reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Teorie létání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.8.2007
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2016
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2005
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2006
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27154minih27154Stalo se na podzim (1994) [TV film] 
n
minih9285minih9285Jak se dělá smích (1980) 
n
minih14412minih14412Noční dobrodružství (1987) 
Adventures in Babysitting n
minih105608minih105608Stíny minulosti (1999) 
Abilene n
minih50686minih50686Perfektní príbuzní (1986) [TV seriál] 
Perfect Strangers n
minih47406minih47406Náš přítel Frank (2007) 
Frank n
minih14936minih14936Oliver! (1968) 
Oliver! n
minih56143minih56143Milovaní (2006) 
Underbara älskade n
minih27195minih27195eXistenZ (1999) 
ExistenZ n
minih37057minih37057Kráska a zvíře (1946) 
La Belle et la bète n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 %
7   - curil
9   - Lienocka22
6   - mat.ilda
8   - Pardal
6   - Faye
6   - Andrejevna
8   - Kycky
10 - Saara77
7   - xebece
8   - fingon
8   - helzapopin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.737/0.713