reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tarzan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
enejčel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2008
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2011
Lohreine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
markes13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2009
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
makosnan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2013
viktorv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n
minih49084minih49084Zábavný park (2009) 
Adventureland n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih70604minih70604Cesta na vrchol (2010) 
n
minih75799minih75799Knoflíky patří vítězům (2011) 
La guerre des boutons n
minih13940minih13940Nekonečný příběh 3 (1994) 
The Neverending Story III. n
minih52912minih52912Tudy nahoru (2008) [DVD] 
This Way Up n
minih37882minih37882Svět zítřka (2004) 
Sky Captain and the World of Tomorrow n
minih4230minih4230Blázni v kempu (1988) 
State Park n
minih11305minih11305Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa (1932) 
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 %
7   - enejčel
7   - satyr
5   - stanko
6   - MaKy92z
7   - Michal.
7   - Strength
6   - luan66
7   - Lohreine
2   - markes13
7   - MIGELO26
7   - termit
8   - makosnan
5   - viktorv

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

78 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.859/0.831