reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Táta se stává mámou

Papà diventa mamma

Žánr:
Země:
Rok:
1952
Délka:
75 minut

Celkové hodnocení filmu Táta se stává mámou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.8.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.8.2008
Mirlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6420minih6420Divoká řeka (1994) 
The River Wild n
minih16404minih16404Popelka (1993) 
Sinderella n
minih81633minih81633Líbáš jako ďábel (2012) 
Líbáš jako ďábel n
minih14048minih14048Neporažená armáda (1938) 
n
minih24746minih24746Tísňové volání (1985) 
Tísňové volání n
minih47004minih47004Noci v Rodanthe (2008) 
Nights In Rodanthe n
minih18271minih18271Rytíři (1981) 
Knightriders n
minih7235minih7235Ed Wood (1994) 
Ed Wood n
minih9046minih9046Chyťte ho! (1995) 
Get Shorty n
minih38306minih38306Motiv (2004) 
Motives n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
8   - oulisna
9   - extremek.c
3   - Raptor150
9   - fidelio
1   - Kloby
7   - Mirlub
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.296/0.272