reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tajemný ostrov pokladů

Muppet Treasure Island

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
10.9.1997

Celkové hodnocení filmu Tajemný ostrov pokladů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2008
milanstano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2013
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2008
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
tomasd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
šofér
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
miminko1993
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15637minih15637Pepek námořník (1936) 
Popeye the Sailor n
minih42776minih42776Druhá světová válka (Začátek války) - 1. díl (1943) [TV seriál] 
World War II: Prelude To War n
minih38575minih38575Adrenalin (2000) [TV film] 
Cutaway n
minih8115minih8115Hauři (1987) 
Hauři n
minih43527minih43527Trapasy (2007) [TV cyklus] 
Trapasy n
minih145617minih145617Do neznáma (2016) 
Approaching the Unknown n
minih19604minih19604Starostliví medvídci v říši kouzel (1987) 
The Care Bears Adventure in Wonderland n
minih8168minih8168Hejtman z Kopníku (1956) 
Der Hauptmann von Köpenick n
minih37362minih37362Cizinec (2003/2) 
The Foreigner n
minih57203minih57203Hřmění divadla Sklep (2000) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
8   - curil
7   - MaKy92z
7   - jambroz58
5   - stixman
9   - milanstano
7   - moramp
8   - eso
7   - LadaMVK
8   - JUMANJI197
6   - tomasd
9   - termit
10 - misa23
7   - šofér
10 - miminko199

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

79 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

24 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.521/0.491