reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Takové jsou všechny

Così fan tutte

Další název:
All Ladies Do It; All Women Do It
Země:
Rok:
1992
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
9.7.1992

Celkové hodnocení filmu Takové jsou všechny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2014
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2004
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2011
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43267minih43267Láska není hřích (1943) 
Heaven Can Wait n
minih116913minih116913Vítejte v Číně (2013) 
Welcome to China n
minih55593minih55593Krvavá Amazonka (1985) 
Schiave bianche: violenza in Amazzonia n
minih9046minih9046Chyťte ho! (1995) 
Get Shorty n
minih117657minih117657Vodní bomba pro kocoura (2004) 
Udensbumba resnajam runcim n
minih57744minih57744Flandry (2006) 
Flandres n
minih86237minih86237Zbrodniarz i panna (1963) 
Zbrodniarz i panna n
minih53571minih53571Legitimní násilí (1982) 
Létigime violence n
minih29850minih29850Včelí královna (1962) 
L'ape regina n
minih13837minih13837Nehoda na SILU 7 (1988) [TV film] 
Disaster at SILO 7 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
5   - cicis
9   - curil
4   - Frolíček
5   - RM
8   - CyberMageF
8   - Hakamiah
5   - BlueBull

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140564
Osobností: 602636
Fotografií: 520708
Plakátů: 252184
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

Akcny narez No.II

G.I. Joe 2: Odveta
Pokracovanie akcneho filmu ma   nesklamalo.
Pridalo na   zaujimavom hereckom obsadeni a   vizualnych efektoch,co je pre   tento typ filmu   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Coriolanus (2011)

Shakespeare s modernym kabatom...

Coriolanus
Reziserska prvotina tohto   skveleho herca dopadla   dobre,aj ked je
miestami   vidiet nedostatok   skusenosti.Prave prilisna   snaha bola více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.462/0.442