reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tanečník seshora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2008
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2013
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
mmartina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2005
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34450minih34450Drahý zesnulý (1964) [TV inscenace] 
Drahý zesnulý n
minih18386minih18386Salamandr (1981) 
The Salamander n
minih44423minih44423Když mi bylo poprvé dvacet (2004) 
La Première fois que j'ai eu 20 ans n
minih14551minih14551Nůž ve vodě (1961) 
Nóz w wodzie/Nóź w wodzie n
minih41418minih41418Špína (2005) 
Dirty n
minih40745minih40745Nikdy to nevzdávej! (2004) 
Raise Your Voice n
minih16124minih16124Pohádka o Malíčkovi (1985) 
Мальчик с пальчик n
minih36782minih36782Godsend (2004) 
Godsend n
minih35980minih35980Dobrou noc, mami (1986) 
Night Mother n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
6   - mat.ilda
7   - Mlapiska
6   - Faye
4   - Andrejevna
7   - olgab
8   - xebece
10 - Gremmie
6   - mmartina
5   - glacer

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

12 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599613
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.366/0.336