Duben
ohodnotit

Tajemství staré bambitky [TV film]

Další název:
Tajomstvo starej bambitky (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
75 minut
„Co se stane, když jediný spravedlivý loupežník pověsí řemeslo na hřebík?“

Komentáře k filmu Tajemství staré bambitky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
řepešínský
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2014
u nás na znojemsku na   státním hradě bítově, ale   i mimo nás, natočili malý   pohádkový zázrak, jak by se   dalo shrnout v případě   macharáčkova tajemství   staré bambitky. Filmové   dílko Tajemství staré   bambitky rozhodně stojí za   to: vtipné, s rytmem,   atmosférou, napětím, i   skvěle odehrané, ve   skutečných reáliích, bez   slabých míst ve scénáři i   v dialozích, prostě   pohádkové a k tomu i s   písničkami, které mají   velkou šanci žít svým   vlastním životem od duetů   Daně nebo Krůček po   krůčku přes sólovou Holka   nebo kluk či Zamilovaného   prince. Jednoznačně   skvělé, tleskám a volám:   "Bravo!!!" celému   tvůrčímu týmu Tajemství   staré bambitky, neboť se jim   podařilo vyrobit snad   nejlepší novou původní   pohádku z domácích luhů a   hájů, která si zaslouží   již nyní stát se dalším   trvalým klenotem ze zlatého   fondu tuzemské   kinematografie, díky čemuž   může stanout bez okolků či   bez obav i na samotné špici   světových děl, co se v   dějinách dosud povedla   natočit.
nick4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2012
nejlepší televizní pohádka   za poslední roky pobaví se   sice hlavně dospělí,ale na   své si přijdou i děti.Klus   je sice totální neherec,ale   v této roli to až tak   nevadí.Kromě narážek na   politickou situaci bych   vyzdvihnul písničky,kde je   zase Klus vynikající.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Už když jsem v titulkách   viděla jméno Klus, říkám   si Aha, to zní zajímavě. Po   shlédnutí pohádky můžu   říct, to bylo hodně   zajímavé. Milé, vtipné a   nepopiratelné narážky na   dnešní dobu. Líbí se mi   fakt, že se pobaví dospělí   i děti. Ano, čtete správně   i děti. Často to v   komentářích nenajdete, ale   ano, je to pro děti.   Tříletý synovec a   pětiletá neteř byli   nadšení stejně jako já.   Neodpustím si jednu   úsměvnou poznámku. Princ   Jakub se ve filmu necpe jen ve   čtyřech scénách. Na konci   pak říká:NEJÍM,   nespím,... To nemělo chybu.
Vinz.Clortho
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2017
Hledá se Karaba/Jakub II., kudla, kde jste?!
Jak vidno, tak i s malým   kašpárkem (rozpočet   televizní pohádky) lze   zahrát velmi zdařilé   divadýlko.

Snad neprozradím moc,   když napíši, že abych se   dobře pobavil, tak   nepotřebuji ve filmu dostat   naservírovanou dávku   světových triků a efektů.   Někdy mi i postačí, když   filmový štáb využije k   natáčení pěkné lokace   (Skanzen Kouřim, Bílé   kameny, zámek Lemberk, hrad   Bítov apod.), příběh   postaví na celkem slušném   scénáři (ve kterém   nechybí hra se slovíčky,   množství povedených   vtípků a třeba i jízlivé   narážky na dnešní dobu - a   nejde přitom jen o daň ze   zavřeného okna, z přidané   půdy, z trakaře, ale i   kupříkladu o   "povedený" soudní   proces, rodičovskou   ne-výchovu, mateřskou   nestarost o potomka atd.) a   zvolí i pro dané postavičky   vhodné představitele.

Liškovské   ztvárnění prince (v   podání "zpěváka"   Tomáše Kluse) se sice více   hodí do některých komedií.   Na druhou stranu zde neměl   neustále mlsající   přihlouplý následník   trůnu chybu. Na rozdíl od   některých reakcí na FDb (i   ČSFD) si myslím, že   neokoukaná Kamila   Janovičová zahrála svou   první hlavní roli, Aničku,   velmi slušně a je velká   škoda, že v současné době   dostává tato herečka ve   filmu tak málo   příležitostí. Podstatně   zkušenější filmoví   matadoři Jiří Lábus,   Miroslav Vladyka i Ondřej   Vetchý tu zahráli slušný   (nad)standard. Petr   Štěpánek (jako kuchař   Frit) se mi v této roli   líbil více, než   "jeho" král např.   v Korunním princi.   Královský pár (Jan Čenský   a Tereza Kostková) i   hospodyně Hedvika (Vilma   Cibulková) zde příliš   prostoru, díky Bohu,   nedostali - tyto tři role   bych klidně oželel...

Abych ale pouze   nechválil, tak i u této   poudačky se našla celá   řada nešvarů a přešlapů:   Co se třeba scénáře   týče, tak namátkou zmíním   odjezd loupežnice na povozu s   pokladem cestou, přes kterou   měl v té době již ležet   podťatý strom. Nezdálo se   mi ani to podivování se nad   rostoucím poprsím u   předčasně dospělé   Aničky, která sama v   dětství opravovala již   např. střechu chalupy. To   scénárista Panice chtěl za   každou cenu kvůli   korektnosti   "vyrovnat" hloupost   prince? U toho bych podiv   "nad růstem"   očekával spíše (a to díky   jeho nedospěle se chovající   postavě). Nemám ani   příliš rád neoriginální   češtinu u slovenských   herců (platí to i opačně).   Mám za to, že by herci měli   mluvit tak, jak jim jazyk   narostl. Výjimečně v   krajních případech by měli   režiséři spíše volit   dodatečný zdařilý dabing   (viz Pavlata - Korn apod.). Na   můj vkus zde bylo i příliš   mnoho kudel - myslím, že   není nutné za každou cenu   volit stále jen moderní   výrazivo...

Výtek jsem uvedl hodně.   Ovšem ani všechny tyto   skvrny na povrchu slunce žár   hvězdy nezastíní - a i   přes všechnu tu bulvární   internetovou kritiku Bambitky   (viz recenze Jaroslava   Sedláčka, komenty na ČSFD   atd.) já své ohodnocení   nesnížím... ;-)

Na závěr poučení pro   "děti":
Vězte, že pravda a   láska vítězí jen v   báchorkách. V reálném   životě to chodí jinak - v   něm chybí nějaká ta   loupežnice Karabová, princ   Jakub II. ....a bohužel,   díky žabímu syndromu   zdejších ovčanů tak   filištíny, jakými jsou v   Bambitce imunitou chránění   rádci Lorenc a Ferenc,   uvidít(m)e v oranžových   montérkách jen v   "pohádce"...
SvoKar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2016
3 výtky: "Cesta"   Klus svůj "zpěv"   tahá až z paty (tuhle větu   jsem si prostě nemohl   odpustit), normálně má hlas   úplně jiný; Libuše má   výrazný slovenský akcent a   přijde mi tam taková   "uměle" vložená;   představitelka Aničky do   KRÁSY rozhodně NEvyrostla.   Ale chválím propracovanost   do různých komických   detailů (spící Lábus mne   prsty (peníze); oranžové   vesty rádců na konci apod.).   Vedlejší dějová linka   kuchařů má taky svůj   půvab.
Hortensie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2012
Kudla! Jak to jen říct slušně? :-)
Inu, kudla nekudla, tak trochu   s točením hlavy, co na tom   všem všichni okolo vidí,   jsem si taky obstarala tuhle   pohádku. S ohledem na právě   probíhající diskuze   týkající se internetového   stahování asi bych neměla   říkat podrobnosti:-) Kudla,   když už byla pohádka v   počítači, chyběla mi   podpora na přehrávání   obrazu, ale kudla nekudla, i   to chytrý šotek nápověda z   jisté nejmenované sociální   sítě pomohl odstranit. A   pohádka začala:-)

Stejně jako kolega   argenson, i já jsem měla   trochu problém pobrat krále   Jana Čenského, jehož   princovské doby jsou už   zkrátka trošku   vzdálenější historie.   Ještě víc rozpaky ve mně   budí všudepřítomná Tereza   Kostková, u níž začínám   mít mnohdy obavy, aby na mne   nevyskočila i z konzervy   guláše. Naštěstí role   krále a královny, kteří se   dle současného módního   trendu oslovují pokryteckým   a falešným   "miláčku", jsou   spíše minimalizované a   nijak výrazně scénář jako   takový nenarušují.

A co dál? Inu,   Ondřej Vetchý byl vždy   dobrý ve svých rolích a   tady to není výjimka. Jen by   možná jeho loupežnická   postava zasloužila víc   prostoru. U Petra Štěpánka   v roli zámeckého kuchaře   jsem se nemohla ubránit   pocitu, že tak nějak by   vypadal kuchtík Jiřík ze   Zlatovlásky po   nějakých…no…dost letech.   Drobné erotické jiskření   mezi ním a kuchtičkou Vilmou   Cibulkovou je takovým jemným   nepřístupným prvkem,   stejně jako nelze   „nezaregistrovat“ pány   rádce. Ano, tyhle dvě   postavičky jsou nejlepší z   celého filmu. Jinotajné   prvky o daních, úřednické   vládě a další politické   narážky, to už je u   Bambitky celkem známá věc   a pochopil je nejspíš   naprosto každý. Jak ale   správně píše opět kolega   argenson…bude to asi   těžký oříšek vysvětlit   svým potomkům, proč pan   rádce a pan rádce spějí v   postelích jak tatínek a   maminka. Ovšem herci páni   Vladyka a Lábus se svých   rolí zhostili na výbornou.   Á propos – což ta patka u   Jiřího Lábuse,   nepřipomíná Vám to něco?   Jeho kochání se nad mapkou   Evropy s tím, jak se   rozšíří krásně   království o další území   a vznikne tak jedna   „velkoříše“ , mi   připomnělo jednu nechvalně   proslulou postavu dějin 20.   století. Ale možná těch   jinotajů, kudla, jsem tam   našla víc, než by bylo   zdrávo.

Mladí   herečtí představitelé K.   Janovičová a T. Klus byli   dobří, Kamilu bych si docela   uměla představit v nějakém   muzikálu. Tomáš Klus mě   paradoxně víc zaujal svým   hereckým projevem než   samotným zpěvem, chtělo by   to trošku možná méně   monotónnosti, ale jinak,   kudla, to ve výsledku není   špatné. Jen to   pravdoláskaření, co   někteří vidí v   závěrečné písničce, mi   přijde přitažené za vlasy,   ono není možné ve všem a   za každou cenu hledat   politiku. Je to prostě   pohádka, po delší době   veselá, vtipná, ač   televizní, natočená v   reálech přírody a   skutečných památkových   objektů, s dobrým   synchronem. Kudla, doufejme,   že není nadlouho poslední.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2011
Povedená pohádka, jejíž   síla tkví především ve   velmi dobrém scénáři.   Nejdřív jsem si říkala,   že půjde o levnou výplň   dalšího svátečního   večera, ale co neměla   pohádka na výpravě, to   měla v povedených dialozích   a v dobrém hereckém   obsazení. Nováčky Kluse a   Janovičovou jistili herečtí   matadoři - Vetchý, Lábus,   Vladyka a další, dobře   využito bylo i že Klus umí   zpívat. V druhém plánu   nepřeberné množství vtipů   na vládu, rodinu apod.,   které divák napoprvé   nedocení, za sebe doporučuji   poslední scénu - to víš,   nejím, nespím, myslím jen   na tebe.... Kudla, docela   pěkná pohádka.
New
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2019
Náhodou ... natočit tohle v   době, kdy se u nás dral na   trůn "nejlepší"   ministr financí EU Kalousek,   to je dobrej počin a odvaha.   Jen nám v tom reálným   životě chybí happy end. My   tu ještě nemáme desátky,   my pořád platíme DPH o 5   až 11 % víc (15 a 21%). A   Karaba nikde ...
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2016
Přes všechny kritické   ohlasy v komentářích si   dovolím prohlásit, že tahle   pohádka je dost dobrá po   všech stránkách.A kdo   nesouhlasí, ať se nedívá.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Pohádka šitá na dnešní   dobu . Ten kdo vládne neví   co se děje za jeho zády a   tak Ferenc a Lorenc si jedou   to svoje do doby než narazí.
mamcak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Film aspiruje na skvělé   hlášky, Kudla, třeba   "daň z přidané   hlíny"...Dávám 9,   protože desítku má   "Tři oříšky pro   Popelku". Ale tohle je   pohádka pro dospělé.
sarhod79
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2012
Tak tahle pohádka je fakt   skvělá, hlášky krásně   sedí na dnešní dobu.   Zejména hlášky pronášené   Lorencem a Ferencem. Pravda   Tomaš Klus jako Jakub mi tam   moc nesedl, ale nerušil.
azenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Vrchol letošních Vánoc   nezklamal. :-) Klus je Klus   :D...ale mile mě překvapil i   výkon v hlavní ženské roli   a pohádku považuji celkově   za velmi povedenou. Kromě   neustálého rýpání (dobře   oni, tvůrci!) do naší   politiky mě potěšilo i   poukázání na chování   mnoha soudobých rodičů,   užívajících si života,   místo aby se starali o své   dítě... Zkrátka, je to   pohádka aktuální,   nabízející metaforu k   dnešním problémům...a tak   by to mělo u pohádek být.
Matematicka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2011
Tato nová pohádka je   příjemně pohádková - což   určitě ocení děti, ale   nechybí ani vtipné narážky   na naše dnešní nešvary   (státní, finanční,   rodinné a další), které se   ale mohly vyskytnout v   kterékoliv době - to ocení   hlavně dospělí. Dokázala   si uchovat kouzlo pro všechny   a nepodbízí se příliš   lacině. Docela se mi líbily   i herecké výkony a výprava.   Pro mě tedy příjemný   sváteční zážitek -   pohádkový i humorný, místy   až satirický. Kéž bychom   takové pohádky dokázali   aspoň zčásti realizovat a   zasazovat se o to, aby pravda   a láska vítězily...
stanko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Za poslednch pár let se mě   tahle pohádka líbila,asi   nejvíc má to zajimavý   originální příběh,takhle   si představuji pohodovou   televizní pohádku.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2014
Politiky to netrkne.   Obyčejný volič se pobaví.   Slovutná vrchnosti oprašte   si trezor - pro jistotu.
MarketaStara
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2012
Moc se mi tato pohádka líbí   a jak tam vybíraj ty daně,   tak takový daně se u nás v   ČR bohužel vymyslej :( Tudle   pohádku by neměli vidět   naši politici. To by nás   ještě víc oškubali.
Pegas1632
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2012
Popravdě - těšila jsem se   na pohádku kvůli Klusovi. A   ve výsledku zrovna on byl   "to", co mi na   pohádce nejvíc vadilo.   Troubu zahrál docela dobře,   ale i tak mi tam neseděl.   Oproti tomu hlavní hrdinka   byla úžasná. Pohádka jako   taková je vtipná,   příjemná, milá - přesně   takovou si představuju na   nedělní odpoledne.
peanutka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Po dlouhé době koukatelná   česká pohádka. Už v době,   kdy Kus ještě hrával v   Disku jsem říkala, že by   měl spíše hrát než   zpívat, tuhle roli   přitroublého roztomilouše   mu prostě musíte sežrat, i   kdybyste nechtěli. Oceňuji   jak "hrdinské"   prvky pro děti, tak narážky   politické i zeměpisné,   které zase pobaví staršího   diváka. Jen Fialová by se   buď měla naučit česky nebo   nedělat vypravěče a slečna   v hlavní roli byla nijaká.   Ovšem to vyvážili výkony   hlavně Kluse se Štěpánkem,   Lábus s Vladykou snad ani   nemůžou zklamat. Takže za   posledních pár let první   pohádka, kterou doporučuji a   na kterou se ráda podívám   znova.
argenson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2012
Nějak mám problém   rozdejchávat Jana Čenskýho,   takže ten mě hned zpočátku   málem odradil, jak jásal nad   narozením prvního potomka.   Evidentně v padesáti,   vycházíme-li z biologického   faktoru, matematické logiky a   faktu, že se jako princ v   kdejaké pohádce ženil už   před třiceti lety. Aby bylo   ještě veseleji, hned v   další scéně při porodu   umře maminka hlavní hrdinky.   Do toho inflace klejícího   citoslovce kudla, které sice   slýchám, ale nikdy jsem ho   nepobral (ale přísahal bych,   že v jedné ze   závěrečných scén Ondřej   Vetchý, když na něj není   vidět, řekl kurva, tak jak   normální lidi říkají).   Jinak je to ale pohádka   veselá a příjemná, hlavně   moc potěšil Tomáš Klus.   Plus nadmíru zábavná   dvojice královských rádců,   i když v případě Jiřího   Lábuse a jeho podání   bezmála transky trochu   přehnaná (a moc by mě   zajímalo, jak rodiče   vysvětlili dětem, co to s   tím Vladykou měli za vztah).   Celkově ale konstatuju   značnou spokojenost a opět   beru na milost televizní   pohádky.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Povedené rodinné dílko, z   něhož si každý vezme to   své - děcka pohádkové   téma se zamilovaným princem   a dospělí spoustu   ironických narážek na   dnešní dobu. A všichni   dohromady můžou ještě   ocenit dobré herecké výkony   známých tváří,tradičně   solidní výpravu a pěkné   písničky.
thefj
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Ještě
teď pláču smíchy. Na   drobné filmařské chyby   nekoukám. Pobavení nad   přidanou hodnotu, drobet   satiry a na světě je, kudla   veselá pohádka. Doporučuji   koukat dvakrát a vnímat   druhoplánové narážky.   Díky
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Tak trochu jsem celou pohádku   přemýšlel, jestli byla   původním záměrem filmařů   satirická kritika dnešní   buržoazní společnosti   (spousta trefných hlášek),   nebo natočení pohádky.   Doteď to nevím, ale pohádka   půvobila (až na rezavé   vlasy Kamila Janovičové)   velmi příjemně. Lehká   zábava pro dospělé, což   možná až tak nedocení ti,   pro které je žánr   "pohádka"   primárně určen.
Ukázka, jak se i s   málým měšcem dá natočit   slušné d(ivad)ílko.
Jen škoda, že na obzoru   nevidím žádného dalšího   Jakub I., který by bojoval za   to, aby láska a pravda   zvítězila nad lží a   nenávistí.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.12.2022
Já prostě ty nové pohádky   řekněme od roku 2000 moc   nemusím. Těch povedených je   menšina a co   "Bambitka" tak   předně připomíná dvě   jiné pohádky, víme které,   hlavně díky hrabivým   rádcům. Tým tvůrců se   snažil, ale je z toho cítit   jak se tlačilo aby to byla   super pohádka a není. Hodně   vtipů nefunguje, jindy to   působí moc dětinsky,   celkově příběh slabší,   ale občas se vtip, hláška   povede a zas úplný průšvih   to není. Také ale není   důvod u mně osobně to   vidět znovu. Takže za mně   průměrná pohádka co   neurazí / nenadchne?
beneva
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2012
Satirická pohádka nebo   pohádková satira?   Obzvláště dnes byly   hlášky vypečené. Daně   nám rostou a množí se   úplně stejně jako v této   pohádce. Že oni si to   politici pouštějí na   grémiích?
Vilma   Cibulková, ať hraje, co   hraje, vlastně nehraje. Ona   prostě JE. A vždycky   výborná.
Kostýmy se   mi moooc líbily.
Ze   zbytku pohádky nejsem na   větvi, ale v podstatě se mi   líbila. Jediné, co mi   vadilo, byl neustálý žvanec   v ústech urozeně   připitomělého prince.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.7.2014
Průměrná pohádková   podívaná o loupežníkovi   který bohatým bral a chudým   dával a když se rozhodl   řemesla nechat chtěla   řemeslo převzít jeho dcera   které se lup nepovedl a   zamilovala se do místního   prince,spolu pak chtěli   zbavit království   podvodníků tzv.rádců   kteří si výmyšlely nové a   nové daně.Lábus a Vladyka   zvládli svoje role   podvodníků skvěle.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Vůbec
ne špatná pohádka.Od   výpravy, příběhu,   hereckého obsazení a   výkonů, leč nemůžu si   pomoc, v pohádce nemají co   dělat "politické"   hlášky, ať již jsou   sebevtipnější a   sebeaktuálnější...A nebo   ne alespoň v tak přehnané   míře, jak je tomu v této   pohádce...Klus mi nevadí,   jako herce jsem ho tady celkem   i skousl, ale písničky mě   zrovna moc neoslovily...
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2019
Krucinál koho mi ti dva   rádcové připomněli? Aha,   už vím. Naši vládnoucí   garnituru. Ale jinak je to   velmi hezká pohádka. Sem tam   padne i nějaká hláška. Za   mne mírný nadprůměr
limjoe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.6.2016
Kudla z pudla
Když se princ zrovna necpe   povidlama, tak překypuje   blbostí.. Jěště, že tuto   politickou pohádku   zachraňují výkony   ostatních herců, zvláště   Lábuse, Vladyky a Vetchého.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.1.2013
Tajemství staré bambitky
Vánoce a pohádky patří   neodmyslitelně k sobě. Já   ty letošní trávil v   zahraničí, kde jsem měl   možnost na Štědrý den   shlédnout jednu litevskou   pohádku, která byla na chlup   stejná. Hlavní hrdina,   zpěvák, neherec. Narozdíl   od Tomáše Kluse byl ale   aspoň trochu přesvědčivý.   Odehrávající se také   nějaký ten pátek nazpět,   že by se zde ale objevila   nějaká herečka s   obarvenými vlasy, to jim zde   asi trochu ujelo, ne? :)   Celkově doba nedoba byla   vyobrazena dost krkolomě :)   Můj názor tedy není vůbec   objektivní, jelikož jsem   nekoukal na Tajemství staré   bambitky s čistou hlavou,   navíc jsem musel sloužit i   jako překladač. Co se ale se   mnou dívající cizinka   divila snad nejvíc, tak byl   milostný (?) vztah Vladyky a   Lábuse (nejsem první kdo to   zde zmiňuje). Jinak   politické satiry jsem si ani   nějak extra nevšiml, to že   se daní všechno není jen   problém naší země a naší   doby, od toho přeci byl tento   systém vymyšlen, aby se   mohlo krást. Jak ale bylo   trefně poznamenáno, s   papírovými penězi to jde   dnes o mnoho lépe...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50100minih50100Perverzní příběh Beatrice Cenci (1969) 
Beatrice Cenci n
minih21851minih21851Uvnitř kruhu (1991) 
El proiezionista; The Inner Circle n
minih55063minih55063Pohádka o mokrosuchém štěstí (1981) [TV inscenace] 
Pohádka o mokrosuchém štěstí n
minih15800minih15800Piloti (1988) 
Piloti n
minih23879minih23879Zlaté dno (1942) 
Zlaté dno n
minih57597minih57597Modrá krev (1995) [TV inscenace] 
Modrá krev n
minih58704minih58704O malém světě (1967) 
O malém světě n
minih53715minih53715První krok (2009) [TV seriál] 
První krok n
minih40369minih40369Letní bouře (2004) 
Sommersturm n
minih23736minih23736Zdivočelá země (1997/1) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tajemství staré bambitky 2 (2021)

 Tajemství staré bambitky 2 (2021)
Tajemství staré bambitky 2 n
 
Žánr: komedie / rodinný / fantasy / pohádka
Země: Česká republika
Režie: Ivo Macharáček

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

11:15 - 12:05

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10