reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Teď se nedívej!

Don't Look Now

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
110 minut
„Ponurá atmosféra zimních Benátek.“

Celkové hodnocení filmu Teď se nedívej!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.11.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.11.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2014
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.9.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2013
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2016
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2013
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.11.2007
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.12.2011
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2007
ergotoxin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2014
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2008
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2014
enaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.11.2014
Pilar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2014
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2013
Vlastovka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2016
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.6.2010
ivosjan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2014
oolca_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38002minih38002Dina (2002) 
Jeg er Dina n
minih44825minih44825Den vítězství (2006) 
Indigénes n
minih142507minih142507Americká reportérka (2016) 
Whiskey Tango Foxtrot n
minih13479minih13479Náhrdelník (1992) [TV seriál] 
Náhrdelník n
minih31158minih31158Život je pes (1980) 
Oh, Heavenly Dog! n
minih9327minih9327Jako pes a kočka (1976) 
n
minih81612minih81612George Harrison: Living in the Material World (2011) [DVD kinodistribuce] 
George Harrison: Living in the Material World n
minih9060minih9060Ideální milenka (1993) 
Dream Lover n
minih4456minih4456Bomba (1957) 
n
minih41510minih41510My holky z městečka (1986) [TV seriál] 
My holky z městečka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - curil
3   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - Akana
7   - melakara
5   - Mystery.Il
7   - Milicent
9   - oulisna
8   - dederon
7   - Zaplman
8   - michaldoko
1   - michaela11
5   - Extraktor
6   - blackpoint
8   - ergotoxin
7   - Tominko
8   - Dagfra3
4   - enaa
5   - Pilar1
10 - PhyllisDie

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

74 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 03:55

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.485/0.461