reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tango

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
87 minut
„Muži a ženy spolu prostě nemohou žít. Zkouší se to, člověk má iluze - ale jediná možnost je - hezky včas vycouvat. Tak aspoň neriskuješ, že ti ukradnou celý život.“

Celkové hodnocení filmu Tango

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2014
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2014
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2014
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2016
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2013
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2009
Henry66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2014
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2008
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2013
domov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2009
jopol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2008
ebub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n
minih3327minih3327Atlantis (1991) 
Atlantis n
minih71163minih71163První krásná věc (2010) 
La prima cosa bella n
minih53713minih53713Obléhání Bělehradu (1955) 
Pesma sa Kumbare n
minih50285minih50285Far Cry (2008) 
Far Cry n
minih69318minih69318Slečna Marplová V - Tajemství Chimneys (2010) [TV film] 
Marple: The Secret of Chimneys n
minih53051minih53051Sirotek (1976) 
Árvácska n
minih113243minih113243Jewel (2001) [TV film] 
Jewel n
minih4828minih4828Čtvrtý rok války (1983) 
Шёл четвёртый год войны n
minih113812minih113812Flashback (2011) 
Flashback n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.2 %
9   - cicis
9   - curil
8   - martin.stu
1   - Misantrop
9   - melakara
8   - CyberMageF
3   - Out-Of-Way
8   - Kycky
8   - orlro
7   - Mystery.Il
9   - oulisna
9   - phorsky1
7   - Henry66
7   - volam
10 - PhyllisDie
9   - domov
8   - jopol
10 - ebub

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.539/0.512