reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Teletubbies: Tuli Tuli

Teletubbies: Big Hug!

Rok:
1999
Délka:
66 minut

Celkové hodnocení filmu Teletubbies: Tuli Tuli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.11.2008
viktorv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.4.2008
hogfather
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6527minih6527Dobré světlo (1986) 
n
minih45473minih45473Velká Nortfieldská loupež (1972) 
The Great Northfield Minnesota Raid n
minih39959minih39959Karate Dog (2004) [TV film] 
The Karate Dog n
minih46289minih46289Disco (2008) 
Disco n
minih25402minih25402Karlovy Vary a lázeňský kraj (1996) 
n
minih58982minih58982Vojna a mír (2007) [TV minisérie] 
War and Peace n
minih9743minih9743Johnny Mnemonic (1995) 
Johnny Mnemonic n
minih55439minih55439Mušličky (2008) [TV seriál] 
Shelldon n
minih35411minih35411Osamělý mstitel (2003) 
Man Apart, A n
minih24265minih24265Železní andělé (1987) 
Tian shi xing dong n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
8   - ajaajena
1   - Lienocka22
2   - satyr
5   - MaKy92z
1   - stixman
1   - viktorv
10 - hogfather
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599610
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.317/0.297