reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tam za lesem

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
23.11.1962

Celkové hodnocení filmu Tam za lesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2012
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2006
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih104219minih104219Benur (2012) 
Benur n
minih13676minih13676Návštěvní hodiny (1982) 
Visiting Hours n
minih35682minih35682Náš člověk v Havaně (1959) 
Our Man in Havana n
minih9871minih9871Kam orli nelétají (1968) 
Where Eagles Dare n
minih38764minih38764Šílení (2005) 
Šílení n
minih53365minih53365Jak šlo vejce na vandr (1968) 
Jak šlo vejce na vandr n
minih46182minih46182Pan tělocvikář (2007) 
Mr. Woodcock n
minih8722minih8722Hrdina jedné noci (1935) 
Hrdina jedné noci n
minih50531minih50531Konec rozkvětu (1972) 
Prime Cut n
minih56527minih56527Zvonilka a ztracený poklad (2009) 
Tinker Bell and the Lost Treasure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
5   - curil
7   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - Agostino
8   - lejtenant
6   - rosta12
9   - dederon
8   - soptik
7   - Sandruska

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

73 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

18 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

63 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139523
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   veledílo.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.576/0.551