reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Takové milování

A Kind of Loving

Rok:
1962
Délka:
110 minut
„Manželstvím něco nového začíná, ale i končí“

Celkové hodnocení filmu Takové milování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2013
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2010
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2010
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2010
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih89696minih89696Bez kalhot (2012) 
Magic Mike n
minih27760minih27760Jak jsem balil učitelku (1998) 
Rushmore n
minih144030minih144030Temné léto (2015) 
Dark Summer n
minih32473minih32473Zloděj z Bagdádu (1924) 
Le Voleur de Bagdad/ The Thief of Bagdad n
minih35589minih35589Přízrak svobody (1974) 
La fantome de la liberté n
minih41289minih41289DC Sniper - 23 dní strachu (2003) [TV film] 
D.C. Sniper: 23 Days of Fear n
minih49299minih49299On je fakt boží! (2008) 
Angus, Thongs and perfect Snogging n
minih43585minih43585Mám rád Huckabees (2004) 
I heart Huckabees n
minih32755minih32755Zlatokopové z Arkansasu (1964) 
Die Goldsucher von Arkansas n
minih42134minih42134Svatba ve třech (2005) 
Imagine Me & You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
6   - curil
8   - clara.bow
8   - LiborF
8   - mat.ilda
8   - Akana
7   - rosta12
7   - scareface6
8   - Johnny1
8   - Pulletka
9   - Anita

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

13 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.589