reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tchaj Pan

Tai-Pan

Další název:
James Clavell's Tai-Pan; Tai-Pan
Rok:
1986
Délka:
127 minut

Celkové hodnocení filmu Tchaj Pan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.10.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.2.2010
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2009
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54724minih54724Ledová smrt (2006) 
Fritt vilt n
minih53769minih53769Západní křídlo Bílého domu (1999) [TV seriál] 
The West Wing n
minih14523minih14523Novicky (1970) 
Les novices n
minih37366minih37366Válečný pláč (1955) 
Battle Cry n
minih10088minih10088Kdo je Harry Crumb? (1989) 
Who´s Harry Crumb n
minih32757minih32757Černí orlové ze Santa Fé (1965) 
Die schwarzen Adler von Santa Fe n
minih124175minih124175Katastrofy (1984) 
Katastrofy n
minih116678minih116678Pronásledované (2013) 
Hidden Away n
minih47595minih47595Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování (1998) 
Best of the Best: Without warning n
minih29896minih29896Hrabě Monte Cristo (2002) 
The Count of Monte Cristo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
5   - curil
8   - clara.bow
4   - martin.stu
7   - satyr
6   - Kycky
4   - MaKy92z
8   - pauli1
4   - pursulus

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Poutní místa: Mikulov

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139581
Osobností: 599559
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128914

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.239/1.213