Duben
ohodnotit

Temný rytíř povstal

The Dark Knight Rises

Další název:
Arkham; Batman 3; Gotham; Magnus Rex; The Dark Knight Rises: The IMAX Experience / Návrat temného rytiera (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
164 minut
Premiéra v ČR:
26.7.2012
„Zúčtování s Gothamem přichází.“

Komentáře k filmu Temný rytíř povstal

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Nejdřív je třeba hrdinu   srazit úplně na kolena, aby   povstal jak fénix z popela.   Trochu déle to však   Batmanovi trvalo a když už   jsem si říkala, že se   vzhledem ke stopáži začnu   nudit, protože se nemůže   už nic nového stát,   přišlo několikrát   překvapení - viz např.   dítě-vězeň v kombinaci s   Marion a pak posledních pět   minut. Hned jsem si říkala,   že tam Joseph nedostává   tolik prostoru pro nic za nic.   Anne to v kostýmu Catwoman   slušelo a potenciální film   by s ní byl určitě (při   dobrém scénáři)   zajímavější než   dřívější pokus. Tom Hardy   k nepoznání, poslední dobou   na něj narážím všude   možně, zdá se mi   přehardyováno, Marion je   potvora. Úmysly zločinců   jsem nepochopila, jejich plán   měl dle mě spousty slabých   míst a hlavně se divím, že   jim nešlo o prachy, ale o   ideály, které mě nezaujaly   a připomínaly mi pokus   Jokera z předchozího dílu,   když se snažil poštvat   proti sobě lidi na dvou   trajektech. Technicky   zdařilé, soundtrack   nadstandardní, konec slibuje   mnohé, jen nesmí Batman   sklouznout do frašky typu   Batman+Robin+Batgirl=Clooney+O   ´Donnel+Silvestorn.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Asi před čtyřmi lety jsem   se vydal do kina na film   Temný rytíř s mírnou   skepsí. Nejsem moc fanouškem   obdobného žánru. Tehdy mne   film nadchl. Tak jsem byl   zvědavý na další   pokračování. Vážení! Je   to nebe a dudy. Zatímco   Temného rytíře lze   považovat za dobře udělanou   napínavou podívanou tento   film je jen velice slabým   odvarem. Je to opět plné   zvláštních efektů a   akčních scén, u čehož je   odvedeno velké množství   práce. Proto alespoň ty tři   body. Jinak ten film stojí za   starou bačkoru.
Snad   mi nějaký znalec   batmanovských příběhů,   mně, barbarovi, vysvětlí   jednu pro mne nepochopitelnou   věc. Ta věznice, situována   hluboko do země, byla,   pěkně prosím, kde? Vedle   města plného moderních   mrakodrapů jsou najednou   scény kdesi v poušti. Jako   by se jedna část odehrávala   v Arábii a druhá na   Manhattanu. Pardon. V Gothamu.  
Že film bude blbostí   jsem usoudil hned scénami z   počátku, ve kterých je   znázorněn únos jaderného   fyzika.
Hlavních   padouchem tentokrát není   Joker, ale jakýsi Bane. Na   hubě má takovou   těžkosundatelnou masku.   Jakpak asi jedl? To si to při   jídle vždy sundával, anebo   používal brčko. Kudy ho   prostrčil?
Film bez   mála trvá tři hodiny. Na   můj vkus je to v tomto   případě příliš dlouhé.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2015
Upřímně Batmana prvního   mám hodně rád a některé   ty další celkem také, z   filmů co se točí po roce   2000 jsem viděl dva. Nijak je   nevyhledávám, ale zde jsem   se chtěl podívat. Technická   stránka je výborná! Triky,   kamera, akční scény,   nápady, vychytávky, lokace,   výprava vše super, také   dobří a oblíbení herci. Co   mi vadí je zas přepálená   stopáž, nechápu proč cca   160 min.? Jinak pocitově 60%   ale za ten audiovizuál a to   ostatní musím jít výše.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Třetí díl zmodernizovaného   Batmana je vskutku   megalomanský. Ale na škodu.   Výsledek je tak plný patosu,   že kdyby se vše vystřihalo,   zbyly by ve stopáži sotva   dvě hodinky. Jenomže pocta   je pocta, a tak snímek musel   být neskutečně skvostní.   Zarážející je, že padouch   se vleče celým příběhem a   hlavní hrdina se sotva   ukáže. Vlastně pouze   dvakrát a to je na dvě a   půl hodinový film hodně   málo. Jeho druhý hlavní   výstup ve finále to   nezachrání. Výsledek se   tváří jako super film, ale   chybí tomu určité charisma   a přesvědčení.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.11.2015
Všichni „Batmani“, které   jsem doposud viděl, mně   přijdou na jedno brdo. Vždy   se objeví nějaký zlosyn,   ovládne město, Batman   dostane „na prdel“, poté   se vzchopí a zvítězí.   Poněkud omšelé. A navíc, i   s přihlédnutím na žánr,   se zde vyskytuje těch,   vyloženě do očí   bijících, nesmyslů až   přespříliš. I ta tenká   hranice mezi patosem a   trapností byla tentokráte   překročena měrou   vrchovatou. Popravdě   řečeno, žádný ze všech   možných superhrdinů typu   Batman, Superman, Ironman,   Spiderman a spousta dalších,   mně k srdci nikdy   nepřirostl. Zřejmě to bude   tím, že za mého dětství   nám byli předkládání   poněkud jíní hrdinové.   Tudíž, nemohla zafungovat   ani ta nostalgie.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2012
Tak konečně i já jsem   viděl tento zajímavý   kousek.Nevěřil jsem tomu,   že by se tvůrcům i   potřetí podařilo celkem   dobře navázat na předchozí   filmy a pokračovat v té   velké show.Podle mého   názoru se jim to   podařilo.Přesto bych už   dál nepokračoval.
Zaujal mně příběh   zaporáka Bana a vlastně i   dost nečekaný konec.
Co se týče vizuálních   efektů a triků - tak tady   není co řešit.
Herecké obsazení taky   ne, většinu známe z   předchozím filmů.Ovšem Tom   Hardy jako Bane ( nový   záporák ) se mi   zamlouval.
No zkrátka   pro fanoušky této série   doporučuju, i když si   myslím, že je čas skončit.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2013
TEMNÝ RYTÍŘ POVSTAL

Strach. Chaos.   Smrt. Každý díl téhle   komiksové trilogie má svůj   jednotící motiv a ten   poslední je rozhodně   nejosudovější. Nolan   přišel se skoro   tříhodinovou komiksovou   freskou, která je vrcholnou a   kolosální přehlídkou   hollywoodského řemesla,   epickou ve všech možných   ohledech. Možná přináší   méně emocí, i když   tepání do dnešního světa   bohatých a chudých je   ožehavé a aktuální téma   pro hodně lidí i dnes. A pro   lidi, kterých se toto téma   bytostně dotýká, bude film   emocionální asi   dostatečně.

Nekompromisní Bane hrubou   silou sráží Gotham na   kolena, aby jej před tím,   než mu dá ochutnat smrt,   přinutil trpět. Stejně tak   jako jeho strážce v černé   kápi. Myšlenka o předání   moci do rukou obyčejného   lidu je velmi inspirativně   obrácená vzhůru nohama.   Obrazem Baneovy zkázonosné   revoluce a patetické víry v   sílu obyčejných lidí z   ulice, se stane doslova   naplněným tvrzení, že   demokracie je vláda lůzy.  
Tato politická   kritika sociální   spravedlnosti se stává   motorem celého filmu,   nabádá k tomu, že je třeba   povstat fyzicky, ale hlavně   duchovně proti   vzrůstajícímu násilí. Na   tom stojí celé Nolanovo   precizní a úchvatné   vyprávění. Nadmíru   působivě je ale podán i   mýtus o padlém hrdinovi a   jeho vzepjetí. Rozhodně jde   o nejkomiksovější díl   celé trilogie. Epické dílo   přineslo překvapivě   střídmé, ale výborně   surové akce i snaživé   hlášky. Prostě naprostou   spokojenost. Co na tom, že se   Nolan po zkušenostech s   filmem Počátek rozhodl   poslední Caineův záběr   dovést do úplného konce,   aby vzniklo méně   pochybností.

Znovuzrození Temného   rytíře dovedlo celou   trilogii do finále, jaké si   zaslouží. Tato trilogie   nemá ve světě filmu mnoho   srovnání. Zdálo se, že   tvůrcům celé dílo svou   mohutností a složitostí   přeroste přes hlavu.   Původní, možná až   příliš velké ambice, jsou   ale z velké části   naplněny. Všechny dějové   informace sedí, z díla   sálá neuvěřitelná a   ohromná komplexnost. Nolan   dovedl svého Batmana   důstojně do finále, které   dává divákovi ten správný   pocit komiksové osudovosti...   a naděje.

Naprostou spokojenost   přinesly i brilantní   herecké výkony Christiana   Balea, Michaela Cainea, Garyho   Oldmana, Toma Hardyho i   Josepha Gordona-Levitta. To   vše pak už jen skvěle   doplňuje Zimmerova hřmotná   hudba, bez které by ten film   fungoval o dobrou třetinu   méně.

Christopher Nolan je spolu   s Davidem Fincherem   nejlepším filmovým   vypravěčem své generace. To   je bez debat. Temný rytíř   povstal je nejen důstojným,   ale ba přímo vynikajícím   završením velkolepé   trilogie, která posunula   hranice komiksu zase o něco   dál.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2013
Po naprosto vynikajícím   filmu Batman začíná   přišel zmatený a pro mě   naprosto nepovedený Temný   rytíř. Jako závěr trilogie   přišel Temný rytíř   povstal, ze kterého mám   smíšené pocity, bylo tam   pár silných momentů,   například posilování těla   i ducha aby se dostal z kobky,   ale také pár divných až   trapných (Batman kromě scén   na "motorce" a v   letadle chodil pořád pěšky   což působilo komicky, také   když se objevil po dlouhé   době kde ho nikdo neviděl   protože byl v té kobce,   přijde jakoby ze tmy, ale   nebylo to to pravé,naopak   bylo výborné když,se zjevil   poprvé na té mašině) nebo   závěrečná vřava kde byl   jen jeden z mnoha, ne ten   silný ochránce slabších!   Na konci přišel zajímavý   zvrat a rozporuplný konec,   Batman zemřel... nebo ne??
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2012
Dokázal Christopher Nolan   zlomit prokletí třetích   dílů, které už na kvality   svých předchůdců příliš   nedosahovaly? Já za sebe   říkám, že Nolanovi se to   povedlo. Jednička už byla   malý zázrak, ve dvojce   režisér netopýřího muže   dotáhl k plné dokonalosti   (zásluhu má na tom i   geniálně ztvárněná   postava Jokera zesnulým   Heathem Ledgerem) a v tomto   díle završil příběh   Batmana (na můj vkus)   nepříliš velkolepě a ani   moc napínavě, jako to   ostatně v třetích částech   bývá zvykem, ale rozhodně   důstojně. Každopádně   nevidím v tom žádnou   velikou chybu, akční   sekvence ustoupily do pozadí   a daly přednost mnoha   dialogům, které mi   nepřipadaly nijak nudné.   Nové herecké tváře jsem ve   filmu vítal. Anne Hathaway   má v kostýmu sexy atletické   zlodějky naprosto silnou   jiskru, a jakožto já, který   jí nikdy moc nemusel, mi zde   na plné čáře učarovala.   Bane nedisponuje takovou   zajímavostí, jako šílený   Joker, nicméně vnesl do   Gothamu svůj řád. Hudbě od   Hanse Zimmera nemohu nic   vytýkat, i zde hudební   složka funguje na maximum   výborně. Sečteno   podtrženo, režisér stvořil   fantasticky působivou   trilogii. Přesto mi však   Temný rytíř bude z celé   té trilogie nejbližší.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2012
Stereotyp
Takže, Jokera z dvojky   vystřídal Bane, kterého   výborně ztvárnil Tom Hardy.   Začnu tím, že prolog   příběhu je protažený.   Podle mě ta délka 164 minut   je zbytečná. To je prostě   oblíbená délka režiséra   Cristophera Nolana, fajn, ale   druhý díl byl podat v   lepším dějovém podání,   zde už bych řekl, že   scénáristé přeháněli a   opakovali efekty z druhého   dílu. Opět chce hlavní   hrdina ovládnout město, už   zase a potřetí! Tentokrát   se lehce navazuje i na první   díl. Myslím, že už toho   bylo dost a Nolan udělal   dobře, že sérii s   netopýrem zakončil.   Stereotyp ale přijde až po   útoku na Gotham, kde už zase   se bude přehrávat jedna a ta   samá písnička, opět to   odnesou policajti, neviní   lidé, hlavní hrdinové,   prostě opakovačka a v tom   mě tenhle díl zklamal. Když   to má takhle vysoké   hodnocení, tak jsem si   říkal, že půjde o úplně   něco jiného, ale bohužel.   Proto dávám 7/10, špatný   film to není, ale ani   nejlepší. Pro mě je   nejlepší Temný rytíř.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Tleskám ve stoje pane   Nolane!! Tento závěr   trilogie i díl předtim si   zaslouží plnej počet a   nechápu,jak může dát   někdo míň,protože pokud   tohle není 100% akční   záležitost, tak už potom   opravdu nevim co. Nejenom,že   Christopher Nolan tuhle sérii   parádně zakončil,on   natočil 3 filmy o tomhle   maskovaném ochránci   Gothamu,kde se nedá ani moc   říct,že by byl nějakej   díl slabší a když už,tak   opravdu nepatrně...jinými   slovy,opět nezklamal! O   herecké klasice,která nás   provází už od prvního   dílu,netřeba nějak   zvlášť psát,ti zahráli   jako vždy svůj standart,ale   2 jména přeci jen zmínim.   Tom Hardy se mi moc líbil ve   Warrioru a tady byl opět   výbornej,opět z jeho postavy   vyzařuje spousta respektu.   Druhé jméno?---> Anne   Hathaway,relativně mladá   herečka,která toho ještě   nemá moc za sebou,ale díky   výkonu v tomhle filmu, má   dveře ke slibné kariéře   otevřené,takže jentak   dál...co se týče filmu jako   takovýho...pomalej   náběh,který pomalu,ale   jistě graduje v parádní   podívanou se spoustou akcí a   zvratů. Opravdu se těším,s   jakým projektem přijde Nolan   příště,ale jedno vim   jistě,o kvalitu nouze   nebude--->100%
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2012
Na první projekci těžko   vstřebatelné, avšak vskutku   velkolepé, jen smůla, že od   Nolana nečekáte nic   menšího, cítíte se v   podstatě ochuzeni o momenty   úžasu s ústy dokořán,   vlastně neděláte nic   jiného, než že očekáváte   v dalším a dalším   okamžiku veliké wow, které   předchází filmovou pověst   tvůrce a nemůžete si pak   dílo doopravdy užít. V   závěrečném zpracování   mně především chyběl   Joker, jehož zásluhou se   dvojka stala v batmanovském   žánru nepřekonatelnou a   nástupce Bane je proti   extravagantnímu chlápkovi ve   fialovém celkem nudným   patronem, ale krom silného   závanu velkých ambicí by se   našly i další drobné   chybičky - postradatelná   Catwoman, malý prostor pro   Batmana i Bruce Waynea,   úsporné záběry vlání   Batmanova pláště po   gothamovských bulvárech za   už klasicky batmanovských   úderných tónů a vtipu jak   šafránu. Faktem je, že mně   Nolanova trilogie přirostla k   srdci a na konečný verdikt   budu potřebovat odstup času,   nesubjektivní přístup k   osobě režiséra a další   zhlédnutí, nejlépe všech   tří částí. A až si   srovnám v hlavě ten souzvuk   dovedností s emocemi, které   vyvolal, dám najisto vědět.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.10.2012
Vzhledem k očekávání a k   perfektním prvním dvou   dílům měl film zklamal. Je   neskutečně dlouhý a přitom   jak kdyby to tvůrcům stále   nestačilo k plynulému   navazujícímu ději. Hromada   relativně nudných scén a   nelogických přechodů ať   časových tak zeměpisných.   Efekty samozřejmě skvělé a   detonace až geniální.   Bojová stránka pro mě také   trochu pokulhávala - od   skvělého bojového umění k   boxu.(především duely Bat x   Bane) Třetí díl do ságy   zapadá, hezky uvozuje   další, ale sám o sobě pro   mě potěšením nebyl -   spíše nutnost=)
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $250miliónov║Tržby USA   $448,139,099║Tržby   Celosvetovo $1,084,939,099▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $85,195,931 //počet   predaných kusov 4,117,277║   Tržby za predaj DVD v USA   $71,850,946 //počet   predaných kusov 6,055,004║   __ Blu-ray kolekcia The Dark   Knight Trilogy (Batman Begins   / The Dark Knight / The Dark   Knight Rises) Tržby za predaj   Blu-ray v USA $31,059,132   //počet predaných kusov   901,406║ DVD kolekcia The   Dark Knight Trilogy (Batman   Begins / The Dark Knight / The   Dark Knight Rises) Tržby za   predaj DVD v USA $24,278,795   //počet predaných kusov   944,877║ __ _Na dno. Batman   siaha na samé dno aby mohol   povstať a dať novú nádej   Gothamu. Christopher Nolan   srší nápaditosťou a nič   nenecháva na náhodu, všetko   ma svoj účel, svoje miesto,   svoju zmyselnosť. Príbeh je   poňatí o niečo komornejšie   než by sa dalo čakať, nemá   to tú húževnatosť a   gradáciu Temného Rytiera ale   v ostatných ohľadoch sa mu   stáva maximálne vyrovnaným   súperom. Troška na škodu sa   stáva že po úvodnej dobrej   akcii s uneseným lietadlom,   príde na menšie dejové   spomalenie pre účel   zakomponovania nových postáv   do deja, táto približne pól   hodinka mierne uspí ale potom   to už nabehne do starých   dobrých koľají. U Nolana je   citeľné že sa každým   ďalším filmom čoraz viac   zdokonaľuje v podávaní   akcie, takže pästné súboje   Bane vs Batman sú delikátne,   rovnako tak ako iné silné   akčné sekvencie, úvod s   lietadlom je ohromujúci,   rovnako tak akrobatické   lietanie so znášadlom Bat,   má svoju nenapodobiteľné   miesto, na vrch dáva   precízne vychytávky s   Batpodom. __Bane je proste   skvelý, jeho hlas môže   znieť na prvý dojem komicky   ale zdanie klame dobre mu   padne, hlasový výraz v danom   prevedení je   nevyspytateľný, postavou   pripomína oceľovú   nedobytnú stenu, proste Tom   Hardy krásne vo svojej úlohe   dominuje a je vidieť že   rozvička z filmu Warrior mu   padla k tejto úlohe dokonale.   Christian Bale len potvrdzuje   že zafarbenie jeho postavy a   psychické padnutie na samé   dno mu nerobí ani najmenší   problém, len škoda že mu   nedali v tomto ešte väčší   rozmach na to aby ukázal až   kam dokáže zájsť ale to by   bolo pre daný film už riadne   psycho. __Záverom sa Nolan   pohrá s našimi citmi a až   tak že sa vám zatají dych a   vyrazia slzy smútku... O tom   že tento film je záver   trilógie si môžeme nechať   zdať, podľa mňa sa pre   pokračovania nechali dvere   otvorené, bolo by   prekvapujúce skončiť v tak   veľkolepo rozbehnutej sérii,   ktorá určite má ešte čo   ponúknuť. /videl v kine 2x:   100%/
vojtam
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2012
Cesta končí...
Velkolepé zakončení   trilogie o temném rytíři.   Jako fanda Batmana jsem byl na   poslední díl natěšen, a   nezklamalo. Film je nabitej od   začátku až do konce,   opravdu je na co se dívat.   Nemůžu si ale pomoct že   chvilkama je to až   přeplácané, a zbytečně   ukecané. Chápu, Nolan chtěl   poslední díl udělat   bombastický, to se mu   povedlo, ale jak zní jedno   pořekadlo - "někdy je   méně více"...Konec   vás možná překvapí,   možná ne?:) Bale je   nejlepším představitelem   Batmana, o tom přesvědčil v   předchozích dvou dílech   (asponˇteda mě jo) , můj   oblíbenec Hardy jako hlavní   záporák Bane neměl chybu, a   okatá Anne jako kočičí   žena byla dobrá, ale   Michelle Pfeiffer   nepřekonala...mile překvapil   Joseph i Marion Cottilard.
Musím také pochvalit   výbornou hudbu Hanse Zimmera.   Dávám 9, pač Temný rytíř   s Jokerem se mi líbil o chlup   víc:)
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2013
Kam kracas /letis/ Batman?
Nebol to zly film,ale mam   strach,ze Batman smeruje   niekam do ineho zanroveho   spektra.Od Batmana vzdy cakam   akciu, efekty,gadgety,ale tu   jej bolo malo.Reziser sa   zameral na psychologiu postav   a zbytocne dialogy,ktore   spomalovali tempo filmu.Ten   bol zaroven aj prilis   dlhy-skratenie o cca 30 minut   by mu len prospelo.Herecke   vykony kolisali.Hlavny   antihrdina Bane je jeden z   najslabsich v   historii.Hathaway ako Catwoman   tiez nic moc a chemia s Baleom   chybala.
Film   doporucujem,ale sklamanie je   znacne.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2013
164 minut, které uběhly jako   lusknutím prstu. Následkem   jejich absolvování byl   vyražený dech z obrovské   monumentálnosti. Souzní tu   naprosto vše. Herci, hudba,   výprava... Je tu hloubka, je   tu akce, boj dobra a zla,   přemrštěné ideály...   zkrátka filmové orgie pro   každého fandu blockbusterů.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2012
Anne byla nesmírně sexy, tak   jako zdravotně handicapovaný   Christian Bale. Líbil se mi   právě tento úvod, kdy jsem   byla na pochybách, zda vůbec   bude Bale pro svou kulhavost   dále Batmanem nebo bude jeho   okamžitým nástupcem hned v   první půlhodině pokorný   Joseph Gordon Levitt,který mi   po tváři tak neskutečně   připomíná zesnulého Heatha   Ledgera, až mě mrazí, že   jej nenahradil jako   Joker...Bane měl skvělý   hlas, vyvolávající   okamžitý respekt -   samozřejmě doporučuji   jedině v originále a hudba k   tomuto filmu - to ani snad   nebudu komentovat, jméno si   to okomentuje samo,   skandovací i trailer   "song" si   přehrávám doteď, doteď mi   jde mráz po zádech z toho   vzrušení. Líbí se mi   kompozice klasiky nebo ticha s   akčními střílečkami :)   Trailer k tomu filmu byl tak   dokonalý, že jsem okamžitě   věděla, že film nebude   zbytečný. Konec filmu byl   nejlepší, popravdě jsem   vypustila přání Alfreda o   "očním setkání"   na dovolené, o to   "romantičtější"   bylo, že Batman skutečně   přežil a je konečně v   důchodu, aby jej nahradil   mnou zmiňovaný Joseph. Tak   možná konec ještě nebude,   když Nolan uvidí, kolik si   na tom netopýrovi vydělal :)
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2012
Neovlivňuje mě,že film   režíroval Nolan.Ani jsem   neočekával,že Temný   rytíř povstal dokáže   plnohodnotně překonat po   všech stránkách mistrovský   počin předchozího   dílu.Přesto jsem byl mile   překvapen.
Tentokrát   tu máme zcela novou věc-   totálně padlého a   vyděšeného hrdinu,který   svým vzepjetím dává   opravdu mimořádně   nevídaný epický rozmach k   ukončení celé Nolanovské   netopýří trilogie s   comicsovou kapkou naděje   před závěrečnými   titulky.Další velké plus je   za brilantně natočení   absurdního obrazu konfrontace   bohatých mocipánů jako   klaďasů,proti prostým   individuím   "zastupujících"   prostý lid.Kontrast vřavy   nezkažených policajtů v   malé uličce proti   samozvaným udržovatelům   pořádku na mě udělal   dojem.
Naopak kočičí   žena se stala v tomto snímku   achylovou patou a naprostým   průměrem a běžnou   comicsovou šedí.
Pro   mě je Temný rytíř povstal   vyváženým,kvalitním,inteli   gentním, akčním   snímkem.Kdyby Nolan tímto   dílem začal,způsobil by   stejný poprask jako jeho   první díl.Bohužel má tu   smůlu,že byl až   třetí.Pořád je to ale   úplně jiná liga,než co   nabízel batmanovský Joel   Schumacher.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2014
V rámci trilogie je to oproti   Temnému rytíři krok ze   schodů, ale v kontextu té   nabobtnalé blockbusterové   mašinérie třetích a   čtvrtých dílů čehokoli   jde samozřejmě opět o   báječné a chytré   osvěžení. V tomhle ohledu   mě Nolan nezklamal.   Předchozí díl ovšem jasně   vítězí a to díky   konzistentnosti, s ní   související skvěle   budované atmosféře a   především zásluhou   neopakovatelného záporáka.   Bane sice působí hrozivě,   ale ve srovnání s   Ledgerovým Jokerem i poněkud   lacině. Spokojenost, i když   lehké příchuti nastavované   kaše se nemůžu zbavit.
cerfik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Jedním slovem obrovské   zklamání a tento   závěrečný díl nesahá   těm předchozím ani po   kolena. Nebýt první   poloviny, tak bych šel s   hodnocením ještě níž,   protože ten závěr je   opravdu děsný klišé. Mám   z toho filmu pocit jakoby   Cristopher Nolen dostal   obrovský rozpočet, musel ho   celý zbaštit a pak při   produkci filmu dostal zácpu,   takže to bolí, nechce se   tomu ven a zkrátka to celé   drhne, ale nakonec je vše   venku a mi si můžeme užít   další vizuální bobkovanou   plnou zběsilých střihů.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2018
Heath Ledger a Joker se   prostě nahradit nedá a   nepovedlo se to ani Tomu   Hardymu. Jako by mu chyběla   Jokerova barevnost,   nevyzpytatelnost a   "ulítlost".
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.6.2016
Nudně dlouhé, dlouze nudné,   nudně dlouhé. Pravda, koukat   jsem se na to nevydržel až   do konce, protože, a to se   podržte, je to k unudění   dlouhé!
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2012
Hodně povedené zakončení   Nolanovi série. Minulému   dílu se to sice úplně   nevyrovnalo, ale to asi ani   nešlo, snad jen že by se tam   opět objevil Heath Ledger a   rozjel show společně s   Banem.
Batman na sebe v   minulém díle vzal zločiny   Harveyho Denta, pro dobro   Gothamu a tak je schovaný v   úkrytu, ani Bruce Wayne   nevychází mezi lidi.   Všechno však změní   příchod nového soupeře,   Banea.
Bane je   mlátička, takže není nouze   o bitky a bojové scény.   Opět se mi jako v   předchozích dílech líbil   Christian Bale. Nejlepší   Batman jaký kdy byl. Skvělá   je postava policisty Johna   Blakea, v závěru filmu nás   jeho postava hodně   překvapí. Hudba Hanse   Zimmera opět skvělá a   výborně podbarvuje scény.   Třeba Batmanův nástup na   scénu při honičce.   Emotivní byl závěr a dialog   Batmana s Gordonem, o tom že   hrdinou se může stát   každý z nás...
Závěrem Nolan vyloučil   pokračování pod jeho   taktovkou. Toho by se musel   ujmout někdo jiný, což by   opravdu neměl jednoduché,   jelikož laťka je nastavena   vysoko.
Celá série se   řadí mezi takové skvosty   jako je Kmotr. Bez debat.   Batman začíná je slušnej   rozjezd, před tím, co   nabízejí druhý a tento   díl.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2012
Jak hodnotit film, který si   ve všech ohledech zaslouží   vysoké hodnocení ... Po   technické stránce dotažený   k dokonalosti a herecky   naprosto exceletní   záležitost, která holt   dokáže každého filmového   fanouška posadit na prdel.   Není toho moc co vytknout,   až na pár 'nahraných'   momentek se jedná o skvost   filmové scény.
ras84
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Temný rytíř povstal (2012)
k dokonalosti chýbal len   malilinkatý krôčik... ale   vzhľadom nato, že je to   komixovka a ako vieme, komix o   superhrdinovi nesmie skončiť   zle, tak sa nesmieme   čudovať. inak je trojka   batmana skvelou ódou. temná,   depresívna, stiesňujúca,   surová... ale aj plná   klišé, scenáristických   barličiek, nepresností a   snahy povedať/dať veľa na   veľmi malom priestore.

+ scenár a dej,   ktorý dáva vyznieť   otázke... kam by ste sa   postavili keby...?
+   práca s hlavnými postavami   batmana/wayna, bana
+   záporák. dokonale   stvárnený a skvelo poňatý  
+ catwoman. opäť   dokonalosť a po prepadáku v   samostatnom filme obrodenie (s   Anne Hathaway si viem   predstaviť aj reštart v   samostatnom filme)
+/-   koniec. je to komixovka, teda   predvídateľný záver. na   druhej strane, čo je lepšie,   ako to svetielko na konci   tunela zvané nádej
-   viacero postáv, ktoré sa   strácajú a vynárajú   naprieč filmom a divák   stráca pojem o tom, ako na ne   dejové zvraty pôsobia, čo   je škoda

P.S.:   týpka, ktorý prekladal   názov do slovenčiny   uvrhnúť do väzenia, z   ktorého unikli len dvaja ;)
matej69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2012
Podle trailerů jsem se bál,   že to bude zbytečně   přehnaný... A to, co jsem v   tom kině zažil, na to jsem   vážně připravenej nebyl...   Nervydrásající napětí a   úchvatný herecký výkony   (hlavně Michael Cain, kterej   mi svejma dojemnejma dialogama   vhrnul slzy do očí). A ta   hudba mi nějak narušila   srdeční rytmus, kterej teď   jede v rytmu Deshi deshi   basara basara!!! :D
Dal   bych hodnocení 12 bodů,   kdyby to šlo
Naomi21
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2012
Tak už máme na   nejrůznějších stránkách   tolik komentářů k Temný   rytíř povstal, že bysme s   němi mohli vytapetovat pokoj.   Tož já taky přispěju –   ale zamlouvám své tapetce   místo u okna. Christopher   Nolan se pouští na   zatraceně tenký led. Ono je   vždycky velmi těžké   překonat své vlastní dílo.   Temný rytíř nastavil   filmům natočeným podle   komiksu zcela nový rozměr.   Už Batman začíná bylo   takřka dokonalé dílo, ale   Nolanův druhý snímek o   temném ochránci Gothamu jej   překonal. Nekompromisní   Joker si získal celý svět a   ten se teď ptá, jaký by byl   nový Batman právě s   pomalovaným agentem chaosu.   Byl by lepší? Nebo horší?   Což jsou diskuze zcela mimo   (dle mého názoru). Mnozí   lidé vyčítají Nolanovi   výsledný „tvar“ filmu   – dokázali by to prostě   natočit levou zadní a   ještě za kratší dobu. Ale   teď už k samotnému filmu.   (Nejdřív tedy stručné   shrnutí dvou předešlých   dvou.) Strach. Chaos. A do   třetice všeho dobrého i   zlého – bolest. Právě   tohle je pocit, který   prostupuje celým filmem.   Ocitáme se uprostřed akce   tajné služby – nevíme o   co jde, ale velmi brzy je nám   prozrazeno jméno, o které tu   půjde – Bane. Následuje   akce a pak se přesouváme do   Gothamu. Paradoxně před   sídlem Waynů všichni   vlivní lidé města slaví   den Harveyho Denta, klaďase   každým coulem, díky němuž   je Gotham zbaven   organizovaného zločinu.   Všichni jsou veselí – aby   ne, když se mohou najíst   vybraných lahůdek a napít   šampaňského na cizí   účet. Pochmurně se tváří   jen komisař. Vzápětí se   setkáváme s další novu   postavou – Selinou Kyle –   zlodějkou, která přímo   před samotným Brucem Waynem   ukradne náhrdelník jeho   matky a pak drze uteče v   autě kongresmana. A propos   – Bruce: posledních osm let   se neobjevoval na veřejnosti,   mnozí jej považují za ne   úplně psychicky zdravého   člověka. A my musíme uznat,   že vypadá poněkud   zchátrale – žije sám se   svým věrným Alfrédem v   sídle, kde by se ztratil i   orientační běžec s   kompasem a mapou. Batmana   nechává už osm let spát a   nimrá se ve svém nitru.   Stačí ale příjezd Banea do   města, zranění Gordona a   prosba policisty Blakea a už   to vypadá, že moli se budou   muset z Batmanova kostýmu   odstěhovat jinam. Na nástup   temného rytíře si tak   musíme pěkně počkat –   ale za sebe říkám, že ono   mrazení při jeho příjezdu   se dostavilo. Poté se ihned   staví na stranu velmi jemné   a citlivé Catwoman. Nebudu   prozrazovat všechno, protože   bych asi trhla rekord v psaní   jednoho komentáře a   riskovala, že mi nebude   stačit okno. Při setkání s   Banem pak Batman poznává,   že fyzicky se takovému   hromotlukovi nemůže postavit   ani se svým výcvikem od Ra`s   al Ghula – i proto, že   POZOR MOŽNÝ SPOILER   protivník jej absolvoval   také. Na vlastní kůži   poznává, co je to dostávat   pořádně do těla od   mladšího, silnějšího,   bezohlednějšího, ….   soupeře. A happy end se v   tuto chvíli jeví asi tak   blízko, jako bývalá planeta   Pluto.
Christopher   Nolan pojal závěr „své“   batmanovské trilogie   komiksověji než Temného   rytíře. Už kvůli jistému   vozítku, kterému jeho   stvořitel říká The Bat.   Mě se to ale nezdá jako krok   vzad. Prostě je to   zakončení kruhu, který si   rozkreslil před lety s filmem   Batman začíná. Hans Zimmer   opět nastupuje se svou hudbou   v tu pravou chvíli a právě   s takovým motivem, který   dojem z celkového filmu   umocňuje. Herecké obsazení   je perfektní. Toma Hardyho   bych sice bez krátkého   flashbacku v roli Banea   nepoznala, ale i tak odvádí   dobrou práci. Joseph   Gordon-Levitt se může zdát   v roli policisty/detektiva   Blakea upozaděný, ale   právě on vnáší do Brucevo   izolovaného světa impuls,   že je pro co bojovat. Marion   Cotillard se mi zdála taková   velmi nenápadná. Morgan   Freeman, Michael Caine a Gary   Oldman pokračují v   nastolených charakterech –   jenom je rozvádí dál. Na   Michaelovi alias Alfredovi je   čím dál víc vidět, jak   moc je zraněný při pohledu   na Bruce – trosku. A Gary   jako Jimbo Gordon je zlomený   kvůli osm let staré lži. A   teď se dostáváme k   samotnému vrcholu. Anne   Hathway je pro roli Seliny   Kyle tím nejlepším možným   řešením. Chvílemi mi sice   připadala jako Catwoman až   příliž komiksově, ale v   roli je jinak skvělá. A   Christian Bale je prostě   král. Batman se na rozdíl od   minulého Temného rytíře   opět stává tím, kdo na   sebe strhává všechnu   pozornost – právem.
Temný rytíř povstal   není takový, jaký byl   druhý Nolanův Batman. Což   je dobře. Je to velkofilm v   tom dobrém slova smyslu,   který si zaslouží pozornost   a velké plátno.
kockyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.12.2012
Tak teda nic moc . Celej film   byl o nicem , oproti minulemu   dilu neskutecna nuda . Proste   neslany , nemastny .
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Určitě skvělý film. Byla   jsem trochu skeptická kvůli   tříhodinové délce, ale až   na úvod, kde by se pár   pomalých míst našlo, to   nevadilo. Trochu mě mrzelo,   že zločincům šlo zas jen o   nějaké šílené ideály a   taky mě překvapilo, jak se   chovali lidi z vězení.   Myslím, že kdyby měli   dealeři bombu pod nohama,   nesoudili by, ale spíš   kradli a rvali se mezi sebou.   Jinak se mi líbil konec.   Herci byli dobří. Christian   Bale je dobrý, stejně jako   Robin a ostatní. Sice   nemusím Anne Hathaway, ale   jako Catwoman jí to slušelo.
Buckmister
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.12.2015
Bída utrpení
Tak tentokrát to bylo fakt za   hranou nuda nuda a zase nuda a   jelikož jsem člověk co rád   dokouká i největší   trapnosti zde jsem měl fakt   hoňku abych to dal .   Příběh o ničem děj   slabota a různé akce   podprůměrné . Herci dobří   , ale pokud nemáte základ   nic s tím nezmůžou . Navíc   to pro mne nebylo o bráno   jako celek , ale jako kousky   rozdělující jeden film (   zlodějka , chlap z maskou ,   vězení , Robin , policisté   v tunelu , soud , přechod   přes zamrzlou řeku ) jistě   bych to jako seriál rozdělil   i do dalších dílů , ale   pro mne to je ten problém kdy   se děj nemohl dostat do těch   správných otáček když byl   takto rozkouskován .   Přemluvil jsem se na   hodnocení tři a fakt to bylo   na hraně a byla tam snad i   dvojka
Pan_Skala
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2012
Je to hodně dobré, ale   bohužel to má určité   mezery, které mi zabraňují   dát plné hodnocení. Jenom   pro příklad třeba   umírání Mirandy je tak   blbě udělaný, že mi to   připomíná umírání z   nějakého béčkového filmu.   Nebo ten útok policistů na   konci, protože u toho   pochybuji, že ti zloduši by   stříleli tak krutě   nepřesně jak je z počátku.   A spousty dalších takových   nepřesností sráží můj   dojem. Už i Batman mi přijde   takový vyčpělý. Oproti   tomu Bane je po celou dobu   filmu úžasný. Jo a ten   závěrečný zvrat byl pro   mě nečekaný, ale o to po   těch drobných chybách   přijemný.
naineko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.8.2020
Snaha o jakési   zrealističnění komiksu je   fajn, ale výsledek je   obvyklá Nolanova půlcesta. A   já mu prostě neumím   uvěřit.
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Doufal jsem, doufal. A mé   doufání se vyplatilo. Nolan   dokázal završit (?) tuto   bezpochyby nejlepší trilogii   všech dob přesně tak, jak   jsem si to představoval.   Epicky, napínavě a   emotivně. Dokázal také   stvořil Banea, který se   tímto stává mojím   nejoblíbenějším filmovým   záporákem (ano, o chlup   předčil Jokera, díky svému   respekt a mráz na zádech   budícímu hlasu, a   neuvěřitelného charismatu,   ale opravdu jen o   chloupeček). Celá legenda o   Baneovi a Ras Al Ghulovi je k   zatleskání-hodně udělaná.   Stejně tak jako Vzestup-   Pád- Vzestup Batmana. No co   bych se ale nějak   rozepisoval. Zkrátka   napíšu, že se mi splnil sen   a že The Dark Knight Rises   je bezpochyby tím nejlepším   filmem od Warriora . Ano...   nejlepší.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Tak zde máme dovršení   trilogie.První díl byl   skvělý,druhý byl ještě   lepší a jak si vede ten   třetí??Co se týče   příběhu není to žádný   patos co nemá hlavu ani patu   jak je u třetích dílů   zvykem ale naopak.Ze začátku   je příběh jednotvárný a   naprosto předvídatelný   (hrdina který kostým nadobro   pověsil na hřebík a   rozhodnutí nehodlá měnit   než se objeví nová výzva)   ale po nastínění charakteru   nových postav se příběh   začíná rozvětvovat a   každá z důležitých postav   má prostoru kolik třeba jen   s vyjímkou Johna   Blakea.Druhý díl tedy Temný   rytíř byl o Jokerovi,o   psychologicky vyprofilovaném   a vybroušeném geniálním   psychopatovi který je prostě   zločinec do morku kostí a   který díky Heathu Ledgerovi   dostal korunu všech   filmových zločinců!Kdo   čeká Banea podobně bude   zklamán,BAne nemá ani   zdaleka tolik prostoru a je to   obyčejný záporák který   ale přecejen ukáže něco co   u málokterého záporáka   divák uvidí!Jeho bombové   útoky jsou dost lahůdka i   přeswto je třetí díl   spíše   vyprávěním,příběhem   dialogů než akčním   nářezem což je dobře   protože čím víc se třetí   díly soustředí na akci tím   víc se zapomíná na   postavy.Tady nic takového   nehrozí.Důstojné   zakončení trilogie které   pomohlo že její tvůrce měl   smysl pro detail a který je   mistr-tesař.TEmný rytíř   povstal je rozhodně   vynikající film kterému   mnozí odpustí i jeho délku.
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Ano Christopheru Nolanovy se   to podařilo,natočit   úctihodnou trilogi!!!!o   netopířím muži.Co   dodat??Bane jako ničivá   síla bez slitování....Joker   Hethea Ledgera je   nepřekonatelný,o to víc to   měl režisér těžší co se   týče nového padoucha.A Bane   byl dobrá volba,jelikož   Batman se sním nemůže   srovnat,teda co se hrubé   síly týká.Akční sekvence   jsou bez chyby,i v minulém   filmu byli perfektní,jen mi   vadí že se tu nějak   vytratila noir atmosféra z   minulého dílu.I když TEMNÝ   RYTÍŘ POVSTAL má své   chyby,některé scény mi   příjdou zbytečně   přímočaré,ale i tak se   jedná o jeden z nejlepších   filmů o Batmanovi a   komiksových zpracování   vůbec.
AtemuLukas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Povstal
Poslední díl trilogie.   Velice pěkný příběh,   který nám ukazuje pád a   vzestup našeho oblíbeného   hrdiny. Příběh je tu   ještě rozvinutější, než   u jeho předchůdců. Ovšem i   tady má film velký spad, i   když je první půlka pro   někoho dosti zdlouhavá.

Já osobně si   myslím, že Nolan tu   charaktery postav ladí, až k   samotnému vrcholu. Obsazení   Toma Hardyho do role Bane byla   opravdu správná. Konečně   má Batman proti sobě   někoho, kdo ho fyzicky   převyšuje. Ale teď k   věcem, které film kazí.

Tak třeba rvačka   na střeše, kde protivník   spadne na zem, ještě než ho   batman udeří. Nebo v   původní verzi je dokonce i   střídání kamer 4:9 a 16:9   což nepůsobí dobře. Co mi   ještě moc neladilo byla   závěrečná válka v   Gothamu, kdy se vše   odehrávalo přes den místo v   noci. To mi upřímně   nesedělo, a podle mě to   ztratilo prvky pravého   Batmana.

Pokud   ale chcete vidět závěr   trilogie a pobavit se u filmu,   tak se na něj koukněte.   Jedná se o “mistrovské”   zakončení série. Dávám   8/10
LookE
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Zcela strhující závěr   vyprávění legendy o Temném   Rytíři bránícím své   město.
Wayne musí   být svědkem toho jak se v   Gothamu vytvoří samostatný   městský stát, je sražen na   kolena a přijde o všechno   aby nakonec mohl vše   obětovat pro záchranu   nevinných lidí. Opravdu   mistrovský závěr.
Phylm
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.10.2014
Slabé
Jednička mě bavila ale tohle   je nuda. Sem tam scénka, fajn   herci, ale příběh a   prostředí mě nějak úplně   minul. Na Gotham je tam   prostě moc denního světla.
Predikisto
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.11.2012
Nic než nuda
Nemůžu si pomoct ale málem   sem to v tom kině ani   nevydržel musel sem si během   toho zajít pro pivko a i tak   neskutečná nuda   kontrastující s předchozím   dílem.
Hemža
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2012
Poslední díl trilogie bylo   vážně "epické   zakončení".
Velmi zajímavý příběh   a ke konci s nečekaným   zvratem, který nás nejspíš   všechny překvapil. Přišlo   mi, že ve filmu bylo málo   bojových scén, ale jak už   říkám, děj to vyrovnal na   mojí desítku. Myslím si,   že ke konci to bylo   nejlepší, ne tím, že to   končilo, ale tím, že nás   příjemně překvapil. Místy   jsem u východu vyhlížel   magora s kulometem, ale   naštěstí nepřišel :D.   Jeden z nejlepších filmů,   který jsem kdy viděl,   ohledně Batmanovských filmů   určitě nejlepší.
mkabes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Bezva
Zajímavý příběh,   začátek trochu nudil, ale   pěkně se to rozjelo.   Očekával jsem nějaký zvrat   na konci, což se povedlo.   Příběh je díky konci   otevřený, ale už bych to   tak nechal, protože takhle to   má své kouzlo. Jinak hudba   je bezkonkurenční.
Mar-12
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Tento film považuji za   nejlepší a nejpůsobivěji   natočený díl z celé   Nolanovo batmanovské   trilogie. Mnozí hodnotí   předchozí díly za   scénaristicky   vybroušenější, ale třetí   to plně vynahrazuje   emocionálním vyvrcholením,   které mi v předchozích   dílech chybělo. Hardyho   záporák je neuvěřitelně   vyrýsovaná hora svalů s   nemilosrdným až drastickým   plánem o ovládnutí Gothamu,   který mě svou bezchybností   uchvátil. S Baneovým hlasem   to taky nebylo zlé, ačkoliv   jsem byl úvodní scénou v   letadle malinko znepokojen.   Nelíbila se mi z jediného   důvodu a to z toho, že jsem   byl už zvyklý na původní a   impozantní chraplák z   prologu. Až na jeho   nedůstojný konec nemám k   Hardymu sebemenší výhradu.   Ostatním hercům není   příliš co vytknout. V čele   s Balem a Cainem je o   věrohodnou hereckou   podívanou postaráno.   Překvapivě slušný herecký   výkon podala Anne Hathaway v   roli chladné, vypočítavé a   zároveň však okouzlující   kočíčí ženy. I další   nováček Joseph Gordon-Levitt   podává v roli naivního   idealisty svůj kvalitní   standard z předchozích   filmů. Veškeré akční   scény doprovází výtečná   hudba Hanse Zimmera, který se   výkonům z předchozích   dílů nejen vyrovnal, ale   místy je i předčil a   vyvolal tak pocit   nezapomenutelného   audiálního zážitku. Temný   rytíř povstal je vizuálně   dokonalý, vtipný, nejlepší   a nejemotivnější film   tohoto roku.
KeyserSoze
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2012
Tak tak ....
joker byl nej, ale Nolanovi se   to podařilo.... Nějak ví   lidem mluvit z duše.   Předchozí díl bude asi   navždy mistrovským   dílem....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46466minih46466Sedm krvavých orchidejí (1972) 
Sette orchidee macchiate di rosso n
minih107055minih107055Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál] 
Čtvrtá hvězda n
minih47145minih47145Zakázané království (2008) 
The Forbidden Kingdom n
minih176340minih176340Shorta (2020) 
Shorta n
minih18830minih18830Signum laudis (1980) 
Signum laudis n
minih197800minih197800Oktopus (2023) [TV seriál] 
Oktopus n
minih41090minih41090Pravda a lež (1992) [TV inscenace] 
Pravda a lež n
minih48684minih48684Krvavý úsvit (2006) 
September dawn n
minih43727minih43727Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 
Hot Fuzz n
minih138816minih138816Dvojníci (2016) 
Dvojníci n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Temný rytíř (2008)

 Temný rytíř (2008)
Temný rytíř n
The Dark Knight
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher Nolan

(pokračování)

Batman: Dead End (2003)

 Batman: Dead End (2003)
Batman: Dead End n
 
Žánr: akční / krimi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Sandy Collora

(spin-off)

Batman a Robin (1997)

 Batman a Robin (1997)
Batman a Robin n
Batman and Robin
Žánr: komiks / akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joel Schumacher

(pokračování)

Batman se vrací (1992)

 Batman se vrací (1992)
Batman se vrací n
Batman Returns
Žánr: sci-fi / akční / romantický / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Tim Burton

(pokračování)

Batman (1989)

 Batman (1989)
Batman n
 
Žánr: sci-fi / akční / krimi / drama / fantasy / dobrodružný
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Tim Burton

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Chvíle pro písničku (1977)

09:45 - 10:00

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká Británie z výšky

09:45 - 10:35

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl

09:40 - 10:55

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Temný kraj (2017) [TV seriál]

09:10 - 10:30

47 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190722
Osobností: 698260
Fotografií: 765268
Plakátů: 377389
Obsahů a biografií: 178536

Poslední komentáře

Fatal (2009)

Fatal
Průměrná francouzská   komedie, která mě opětovně   přesvědčila, že doby   šedesátých a sedmdesátých   let, kdy se natáčely   výborné komedie více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Donniny kalhotky (2001) [TV epiz...

Donniny kalhotky
Eric při basketu na dvorku s   kámošema stáhne Donně   kalhotky, ta se urazí, ale   dělá že né. Kelso jde za   Laurie, ale ta tam má jinýho   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Kdo to chce víc? (2001) [TV epiz...

Kdo to chce víc?
Donna má s Ericem hodně   sexu, ale pak se pohádají a   každý dělá uraženého,   kdo vydrží bez sexu déle?   Red si uvědomí, že je   protivný a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Dnes o půl jedenácté (1949)

Dnes o půl jedenácté
Jsem si vědom, že v roce   1949 filmová detektivka asi   jinak natočit nešla, ale to   bohužel nic nemění na tom,   že je to jako film sotva   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dě...

Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
O milimetr vtipnější než   jednička, ale jinak opět   film o ničem+naváděcí   vnitřní hlas, který mě   fakt vadil+rozmazlená dcera   (a více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10