reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tašunga

Tashunga

Další název:
North Star / Grand nord / Duello tra i ghiacci
Rok:
1995
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Tašunga

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2005
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.11.2003
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.4.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.2.2010
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2015
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2010
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Marvaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2012
Vrabec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39042minih39042Calcium Kid (2004) 
The Calcium Kid n
minih24631minih24631Přijela k nám pouť (1973) 
n
minih3601minih3601Barevný vítr (1973) 
De que color es el viento n
minih42280minih42280Lady XXL (2006) 
Phat Girlz n
minih27980minih27980El Dorado (1987) 
El Dorado n
minih6799minih6799Double Team (1997) 
Double Team n
minih41303minih41303Není Kronk jako Kronk (2005) 
Kronk's New Groove n
minih19222minih19222Smrtící mise (1995) 
T-Force n
minih22440minih22440Vesmírné komando (1991) 
Suburban Commando n
minih37238minih37238Let vetřelce (1990) 
Flight Of The Intruder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
4   - Agostino
4   - LenC2
5   - AGAMEMNON
6   - catamount
4   - Tom_Hardy
5   - MildaX
5   - MaKy92z
8   - kapelnik
5   - Indiana.Jo
10 - Gepardice7
7   - Marvaky
6   - Vrabec

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

38 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

118 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

18 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.483