu a ozvláštnění v   podobě ženy terminátorky.   Fakt byla jako stroj.
Technicky a trikové   dobré a Arnie dostává   pořád do těla. Chudák.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.3.2007
To už je skutečně snímek   jen pro milovníky   zvláštních efektů.   Nepřináší nic nového. Ani   překvapení ani zápletku.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Tenhle díl je dosti   propracovaný oproti   předchozím. Ale myslím, že   tenhle kousek se celkem   vyvedl. Sbírků terminátprů   obohatila přžekrásný model   T-X (Kristanna Loken)podle   mého dosti povedená   slečinka
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2010
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Třetí díl Terminátora   jistě nikdo nečekal, dvojka   uzavírala příběh celkem   obstojně. Ale co, je to   fenomén který vydělává,   tak proč ne. A to, že se   někdy dočkáme i čtyřky,   bylo poté vcelku logické.   Ještě jsem četl, že   původně v plánu byl i   pátý a šestý díl (i když   po propadáku   "Terminatora:   Salvation" si to   nejspíše tvůrci dvakrát   rozmyslí, než se do něčeho   dalšího pustí). Arnolda   Schwarzeneggera nemám vůbec   rád, jako herec mi přijde   krajně nesympatický, ale ta   jediná role, která mi ně   něj opravdu sedí je právě   ten Terminátor. A Vzpoura   strojů byla jedním z jeho   posledních filmů, než   pověsil kariéru na hřebík   a začal se plně věnovat   politice (poslední snímek   kde si zahrál hlavní roli,   pak už tu máme jen velmi   trapnou roličku v   "Cestě kolem sevěta za   80 dní" a mini comeo v   "Expandebles:   Postradatelných").
Oceňuji bojové scény,   které nejen že   prošpekovávají děj od   začátku do konce, navíc   jsou i velmi vydařené. Za   mojí nejoblíbenější   považuji tu na hřbitově,   kdy vezmou pohřebácké auto   a spolu s rakví   setřásávají policii a   T-X...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Ke třetímu pokračování   jsem byl skeptický, ale po   více shlédnutí si myslím,   že porád vše funguje jak   má. Akce, triky, herci,   objeví se i pár vtípků,   které pobaví a Kristanna   Loken v roli T-X dodává   filmu nový rozměr, tím že   špatnej a zlej robot je   tentokrát žena a ještě v   mnohém vylepšenější:-))
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2013
Po megaúspěchu předchozího   snímku, kde byla laťka   nastavena hodně vysoko, bylo   otázkou, kdo si troufne   sednout na režisérské   křeslo a natočit další   pokračování. Volba padla na   Jonathana Mostowa, pro   kterého to byla výzva a   který se s tím popral velice   bravurně. John Connor dospěl   a jeho matka Sára byla po   smrti. Objevil se další   cyborg, u kterého se před   uvedením do kin spekulovalo,   jestli to nebude tentokrát   žena. A byla. A neskutečně   sexy. Do té doby neznámá   představitelka cyborga   dalšího nového tipu TX,   Kristanna Loken. Opět se   objevil i terminátor v   podání Arnolda   Schwarzeneggera, který byl   povahově zase jiný.   Nepřijímal rozkazy,   poroučel a šel jen za svým   cílem. Ochránit Johna a   nově i jeho budoucí ženu   Kate. Claire Danes ji zahrála   výtečně. John se také   změnil. Byl strašně   ukecaný. Opět jednoduchý   děj nás dovede až ke dni D,   tedy ke katastrofickému   vypuštění jaderných   hlavic. Vyprávění je více   odlehčeno humorem, které je   trefný a nevyznívá trapně.   Celý film si drží rytmus a   napětí, a nikdy   nesklouzává do patosu.   Nejúžasnější akční   scéna je honička, kdy byl   použit těžký jeřáb.   Velice originální a   adrenalinové. Jonatham Mostow   udělal vše, co bylo v jeho   silách a povedlo se. Kvalitou   ke dvojce sice nedosahuje, ale   i tak je to úžasná   podívaná. Závěrečný   souboj začínající na   sociálním zařízení bere   dech. Ostudu tedy tento   snímek neudělal a stal se   dle kritiky nejlepším   akčním filmem roku.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Tak podle mně musel být   J.Cameron asi dost nasraný,   když viděl finalový   výsledek této trojky.
Arnie samozrejmě zase   nezklamal, za ty prachy co   dostal, kdo by se divil   že.
Podle mě je   nejlepší zrovna ta scéna s   tím jeřábem, kterou tam ani   nechtěli dát, ale Arnie si   ji prosadil - aspon,že   tak.
Pro mě jako   velkého fanouška   Terminátorů byla tato trojka   docela zklamání.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Fůůůůůj. Takhle zmršit   naděje, jež do filmu   vložili fandové druhédo   dílu, absolutního kultu,   který byl tímto pošlapán,   Arnold znemožněn, Connor   zesměšněn, T2 jako takový   vykraden a oblečen do jinak   prostřílené bundy. Slabota,   kterou drží nad průměrem   efekty a dobré hlášky.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Priznám sa, že od tohto   filmu som čakal oveľa viac.   Oproti predchádzajúcim   častiam, to bol absolútny   prepadak. Tento film nemá   vôbec žiadny dej a navyše   je tam veľa nezmyslov.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Ve srovnání s předchozím   dílem jen slabý ale jako   samostatný moc dobrý film.   Arnold i když mu je tu přes   50 let ve skvělé formě
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Na třetí díl jsem se   těšil sice mi bylo jasné ,   že po Cameronové super   dvojce už lepší díl   nebude. Díky Arnymu se trojka   dobře prodala a dnes je   Terminator pojem v žánru   sci-fi.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Třetí díl Terminátora   opět super v hlavní roli   opět Arnold a v roli   protivníka ještě   dokonalejší robot.Ještě   víc akce,mrtvol a nakonec i   robotů.Dokonalé sci-fi.
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2009
T
Terminátor 3 mně dost   zklamal není špatnej ale   něco tam není možná ten   šmrc ale dáse zkouknout jeto   také dobré ale na 1 a 2 to   nemá
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Film, který si budete pouštět znovu a znovu
Vynikající akční   terminátor je tu. S dnešní   technikou si filmaři vyhráli   a opravdu se ve filmu   nenudíte a bavíte se   skvělou podívanou v čele s   Arnoldem, který znovu má   úkol chránit Connora před   stroji atd.
Musím   říct, že se to Mostowovi   povedlo.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Až překvapivě kvalitní   ukončení (snad) trilogie. Je   pravda, že už to nemá tu   správnou Cameronovskou   atmosféru a je to spíše   pohodová akční podívaná   ale vůbec to nevadí. Film   má slušný spád a gradaci,   akční scény jsou na   výborné úrovni (dokonalá   automobilová honička) a   Arnie na stará kolena ze sebe   vymáčknul co se dalo. Navíc   musím pochválit nápad dát   jako hlavního nepřítele   sexy Terminátorku.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Defakto poslední Arnieho film   před odchodem do filmové   penze a objektivně musim   říct,že se za tenhle odchod   určitě stydět   nemusí...sice už je vidět   změna režiséra a chvílema   to připomínalo spíš   komedii,ale to   Terminátorství tam ještě   bylo...Arnieho kamenná   tvář,super hlášky(kterých   je o poznání víc) a   namakaný tělo v tomhle díle   nechybí i když mu bylo v   době natáčení už docela   dost přes 50 :) Akcí a   zvláštních efektů taky   spousta a vytuněná Kristanna   Loken alias T-X, to taky   docela slušně oživila...na   dvojku to sice nemá,ale zase   o třídu lepší než   Salvation a mě se to líbilo   ---->80%
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2013
Terminátor a   A.Schwarzenegger, to je jistá   záruka kvality, ovšem   jednička je nepřekonaná, a   i zde platí, že technika   není všechno, ačkoliv   technicky nelze filmu nic   vytknout (nový kyborg), po   stránce dějové je to už   slabší, Pořád je to ale   lepší než byl terminátor   bez Schwarzeneggra díl 4   -Salvation)
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2012
Klasika. Velkolepé završení   trilogie. Parádně zábavná   sci - fi podívaná, která   má tempo a rychlý spád,   omračující digitální   efekty a samozřejmě Arnieho.   Tohle prostě enudí, ba   právě naopak. Nadchne.   Musíte vidět. 85%, úplně   jasných, je tu i dost   vtipu... Dokonalé vizuální   orgie, skvělý Arnie i   Kristianna Loken jako T-X.
Misantrop
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2011
Třetí volné pokračování   Terminátora nabízí   vylepšené triky a podstatné   oživení v podobě půvabné,   leč bezcitné terminátorky.   Co bude příště?   Terminátorova nevěsta, jako   ve Frankensteinovi?
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Ať je to první nebo druhej   nebo třetí díl, je mě   úplně jedno. Pro mě jde o   srdcovou věc z mládí a tim   je dáno 10 bodů automaticky,   protože tohle je prostě   nářez. Je to trochu jiný   než Cameronovy filmy, ale   scéna s jeřábem, roztavení   TX v urychlovači částic,   Arnoldovy vtipné narážky na   sebe samého...to je fakt   věc! :-)
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Akční stupidita
Terminátor 1 a 2 je pro mě   až příliš zásadní dílo   na to, abych mohla i trojku   hodnotit vysokou známkou. Je   silně poznat, že právě   tohoto Terminátora natočil   jiný režisér a není   možné si nevšimnout, že se   od myšlenky a výborného   zpracování jedničky i   dvojky značně odchyluje a z   trojky tak udělal jenom   akční nesmysl, který se   pouze snaží vařit z vody a   těžit z úspěchů   předešlých dílů.   Zpracování se přibližuje   spíše ke klasickým akčním   americkým flákům, než k   původnímu Terminátorovi,   který byl jedinečně   depresívní. Mnoho scén je   dost přemrštěných a   přitažených za vlasy.   Akční stupidita, která v   sobě nemá absolutně nic z   obrovské působivosti dvojky   a jedničky. Postavy   postrádají jakékoliv   charisma a výborná   atmosféra předešlých   dílů se zde rozplynula jako   mlha. Naprosto zbytečné   pokračování.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Poměrně dobrý akční   sci-fi film, který zaujme   hlavně díky výborným   efektům a trikům, které   jsou jak po vizuální tak i   po zvukové perfektně   propracované. Další   devízou filmu jsou určitě   akční scény, jež jsou   pořádně svižné a   našlapané. Co se týče   příběhu, tak tem mi přece   jenom připadal spíše   slabší. No a závěr mě   taky zrovna nenadchnul.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Díl ještě tematicky   navazuje na původní koncepci   příběhu a je obohacen o   terminátorku, tedy ženu. Je   sice různými hláškami a   gagy posunut trochu více do   zábavnější polohy, ale to   mu neubírá na zajímavosti.   Technicky navazuje na druhý   díl, triky nemají chybu.   Svým způsobem je to   uzavření původního   příběhu.
AGAMEMNON
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2005
Tak jsem hned ve čtvrtek   mazal na první představení,   které v našem kině dávali   a byl jsem velmi spokojen.   Nechci hodnotit jestli je   lepší nebo horší, je   prostě trochu jinej než   předchozí díly. Arnold   vypadá skvěle (nebránil   bych se mít jeho postavu),   cedí jednu skvělou hlášku   za druhou (hlavně v první   půli), i když tu hubu už   má taky pěkně propadlou a   přišlo my, že jeho   angličtina se zlepšila.   Lokenová je fakt pěkná a   dává Arniemu pěkně na   prdel, ostatní osazenstvo už   není tak důležité a   odvádí co se po nich   chtělo. Technická stránka   se moc povedla, hlavně   zběsilá jízda s jeřábem a   následná demolice všeho co   stálo v cestě. Teď trochu   negativ: Beltramiho hudba my   nepřišla moc dobrá, ve   filmu funguje dobře, ale   chybí tomu nějaký   pořádný motiv (těch sedm   orchestrátorů mne dost   šokovalo). Slavné   terminátoří téma zazní   až v závěrečných   titulcích a nemyslel jsem že   to někdy řeknu, ale to   elektronické se my líbilo   mnohem víc, než to   orchestrální. A   závěrečné zlikvidování   záporného terminátora,   není špatné (i když s   podobným řešením sem   trochu počítal), přesto se   nemohu zbavit pocitu, že i   tohle by mohla rozchodit. I   přes drobné nedostatky je T3   důstojným následníkem a   doufám, že dostane dalšího   bratříčka. A na konec,   amíci si nemohly odpustit   zamávat vlaječkou, kolem   které se shlukne pár   přeživších lidí.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2019
Je těžké navázat na   takové filmové kultovní   pecky, jako byla jednička i   dvojka. Přesto se   částečně podařilo udržet   to akční tempo. Jsem rád,   že jsme se trojky po té   době dočkali.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Odvar předchozích dílů
Je pořádně poznat,že   Terminátora 3 nerežíroval   James Cameron.Celý film tak   byl jen slabý odvar   předchozích dvou   dílů.Kdybych si odskočil na   hodinku pryč,o nic   zásadního bych   nepřišel.Nedivím se,že   Linda Hamilton odmítla   roli.Překvapil mě jen   příjemně dramatický   konec.A to je proklatě málo.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2011
I keď na Terminátor 2 to   síce nemá, ale dá sa.
Oproti druhému   pokračovaniu sú tu slabšie   filmové efekty a triky.
Samozrejme hlášky sú   vynikajúce.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Podle mě je to nejlepší   film z celé trilogie,o akce   není nouze,triky jsou na   skvělé úrovni i to herecké   obsazení je vydařené.Jen   někomu může vadit ten   konec,někdo má rád   Happyendy.Rozhodně   nedoporučuju těm kteří se   bojí i u Pepka Námořníka.
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Snaha aspoň se vyrovnat   prvním dvěma dílům je   patrná a sluší se jí   ocenit. Výbuchy, honičky,   efekty, všechno na   náležité úrovni. Jenže   dějově se to motá v kruhu.   Základní linie zůstává   skoro stejná, jenom v   detailech obměňovaná,   změna pohlaví záporného   Terminátora je sice efektní,   ale zase je to jen detail.   Snad jen ten fatalistický   konec se příjemně vymyká.   Očekávatelný pokles, ale   pořád ještě důstojné   pokračování slavné série.
Charlie35
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Čekal jsem od trojky spíše   nastavovanou kaši, ale velice   příjemně mě tohle   pokračování překvapilo   hlavně díky nadsázce s   jakou tvůrci tenhle film   pojali. Skvělá sebeparodie   předchozích neméně   skvělých dílů.
Pardal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.3.2007
Další typickej příklad jak   se těží z dobrého jména,   prvním dvou dílům sahá asi   někam po kotníky, ale musí   se nechat že v žánru   akčních filmů patří   ještě mezi ty lepší   kousky, a to díky tomu, že   tady se dají omluvit   veškeré přehnanosti (jsou   to přece roboti).
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Oproti ostatním   terminátorům mnohem lepší   efekty, ale to je možnostmi   dnešní techniky, proto film   mě nepříde takový umělý.   Hodně akce a spousta   výbuchů.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2004
I když se zdá, že   Terminátor je už poněkud   vyšumělé téma, je film na   vysoké řemeslné úrovni se   standardními hereckými   výkony.
  Připočteme-li navíc v   demokratických režimech   neoblíbenou tématiku   fatalismu, nelze nic jiného   než film doporučit všem   těm, kteří dokážou   přemýšlet a mají rádi   dobrou podívanou.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Od doby, kdy jsem byl na   třetím Terminátorovi v   kině, už uplynulo hodně   vody, tak jsem si u televize   alespoň osvěžil paměť.   Onu všudypřítomnou   osudovost, kterou máme s   prvními dvěma díly spjatou,   vystřídala spíše osobitost   pojetí a skvělý humor (ale   osud je tu stále, jinak to   ani u této série nejde,   obzvlášť když je v   záběru umanutá TX). Ale   proč ne, když tento nový   koncept funguje? Akční   scény jsou masivní a   destruktivní, občas trochu   divně natočené na to, kolik   se toho v nich rozbije, ale to   je detail, protože jinak jsou   hodně nápadité (např.   scéna, v níž Arnie v letu   odkopne dodávku, ta mě   úžasně rozesmála). Hlavní   devizou tohoto dílu je   skutečně humor a spolu s   ním rozpor „moje vlastní   budoucnost, kterou chci a   kterou si taky sám   udělám“ kontra   „nevyhnutelná   budoucnost“. V tomto duchu   jede celý film a nutno   podotknout, že drží laťku   nonstop hodně vysoko. Arnie   hlásí naprosto suše a   stroze a dostal mě do kolen   hned několikrát   („Potřebujeme nové   auto,“ zkonstatuje poté, co   skalpuje pohřební vůz, dál   např.: „Tvůj zmatek není   na místě, je to zdravá a   plodná žena,“ nebo:   „Lidé nevyhnutelně   umírají.“), ale pozadu   nezůstávají ani ostatní   postavy („Odhoďte zbraň a   rakev.“). S tím souvisí i   fakt, že dabing se mi líbil   (ale je pravda, že už si   nepamatuji, jak film zněl v   originále). V tomto duchu to   nějak pokračuje, přičemž   onen osud se divákovi   připomíná čím dál víc,   aby v závěru ... Tak, nechci   se prořeknout, ale právě   závěr vzdává velký hold   prvním dvěma dílům a   každého milovníka série   určitě potěší (já   milovník nejsem, ale pár   milovníků znám :-)). Tento   díl podle mne rozhodně není   šlápnutím vedle, spíš   částečným úkrokem   stranou.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2016
Není to tak zlé
i když některé scény mohli   klidně vynechat. Ta   zdlouhavá a nudná honička s   autojeřábem... Závěr filmu   je naproti tomu docela   zajímavý a varující.   Koneckonců bezpilotní   letadla, drony, už se do   výbavy armády dostávají.   Ale ke zkáze lidstva je   potřebovat asi nebudeme.   Zničíme se i bez nich. A   úplně sami.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
James Cameron předchozími   díly nasadil laťku hodně   vysoko, o tom žádná. A tak   to Jonathan Mostow pojal a   natočil jak nejlépe mohl,   udělal z toho rychlý akční   film, kde je i dost humoru.   Akce v podstatě jede od   začátku do konce, a do role   záporného terminátora   obsadil ženu, což byl   skvělý nápad zvlášť   když to je taková kočička.   Opět skvělé hlášky. Ale   konec ten je opravdu zajimavý   a člověk o něm i trochu   bude přemýšlet.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Je jasný že dvojku už   nepřekoná a já jsem to   vědel,takže žádne   sklamaní nebylo naopak byl   jsem až překvapený.Byl sem   na tem v kine a tá scéna s   ježábem je naprosto   nejlepší.Efekty jsou dobrý   a Arnolduv skoro poslední   dobrý film.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Nezdolný Arnold znova na   scéně.Tentokrát zabijácký   cyberrobot T-X v podání   krásné ženy.Akční   začátek přejde do   pozvolného vyustění   příběhu.Soudný den nelze   zastavit lze ho jen přežít.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Zatím poslední Arnoldův   terminátor, kde nehraje   hlavní roli, ale je vlastně   doplňkem modernějšímu   stroji. Likvidace města   pomocí aut je efektní. Je   vidět, že triky pokročily.
nash
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Z toho, že z Arnolda je   guvernér plyne jedno   obrovské pozitivum: Nebude   už točit filmy!!! Ne,   vážně, tohle zase tak   hrozný není, ale nebýt tam   ty parodický hlášky a humor   vůbec, bylo by to ještě o   hvězdičku míň.
stvspm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Bomba triky..
Bohužel jsem spíše   technický typ, tak že u   filmu koukám hlavně na   trikovou stránku filmu,ale   zde jsem slintal blahem nad   již dokonalostí triků.   Krásně provedené bojové   scény terminátorů,   úžasná scéna s jeřábem   kdy se už těžko dá   posoudit kde je reál a kde pc   animace.
huron
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2006
Nejsem žádný skalní fanda   Terminátora a jednotlivé   díly jsem viděl s velkým   odstupem. Některé   nepřesnosti děje, které   jsou občas zmiňovány, jsou   mi tedy utajeny. Díval jsem   se na to jako na běžný   snímek a očekával jsem   sci-fi akčňák se spoustou   efektů (které mě obecně   fakt baví), a to jsem taky   dostal. Nějaká hluboká   zápletka se nekonala, ale tak   nějak mi zapadala do toho, co   si pamatuji z přechozích   dílů. Efekty dobré, nadchla   mě honička s autojeřáben v   první třetině. Výhrady   mám jen k Arnoldovi -   obstarožní kulturista není   moc ke koukání, naštěstí   role robota od něj   nevyžadovala nějaké   herecké výkony (které mu   stejně nikdy moc nešly).
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Zcela jiný , nadsázkou a   velmi dobrou akcí   prošpikovaný nejnovější   Terminátor je hlavně   oddychovým filmem , který   má diváka pobavit a to se mu   daří na výbornou. Jonathan   Mostow přikročil k látce po   svém a jeho třetí   pokračování nemá s   předešlými díly moc   společného , pokud pomineme   hlavní postavy a jejich   osudy. Ještě bych vyzdivhnul   protivnici Terminátora zvanou   T-X , kterou dobře ztvárnila   a potřebný sex-apeal její   postavě dodala krásná   Kristana Loken. Pro mě   výborný a chutný popcorn ,   který ovšem mnoho fanoušků   jen tak lehce nestráví.   Musím dodat , že mi nečiní   pražádné potíže si na   tomto snímku divácky   pochutnat a vždy si tuhle   jízdu skvěle užiju. 88%
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2004
OK
Celkem mě překvapilo, jak   dobře to filmaři zvládli.   Doba pokročila. Nové triky,   nové možnosti.
Dex
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2006
Bohužel mne třetí část   dost zklamala.Pěkné trikové   kousky to zase jo,ale zbytek   mi moc nešel rozžvýkat.
Alix
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Mne to tedy hodně zklamalo.   Nemá už to tu atmosféru,   děj je takový rozkolísaný,   John Connor mi tam nějak   neseděl a ten konec mne taky   moc nepotěšil.
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2008
T3 JE ZPĚT OPLATILO SE ČEKAT   MĚ SE TO VELMI LÍBILO PLNO   AKCE , A DOBŘE ZAHRANÉ   MYSLÍM ŽE ARNOLD JE   KONEČNĚ ZPĚT
leva2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Nerad to přiznávám, ale   Arnie to dokázal a je   zpátky. Ve formě a ve své   nejlepší roli, hláškuje   jako na běžícím páse a   předvádí nejlepší výkon   své "herecké"   kariéry. Největší potíž   na třetím Terminátorovi je,   že v mnoha momentech je v   podstatě "pouhou"   akční komedií. Ale i duch   klasických filmů na diváka   v několika momentech dýchne   (především samotný konec)   a nebýt několika laciných   zpomalených záběrů, dal   bych možná i pět (osobně   jsem ale pro 90%). Už se   těším na čtyřku...
Pauzik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Pro mě je tento díl druhý   nejlepší po Terminátorovy   2.Není to tak dobré,ale zase   není to ani tolik zlé   takže 8 bodů odpovídá
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Řekl bych že asi nejslabší   terminátor,ale nic to   nemění na tom že i tenhle   díl stojí za to vidět,ale   ten kdo asi chtěl ho už   dávno viděl.
scajo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2005
Trochu jsem se tohoto projektu   obával, ale jak se ukázalo   zbytečně. Jonathan Mostow   nijak nekopíroval Camerona,   natočil si T3 po svém a   výsledek stojí za to!   Atmosféru nepřekonatelného   T2 tu sice budete hledat   marně, ale T3 je především   zábava a nutno říct, že   skvělá! Výborná akce,   špičkové triky, slušné   herecké obsazení (Nick   Stahl, Claire danes) a   perfektní záporačka..   modelky Kristianny Loken v   roli T-X jsem se obával   nejvíc, ale po pár minutách   své přítomnosti na plátně   si získala můj respekt :)   Navíc v T3 není nouze o   humor (což zastáncům   předechozích Cameronových   snímků možná bude vadit) a   když přičtu ještě   skvělou hudbu a vydařený   konec, je to hodně silná 8!
adam75
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Už to nemá tu šťávu.   Chybí moment překvapení,   který mě dostal u dvojky.   Technicky dobré, ale bohužel   to nestačí...
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Já jsem se bavil. Kristanna   Loken tedy není zrovna tou   nejlepší volbou pro   "zlého"   terminátora, má ale i své   světlé momenty. Třetí díl   Terminátora ale především   vzdává hold původním   dílům ságy, což se mu   daří výborně, a to jak   skrz drahé, přehledné   akční scény, tak i za   pomoci odlehčujícího   humoru, který filmu dává   zcela nový rozměr.

Samotný   deterministický konec také   potěší.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2004
K tomuto můžu říct   jediné: Pokud se tvůrci   dohodli, že tohle má být   poslední část Terminátora,   tak se trošičku unáhlili,   ne? Jsem zvědavá, kdo je   ochotný rozloučit se se   známou trilogií zrovna před   dlouho obávanou válkou?!!
Jestli nebude Terminátor   4, Vzkříšení, nebo něco   podobného, tak mě   naštvou...
Sygi5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2008
No,kdyby tento díl   nevznikl,myslím,že by se nic   nezměnilo,ale je to vážně   skvělý film,i když arnold   vypadá už fakt staře.Navíc   má chránit i   Kathrine,johnovu budoucí   ženu před   ´´supermodelem´´   terminátora T-X v podobě   půvabné ženy.
derryl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2004
Arnie je zpět!
Bomba! Tak by mělo vypadat   každé pokračování   kasovních trháků. Je to   film sám o sobě, a i když   navazuje na zavedená klišé   přechozích dvou filmů, má   dostatek nadsázky i humoru.   Překvapí také dokonalými   triky a akcí (nejlepší je   honička s jeřábem a   hasičským autem). Všechny   složky filmu jsou (podle mne)   vyvážené a překvapí   solidní herecké výkony   (zvláště sebeparodující   výstupy Arnieho jsou   dokonalé).

I   když akční filmy nemám moc   v lásce, tento mne opravdu   dostal. A je jen dobře, že   ho natočil jiný režisér.   Film získal novou šťávu a   určitě jsme neviděli   poslední pokračování   T-série.

Opravdu: Arnie je zpět a   je to dobře! Jen tak dál.
wtw
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2008
Terminator 3 je neskutecna   blbovina, u ktere jsem se   alespon dobre pobavil a   Arnolduv vyraz pusobil nekdy   az parodicky. Od filmu jsem   ocekaval jenom efektni   podivanou bez naznaku nejakeho   vyssiho zameru a toho se mi   dostalo, takze jsem spokojeny.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Mě 3 rozhodně nezklamala.   Počítal jsem s tím, že to   2. díl netrumfne ... Doba   pokročila, Arnie zestárnul,   technika šla kupředu a tento   film šel s dobou výtečně.   Na tehdejší rok to byla   pastva pro oči. Terminátorka   mi vůbec nevadila, jediné,   co už nebylo ončo, byl ten   konec ... a smíření se s   tím, že ve 4 už nebude   Arnie celou dobu filmu.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2013
T3-X
Jonathan Mostow důstojně   navázal na Cameronovo   dílo..až na Kate   (Danes)perfektně obsazené   role.O akční složce filmu   netřeba dlouze   hovořit.Skvěle seskládané   akční sekvence,dotáhlé do   detailu (scéna s jeřábem je   pravá akční exploze ve   stylu FaceOFF,vítěz World   STuntAward2003).Arnie je Arnie   ale kdo je opravdu hvězda je   T-X s tváří Kristanny   Loken.Typově   perfektní,elegantně-sexy,chl   adná jako led (Loken zahrála   výtečně).T-X je   představen(a)po všech   stránkách výtečně,už   zminovaným zevnějškem   ,bojovou strategií a všemi   HI-tech vychitávkami konče   (ve filmu jsou jasně a   srozumitelně prezentovány i   ty nejmenší detaily).T-X   fungující na polovičním   principu jako T-1000 (v   podstatě hybrid) je přesto   více "stroj" než   byl T1000 což skvěle ukazuje   scéna u Burger KIngu s Josém   B.Podle mnoha   fanoušků,tvůrců vůbec   nejdokonalejší   terminátoří model ikdyž   primární účel se trošku   liší oproti hlavnímu   "soupeři" ságy   legendárnímu T-tisíc   (infiltrátor,špion,nájemný   zabiják) je T-X vyloženě   bijec (special forces mezi   terminátory)...Dřív jsem   tomuhle dílu takovou   pozornost nevěnoval,až po   letech po hodně shlédnutí   tam člověk ,divák uvidí to   kouzlo,smysl pro detail a   precizní vyformování   nového zabijáka (a   uzavření jedné   kapitoly),Cameronův vliv   mírně stále patrný..90% v   rámci trilogie (hlavně za   T-X),nelogičnosti v   příběhu lze   pominout..Nechápu jak mohl   nějaký McG tohle   ignorovat??!Tohle je značka   Terminator...ne jeho počin!
eso
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Od chvíle, kdy se Johnu   Connorovi (Nick Stahl)   podařilo odvrátit soudný   den a zachránit lidstvo před   vyhlazením, uplynulo deset   let. Nyní dvaadvacetiletý   Connor žije mimo obvyklé   zvyklosti - bez domova, bez   kreditních karet, bez   mobilního telefonu a bez   práce. Bez jakýchkoliv   záznamů o své existenci.   Způsobem, který   znemožňuje, aby jej   vystopoval Skynet. Ze stínů   budoucnosti, však jednoho dne   vystoupí T-X (Kristianna   Loken), dosud nejvyspělejší   vraždný stroj Skynetu,   který byl vyslán z   budoucnosti, aby dokončil   práci předchůdce T-1000. Ve   své lidské podobě je T-X   stejně krásná jako je   nelítostná. Tentokrát však   není jediným cílem Skynetu   John Connor, ale i nic   netušící veterinářka Kate   Brewster (Claire Danes). Když   si Connor a Kate uvědomí,   že do příchodu soudného   dne zbývají pouze tři   hodiny, jejich jedinou   nadějí na přežití se   stává replika TERMINÁTORA   (Arnold Schwarzenegger) -   tajemného a nyní již   zastaralého robota, který se   Connora v minulosti pokoušel   zabít. Společnými silami   musí zvítězit nad   technologicky vyspělejší   T-X a odvrátit tak hrozbu   soudného dne ... nebo   odsoudit celé lidstvo k   záhubě.
Rollage
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2010
T3 lépe natočen být nemohl
Naopak, kolik prostoru tu bylo   k dispozici, udělat z T3   ohavnou parodii z   královských obou dílů   mistra Camerona. Underground   ála T1 už asi nikdo   nenatočí a po hlavě   konkurovat dokonalé T2 je   předem prohraný boj. Mostow   tu jde naštěstí vlastní   cestou a zároveň sází na   jistotu. T3 funguje jako velmi   podařené akční sci-fi s   výbornými efekty a   překvapivě početnými   komickými party. Na druhou   stranu ne tak početnými, aby   z kvalitního nástupce   Judgment Day byla fraška. Co   se týče obsazení, tak   casting na Johna Connora (Nick   Stahl) se příliš nepovedl.   Pro Arnolda to bylo povedené   vzkříšení a Kristanna   Loken zde figuruje jako   kybernetická modelka se   všemi klady a zápory s tím   spojené. Zasloužených 8/10.
s.p.r.e.y
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Už to není Cameron a je to   znát, ale i tak to je dobrej   film, kterej stojí za to   vidět, ještě uvidíme jak   dopadne další díl, toho se   spíš bojím, že to bude   děs, potom co jsem se zatím   o tom dočet, no nezbývá   než doufat.
Ocean
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Oproti predošlým dvom   častiam som bol z tohto filmu   dosť sklamaný. Arnold si tu   zase zahral postavu   Terminátora, ochrancu Johna   Connora. Celý film nemal   žiadnu šťavu, mal dosť   nedostatkov, chýbal mu moment   prekvapenia. Dej bol malo   zaujímavý, je tu veľmi malo   napätia, akčné scény sú   tu len priemernej úrovni.   Tento film mi skôr pripomína   nejakú fikciu na   Terminátora. Keby Arny bol   odmietol účinkovanie v tomto   bečkovom filme, tak by sa aj   určite stal veľkým   prepadakom.
lidri10
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Tento díl je po   předcházejících dvou   trochu pozadu! Sice Arnold v   hlavní roli zůstává ale   už je to spíše horši než   lepší! Terminátoři zde   provedou raketový útok aby   vyhladili lidské nepřátele   po celém světě! Takže to s   lidmi vypadá špatně! Ale   pozor... máme přece Johna   Connora
grunge1492
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.9.2007
tak tak, je to naprostá   kravina, dokonce jsem to   odsoudil už předtím, než   jsem se na to díval a film   toto přesvědčení ve mě   ponechal :(
papamidnight
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
T3modernejsi klasicke bitky   terminatoru jsou natoceny   postaru ale technicke   vymozenosti se tu najdou je to   akcni a zaroven parodie sam na   sebe i na svou postavu porad   ujde
insomniac
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Jednoznačne najslabší diel   trilógie. Neviem, či je   chyba v scenári, alebo v   režisérovi, ale ak by to   takto malo pokračovať, tak   štvorku nechcem vidieť...
lagony
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2010
lagony
podle mně nejhorší film   terminátor není to podle   jamese camerona tak se   terminátor dočkal svého   nejhoršího já
TEDDYM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Terminátor III
Zde se dozvídáme konečné   rozuzlení obou předchozích   částí..
Super   akce, efekty a zajímavé   herecké obsazení..
  Arnold Schwarzeneger se   opět vrací jako kladný   starší stroj oproti svému   protivníkovi, kterého zde   hraje žena.
  Určitě se na trojku   podívejte, je to vlastně   vysvětlení s velkým   překvapením na závěr!!
xmatasek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Rozhodně mě třetí   pokračování nezklamalo.   Sice si už neudržuje takový   náboj jako dvojika, ale   rozhodně lepší než   současný akční filmy. Jsem   zvědavej, jestli opět vyjde   prodloužená verze a bude tam   ta nejdražší scéna, kterou   museli kvůli 11. září   vystřihnout...
O.Roy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.11.2005
TERMINATOR 3,4,5,.....
Oproti jednicce a dvojce pro   mne jenom vyvar a priziveni se   na terminatorskem motivu   okoreneny spetkou humoru pro   mlade a americkym   nacionalismem.To uz nikdo   neumi natocit trochu vazny   akcni film bez slataniny   humoru a sexu aby se to   chitlo?Co si mysli ze jsme?
Radek71
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Viděl jsem ho samozřejmě   již dávno,ale stále   častější zprávy o   dalším díle mi jaksi   připomenulo snad nejlepší   sci-fi,technoir,thriller a v   tomto díle i s humorem   kombinovanou podívanou.Že   Cameron svěřil režiji   někomu jinému zaslouží   poděkování.Kdyby film   točil on sám,ničím by asi   nepřekvapil.Na to je   TERMINÁTOR příliš jeho   osobní záležitost.Naproti   tomu Mostow si skvěle poradil   s tím ,co se na časové ose   stalo i s tím co se   stane.Možná bych scénáři   vytknul takové technické   vymoženosti,jako schopnost   dálkově ovládat   automobily,ale to bychom zase   přišli o skvělou honičku s   jeřábem ,jakou nám tam   nabídli.T-800? se navíc   naučil smyslu pro humor a   sarkasmu,což dokázalo jeho   schopnost se učit.Zkrátka je   to důstojné   pokračování,které se nemá   za co stydět.Snad jen s   odstupem času,začínám mít   pocit ,že lidi zničí   lidi,stroje a elektronika jim   v tom bude jen pomáhat.
muad
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2007
tři rány do čepice
Bohužel mne třetí část   dost zklamala.Pěkné trikové   kousky to zase jo,ale zbytek   mi moc nešel   rozžvýkat.Efekty dobré,   nadchla mě honička s   autojeřáben v první   třetině.Ale hold: všechny   zajímalo, jak bude   pokračovat souboj lidé vs.   stroje a tohle tomu nic   nedalo.
bandri
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Klasika
Tak co se týče   A.Schwarzenegra, ten zde opět   exceloval svým hereckým   výkonem. Jsem velmi   zatížená na sci-fi filmy,   takže jsem si tento díl   nenechala ujít. Navíc A.I,   neboli umělou inteligenci,   bude určitě za pár desítek   let možné v laboratořích   vyvinout. Zatím máme jen   programované roboty, bez   vlastního myšlení, ale A.I.   je podle mě opravdu jen   otázkou času. Ale radši,   ať se tak nikdy nestane.
nikyvan89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Trojka byla nejlepší. Ale   stále nemůže dostat 10,   protože je tu seriál.
V trojce bylo znát, že   už se to natáčelo z docela   dobrým vybavením.
uwe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Toto pokračování je jedno z   mála hodných předchozích   dílů. Jít dotoho po   Cameronovi vypadalo na   harakiri ale Mostow to   dokázal! Vynikající akční   počin!
vousac
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2003
Příjemné překvapení
Automobilová honička s   autojeřábem nemá chybu. A i   příběh vyzněl rozumně a   otevřel prostor pro další   pokračování.
Eles
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2003
Arnold "tak trochu" zpátky
Po dlouhé době slušný film   s Arnoldem. Akční scény   jsou výborné, honička na   začátku podle mě přejela v   poslední době všechno, i   tolik vyzdvihované scény z   Matrix:Reloaded. Filmová   emancipace v podobě   terminátorky nakonec   nevyzněla zle, škoda   závěru, kdy nepřesvědčí   v porovnání s   dřívějším, téměr   nezničitelným T1000. Já   jsem byl z filmu příjemně   překvapen, čekal jsem   průměr.
jony560
Hodnocení:
Přidáno: 25.8.2013
Podle mě tomuto filmu   nejvíce škodí ono   odlehčování humorem a   přílišná zaměřenost na   vizuální efekty.   Terminátorka je zahrána   opravdu velmi dobře ale   Arnold působí poněkud   ohraně. Nevím proč ho   pořád dokola strají do   motorkářskejch hadrů.
Vitelli
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2003
Verdikt Profesionála:)))
Jsem dost citově vázán ke   dvojce, která se mi zaryla do   paměti více než jakýkoli   poznatek devíti let ZŠ.   Arnold Schwarzeneger je s mým   dětstvím spojen stejně jako   angličáci ve skříni. Kdo   to neviděl? Dávám deset.   Kdyby to režíroval režisér   1&2, dal bych dvacet.
pavuk2x
Hodnocení:
Přidáno: 8.11.2009
filmik
ale zase tak nebolo to az tak   zly film len skoda ze stale   len robil ochrancu mohli to   dako spravit inak
pavlicicek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2003
Terminátor 3
Byl jsem aji docela překvapen   jak se mitenhle film moc   líbil. Sleduji hodně filmy a   tak vím že většinou když   se na točí další díl po   delším čase, že u to není   ono,ale Terminátor 3 je fakt   dobrej film. Docela mě   překvapil ten konec.
Frenkie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2004
Tak akorát čas skončit
Tak nám Arnie trochu   zestárl(57) a je to už   drobet na něm vidět. Film   jako takový je slušným   řemeslem, na atmosféru a   výpravu dvojky ovšem nemá.   Tak tak, že se natočil,   průtahů bylo až dost.   Možná je dobře, že další   díl už nebude, Arnie se nám   vrhnul do politiky a filmovou   kariéru oficiálně ukončil.   Právě včas...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36316minih36316O pyšném panovníkovi (1998) [TV inscenace] 
O pyšném panovníkovi n
minih41785minih41785Duch podzemí (2005) 
Intermedio n
minih30982minih30982Andělská tvář (2002) 
Andělská tvář n
minih166884minih166884Jumanji: Další level (2019) 
Jumanji: Next Level n
minih25603minih25603Tmavomodrý svět (2001) 
n
minih18364minih18364Sabrina (1995) 
Sabrina n
minih18307minih18307Řezník (1970) 
Le Boucher n
minih65743minih65743Zakázaná zóna (2010) 
Monsters n
minih2345minih23451969 (1988) 
1969 n
minih40188minih40188Goro, bílý pes (1979) [TV seriál] 
Ôgon no inu n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Terminátor: Temný osud (2019)

 Terminátor: Temný osud (2019)
Terminátor: Temný osud n
Terminator: Dark Fate
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Maďarsko / Španělsko
Režie: Tim Miller

(pokračování)

Terminator: Genisys (2015)

 Terminator: Genisys (2015)
Terminator: Genisys n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Terminator Salvation (2009)

 Terminator Salvation (2009)
Terminator Salvation n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: McG

(pokračování)

Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál]

 Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál]
Terminator Salvation: Temný počátek n
Terminator Salvation: The Machinima Series
Žánr: animovaný / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) [TV seriál]

 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) [TV seriál]
Terminátor: Příběh Sáry Connorové n
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Žánr: akční / drama / sci-fi / thriller / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David Nutter, Matt Earl Beesley, Sergio Mimica-Gezzan

(spin-off)

T2-3D (1996)

 T2-3D (1996)
T2-3D n
T2 3-D: Battle Across Time
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: John Bruno, James Cameron, Stan Winston

(pokračování)

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

 Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
Terminátor 2: Den zúčtování n
Terminator 2: Judgment Day
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

Terminátor (1984)

 Terminátor (1984)
Terminátor n
The Terminator
Žánr: sci-fi / thriller / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Hezká holka to má těžké (1975)...

09:40 - 10:05

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762965
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10