reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tarzan a Ztracené město

Tarzan and the Lost City

Další název:
Tarzan Jungle Warrior (prac. název); Tarzan and Jane (prac. název)
Rok:
1998
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Tarzan a Ztracené město

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.10.2009
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.8.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.1.2010
enejčel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2011
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2013
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2005
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
misasin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24249minih24249Žebrácká opera (1991) 
Žebrácká opera n
minih118586minih118586Dopisy ze sousedství (2011) 
Next Door Letters n
minih23407minih23407Zabiják (1993) 
Point of No Return / Assassin n
minih97805minih97805Smrtící vegetace (2011) [TV film] 
The Terror Beneath n
minih61119minih61119Meč a růže (1953) 
The Sword and the Rose n
minih18597minih18597Sedmá Sindibádova cesta (1958) 
The 7th Voyage of Sinbad n
minih44520minih44520Lovec krokodýlů (1996) [TV seriál] 
Crocodile Hunter n
minih114387minih114387Unesený detektiv (2011) [TV film] 
Deck the Halls n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih24288minih24288Želví nindžové 3 (1993) 
Teenage Mutant Ninja Turtles III n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.4 %
3   - SvoKar
5   - curil
4   - LiborF
4   - M.A.G.
7   - enejčel
4   - Lynette
2   - Jarda.ftr
6   - MaKy92z
6   - Luky
8   - Zdenek13
2   - misasin

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

15 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.773/0.744