reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tajemství prstenu

Closing the Ring

Rok:
2006
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
3.4.2008
„Válka je rozdělila, ale život se nedá zastavit.“

Celkové hodnocení filmu Tajemství prstenu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2015
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.4.2014
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2013
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2009
golia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2008
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2011
jamaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2014
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2009
pakacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2008
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2010
709112412
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
Katra9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39897minih39897Tajemství Dračí hory (2002) 
Dragon Hill n
minih41608minih41608Taneček přes dvě pekla (1982) [TV inscenace] 
Taneček přes dvě pekla n
minih71331minih71331Jmenuji se Khan (2010) 
My Name Is Khan n
minih9875minih9875Kam s ním? (1955) 
Kam s ním? n
minih47374minih47374Oslněni sluncem (2007) 
UV n
minih19357minih19357Souboj policajtů (1994) 
Raw Justice n
minih89696minih89696Bez kalhot (2012) 
Magic Mike n
minih122170minih122170Tasmánští čerti (2013) [TV film] 
Tasmanian Devils n
minih67082minih67082Delfín, příběh snílka (2009) 
El delfín: La historia de un soñador n
minih49532minih49532Jak namalovat ptáčka (1980) [TV hra] 
Jak namalovat ptáčka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 %
7   - curil
2   - mat.ilda
3   - Pixel116
6   - cerfik
7   - Kycky
8   - svecpetr
7   - Milicent
9   - golia
6   - sluníčko
6   - Area
6   - asdf23
6   - jamaky
7   - renya007
6   - pakacka
8   - 2104
6   - 709112412
10 - Katra9

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

32 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.423