Duben
ohodnotit

Tajemný let

Flightplan

Další název:
Flight Plan
Rok:
2005
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
17.11.2005
„Noční můra tisíce metrů nad zemí.“

Komentáře k filmu Tajemný let

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
Federer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2014
Jedním slovem úžasné.
Tento film má rezervačku   v mojí TOP 20. Jodie Foster,   Peter Sarsgaard a Sean Bean   vytvořili výbornou hereckou   základnu pro tento napínavý   psychologicky laděný film, s   prvky akčního thrilleru.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Skvele natoceny psychologicky   film.
Jodie Foster v   roli matky,ktere se za letu   ztrati dcera.
Zoufale   ji hleda po celem   letadle,bohuzel marne........a   nikdo ji uz ani potom   neveri,ze jeji dcera byla   nazivu a s
ni v   letadle.

No   toto prozit,tak me asi trefi   slak.

Herecke   obsazeni vyborne.
Jiz   zminovana J.Foster byla ve sve   roli vynikajici.
Peter   Sarsgaard v roli toho   zaporneho hajzlika byl hodne   presvedcivy a Sean Bean si s   roli pilota poradil s   bravurnosti sobe vlastni.
Takze samozrejme moje   doporuceni to ma.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Jak je výhoda, pokud jste   sestrojoval letadlo, znáte,   kde jaký kout a to se může   vždy hodit. Nejinak tomu bylo   i u J.Fosterové, která   hledala kdejakou skulinku ,   aby našla svojí dcerku. Děj   se sice odehrával po celou   dobu v letadle, ale zase   můžete vidět, co se vše v   letadle nachází.
Nymeria
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2011
film ma držal stále v   napätí a Jodie Foster sa   teda tiež poriadne predviedla   :) a na to, že to bolo celé   natočené len v lietadle, tak   to bol naozaj vynikajúci film
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.9.2007
Na tenhle film se určitě   podívejte je na co koukat   filmy v podání Jodie Foster   jsou vždy k podívání   ,ychologický thriller s Jodie   Foster Během letu nového   supermoderního Boeingu 474   bezestopy zmizí šestiletá   Julie, dcera konstruktérky   Kyle Prattové (Foster).   Situaci významně komplikuje   jedna skutečnost: nikdo z   posádky ani z pasažérů   totiž nevěří, že by Julie   vůbec kdy na palubě letadla   byla.
sluníčko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Tajemný let
Na cestě z Berlína do New   Yorku potká Kyle Pratt (JODIE   FOSTER) ta nejhorší noční   můra každé matky - v   rozlehlých prostorách   moderního Boeingu 474 se beze   stopy ztratí její   šestiletá dcera. Kyle,   která je citově zničená z   nedávné ztráty manžela, se   zoufale snaží nevěřící   posádce letadla, cestujícím   a později i sama sobě   dokázat, že není šílená.   Přestože se kapitán Rich   (SEAN BEAN) i letecký   strážník Gene Carson (PETER   SARSGAARD) snaží o   tvrzeních zoufalé vdovy   nepochybovat, směřují   všechny důkazy ke   skutečnosti, že její dcera   nikdy na palubě letadla   nebyla, což ještě více   podněcuje paranoiu a pochyby   ostatních cestujících a   zbytku posádky. Kyle, která   se najednou ocitá úplně   sama, zbývá jediné -   spolehnout se při pokusu o   vyřešení celého tajemství   a záchranu dcery pouze na   svůj vlastní rozum.
IGCONEK
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
thriller s Jodie Foster
Film odehrávající se na   palubě obrovského   letadla,kde matce beze stopy   zmizí šestiletá dcera.Nikdo   z posádky ani cetujících   nevěří matce,která je   navíc zdrcena z nedávné   smrti manžela,že její dcera   vůbec na palubě byla.V   sázce je život holčičky a   tak se zoufalá matka,o které   si všichni myslí,že je   blázen,rozhodne dceru najít   sama...
Dokáže sobě   i všem ostatním,že není   šílená...?
Film   plný hororového napětí mě   připoutal k židli od   začátku do konce.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2009
Výborný herecký výkon   Jodie Foster v roli matky,   která se zoufale snaží   najít svou dceru, která se   ztratila během letu z paluby   letadla. Skutečně moc moc   povedený thriller,   především díky výbornému   obsazení.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Vynikající Jodie Foster v   roli zoufalé matky ztracené   dcery, v pozici, kdy musí   sama obhajovat svoji   příčetnost. Skličující   atmosféra omezeného prostoru   letadla a beznaděj, jak   přesvědčit posádku, která   ve jménu své vlastní   jistoty odmítá tu její.   Bohužel, poslední půl   hodina razantně změnila   tajemné kouzlo filmu a   posunula hodnocení mezi 6-8   *, ale protože Jodie   nadržuji a navíc mám v   živé paměti jinou matku   hledající své ztracené   dítě „Zloději paměti“.   Hodnotím (s čistým   svědomím) za 8*.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Průměrný thriller, lehce   napínavý. Nebýt herečky   Jodie Foster, která film   dělá zajímavým, tak by   film asi nestál za nic.
legenda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2006
Priemerný komerčný film...
Z toho, čo som o tomto filme   počul, som mal naprv dojem,   že tento film bude   myseriózny a na to som sa   tešil. Vykľula sa z toho   obyčajná kriminálka (ak   chcete tak thriler). Boli tam   nečakané scény, film mňa   osobne zaujal, no je to však   film na jedno pozretie, s   rôznymi nereálnymi prvkami.   9 bodov, ktoré som tomuto   filmu dal je až až.
P.S. Film si odporúčam   pozrieť s niečim slaným po   ruke, nebude to nič moc, no   lepšie, ako by ste sa mali   nudiť...
phorsky1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
vynikající Jodie-Foster   rozehrává postavu,která   odlétá z pohřbu svého   manžela a s dcerkou jedou   truchlit domů,dcerka se však   v letadle ztratí a všichni   podezřívají kyle že se ze   smrti svého zesnulého   manžela pomátla a nikdo jí   nebere vážně,ona sama je   snad chvílemi na pochybách   co se to s ní děje,ale   rozhodne se proti tomuto   spiknutí bojovat do poslední   chvíle
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Kdyby tam nebyl ten   "akčně   naháněcí" závěr,   který mi přišel dost   přitažený za vlasy a   spíše mě nutil k úsměvu   než k obavám o hlavní   hrdinku, tak je ten film   výborná záležitost.   Líbily se mi tak první dvě   třetiny filmy - obecně mám   rád klaustrofobnost   uzavřených prostředí - a   prostředí tohoto   neskutečně velkého letadla   bylo využito skvěle. Jízdy   kamery jednotlivými   odděleními, zavazadlovým   prostorem atd. mě velice   potěšily. Navíc mám ve   velké oblibě Jodie, které   opět nezklamala. Nejlepší   část je jinak ta, kdy je   divák znejistěn, zda má   Jodie pravdu nebo ne, jakmile   se to "rozlouskne",   ztrácí to kus svého   kouzla..
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Nemám vůbec ve zvyku filmy   kritizovat, a tak to   neudělám ani teď. Bylo to   zajímavé a napínavé. Je   jedině fakt, že odtajnění   hlavního záporáka mě   zklamalo a zápletka mi   přišla nakonec banální a   příliš vykonstruovaná.   Prostě to nebylo sci-fi ani   psycho a kdo to čekal,   zklamaný být musel.   Nicméně se mi líbili Sean   Bean a arabové, kteří   nebyli teroristi, ale nakonec   normální kmásci, i když   dostali na budku. Tvůrci   měli nepochybně hlubší   záměr, o němž mě ale moc   nepřesvědčili, škoda.
golman69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Napinavý film až do konca,   pomaly som aj prestal veriť,   že stratené dievčatko vobec   v tom lietadle bolo, ale ako   sa nakoniec ukázalo bolo.   Jodie zvládla ulohu matky   perfektne a nevzdávala boj   proti všetkým ...   pasažieri, posádka a dokonca   aj tajomný agent, ktorý bol   hlavným strojcom zmiznutia   dcéry. Záver filmu s   neveriacky krútiacimi hlavami   všetkých čo to prežili mi   pobúril všetky nervy...
yakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Takze, film ma jednoduchy a   pritom genialni dej. V boeingu   747, v kterem cestuje Kyle   Pratt (Jodie Foster) se ztrati   jeji 6leta dcera. Mirne   zdrcena po smrti sveho manzela   (mimochodem, proto leti   letadlem z Berlina do   "njůůůjorku" -   aby prevezla jeho rakev) zacne   v letadle vysilovat, ze ji   unesli dite. Letusky a pozdeji   i kapitan a bezpecnostni agent   ji zprvu pomahaji, ale pak uz   ji maji spise za psychicky   nevyrovnanou, zvlaste pokud   vsechny dukazy smeruji k tomu,   ze do letadla nastoupila   sama....
Taaakze Kyle   se samozrejme musi do patrani   vlozit sama...

Super film, popis   "drama - thriller"   skvele sedi. Dej to ma   napinavy a i zvrat je super.   Takze palec nahoru.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2014
Jodie Foster v roli matky   letící letadlem se svoji   malou dcerkou, která se   náhle záhadně ztratí.   Nikdo ji neviděl, nikde není   zapsána jako cestující.   Všichni ji v tom okamžiku   mají za bláznivou. Ne, ona   se v žádném případě   nevzdá a s ohromnou energií   po ní pátrá dál. Příběh   je sice velmi přitažený za   vlasy, přesto dokáže   upoutat. Najde se a nebo ne?   Příběh začíná   představením oné matky s   dcerkou. Dozvíme se něco z   jejího osudu a hlavně   důvod, proč nastupuje do   letadla. Zpočátku letu se   nic neděje a je vše   poklidné. Při zjištění   že dcerka zmizela nastane   drama. Když se však   prozradí únosci, příběh   okamžitě nabírá jiný   směr. Najednou jsou všichni   v akčním tempu měnící   dějství do velmi   klyšovitého finále. Škoda,   ztratilo to jinak vcelku   temnou atmosféru plnou   beznaděje a zoufalství.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2013
TAJEMNÝ LET

Většina rodičů zná   pocit, kdy se jen na krátkou   chviličku otočí a dítě je   pryč. V člověku hrkne jako   ve starých hodinách.   Naštěstí je váš potomek   zpravidla zaujat nečekaným   objevem mimo vaše zorné pole   a po několika pátravých   pohledech jej bez větších   problému naleznete. To je pak   úleva, když spadne ten   kámen ze srdce, co? Jodie   Foster takové štěstí   neměla. Když se probudila v   letadle ze spánku, její   dcerka byla pryč. Říkáte   si, jak se může ztratit   dítě v uzavřeném prostoru   – odejít nemohla. Kde by se   mohla schovat, že ji nikdo   neviděl. Jak může být   takový film zajímavým. A   přece se to povedlo.

Ze zdánlivě   banální situace se podařilo   vytěžit maximum. Režisér   si s divákem pohrává a   nabízí několik alternativ.   Existuje vůbec ta malá   holčička? Její matka   zažila traumatický   zážitek, který mohl   poznamenat její chápání   reality. Co když trpí   chorobnými představami a   potřebuje pomoc   psychoterapeuta? Ano nebo ne?   Z filmu sálá téměř   hmatatelné napětí,   atmosféra bezmoci a   nepochopení je velmi   skutečná hlavně díky   výkonu Jodie Foster. Závěr   filmu pravda sklouzne do   plytkých thrillerových vod a   z hloubky námětu už   zůstane vody sotva po   kotníky. Naštěstí dojem z   výborného začátku to   úplně nesmazalo. Mně se   film Tajemný let líbil.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.11.2013
Ztratila se malá holčička   na palubě zaoceánského letu   z Evropy do Ameriky nebo je   příčinou zmizení   holčičky zločin či jiný   důvod? J.Foster hraje sice   nadprůměrně, ale přiznám   se, že příběh jsem   nepochopil, jak je vůbec toto   možné. Je hlavní hrdinka   příčetná nebo všechny z   posádky obvinuje neprávem?
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Film je lepsi priemer-ako plus   hodnotim,ze sa podarilo   vyborne zachytit psychiku zeny   bojujucej o svoju dceru aj   napriek tomu,ze vsetci/vcetne   mna :)))/ a vsetko stoji proti   nej.Uplny zaver bol prilis   pateticky a tiez nevhodna   snaha o politicku korektnost a   modu zakomponovanim arabskych   cestujucich do pribehu.Tato   dejova podlinka bola uplne   zbytocna a vyznela prilis   umele a zbytocne.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Tajemný let podle mě moc   nevybočuje z řady mírně   nadprůměrných thrillerů.   Jodie Foster předvádí jen   průměrný, prostě ničím   nepřekvapí. Zápletka   slušně vymšlená, ale   hůře zrealizovaná, jen   rozuzlení na konci film v   mých očích mírně zvedlo.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2011
První půlka, kdy je divák   držený v nejistotě, je   výrazně lepší, než ta   druhá. Hrdinka může být   buď obětí nějakého   komplotu nebo vlastních   fantazií, ale na rozdíl od   diváka ona nikdy na druhou   možnost nepřistoupí. Ve   chvíli, kdy se tohle   vyjasní, se tajemný let   stává tuctovým thrillerem,   ale díky Jodie Fosterové   není problém ho dokoukat až   do konce.
Ondrus21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2012
Docela napínavý, ale dost   nereálný děj. Už chci   vidět, jak se někdo, byť je   to konstruktér letadla,   dostane jen tak během letu do   zavazadlového prostoru, poté   co na palubě vyvolá zmatek.   Celý děj je dost zvláštní   v tom, jak je složitý.   Existují určitě i mnohem   snazší způsoby jak unést   letadlo. Naopak mě mile   překvapily výkony herců.   Jodie Foster hraje   hysterickou, a chvílemi to   vypadalo, že i paranoidní,   matku docela dobře. Líbil se   mi i Sean Bean, coby kapitán   letadla. Na začátku filmu se   v jedné scéně mihl i můj   oblíbený německý herec   Christian Berkel (tentokrát   bez nacistické uniformy),   coby ředitel berlínské   márnice.
Tink
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Dobré psychologické drama,   kde vlastně ani nevíte   jestli hlavní představitelka   sní, či bdí. Ale na konci   se to lehce zvrhne v   obyčejnou akční scénu:(
Stilicho
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Zase ta Jodie Foster. Nebýt   toho, že je to tak dobrá   herečka, tak jsem se tohoto   filmu ani nedotkl. Je úplnou   profesionálkou, prý si i   pečlivěi vybírá   scénáře..... Tentokrát,   ale šlápla vedle. Slibně   rozjetý děj neobvyklého   dramatu IMHO: zkazil konečný   až příliš heroický   happyend. Aneb mateřská   láska je silnější než   nejtvrdší ocel. Stačilo,   aby kvůli záchraně své   dcery zahynula. V tom   případě by totiž únosci -   policista a letuška   nevypadali jako úplný   dementi, kterým se to tak   nějak nevydařilo. Takhle   jsem se dočkal jen lehce   nadprůměrného movie,   kterých se válí po světě   stovky. Nejlepší část   filmu je stejnak moment, kdy   ji nikdo nevěří, že má   vůbec dceru, a ona se s tím   nehodlá smířit.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2016
Nevím, zda to bylo tajemné,   každopádně to však bylo   překombinované. Naprosto   nevěřím, že je možné   takto běhat po skladovacích   prostorech letadla - a i když   s jedná o obrovský boeing -   a nevěřím, že jsou o   velikostech malého   překladiště.
I když   je Jodie Foster   přesvědčivá, tak všechno   ostatní prostě není...
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Celkem slušný thriller   odehrávající se na palubě   letadla. Škoda jen, že film   v půlce vybalí karty na   stůl a do konce už ničím   nepřekvapí.
Ksilt
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2006
zklamani
cekal jsem od tohoto snimku   daleko vice, celou prvni pulku   filmu se zdalo ze moje   ocekavani budou uspokojena,   vykon jodie foster tradicne   nezklmamal, neb tyto role ona   umi bezvadne, avsak od chvile   co jsme se dozvedeli ze   "zahardnik je vrah"   zacalo to s pribehem jit   skopce az jsme tvrde pristali   na zemi stejne jako jiz v   mnoha podobnych thrillerech   predtim
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Tenhle film mě moc nezaujal,   přišlo mi to hodně nudný,   nepomohla tomu ani Jodie   Foster. Suchej film bez   fantazie, nápadů. Nuda
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2011
Slibně začínající   příběh bohužel začne   pozvolna nudit a když se   konečně děj pohne, změní   se to v něco co spíš   připomíná frašku. Škoda.
Phreaker
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2011
První polovina filmu je   celkem ucházející, ale   druhá už pro mě byla pouze   utrpení. Obrovskou zásluhu   na tom má hlavně nereálnost   příběhu, protože   překombinovanost plánu,   který je nám ve snímku   předložen, je až   neuvěřitelná.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Ne že by to nebylo   napínavé, což o to. Ale   ačkoli mě nikdy nebraly z   objektivného hlediska   "umělecky   kvalitní" filmy, kde   "je co hrát",   připadaly mi obě hrdinky od   samého začátku   "divné", a to i ve   světle pozdějšího   vysvětlení, že jim krátce   předtím zemřel manžel a   otec. To "divné" =   nepřirozené, hrající emoce   neznámého druhu, ne jen   truchlení, smutek...
radegaster
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.8.2015
Paranoia v letadle i scénaři
Začátek, kdy se hraje na   paranoidní strunu, je fajn.   Divák, oproti hrdince   pátrající v letadle po   zmizelé dcerce, není ve   výhodě a netuší, co je za   jejím záhadným zmizením.   Jenže pak to přijde.   Odhalení, jak se věci mají,   je tak bezradné, až mně   bylo líto tenhle film   sledovat. Herecké výkony,   až na Jodie Foster, jen v   oblasti průměru, režie   kdyby pracovala s   propracovanějším   scénářem určitě by jí   nebylo příliš co vytknout,   ale ve výsledku ten film za   moc nestál. Jako paranoidní   thriller si nějakou chvilku   vedl zdatně, ale pak přišel   na řadu thriller, kterých je   obdobného ražení hodně, s   tím rozdílem, že valná   většina se jich neodehrává   v letadle. 40%
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Napínavé, ne jedno   zkouknutí. Procenta za to,   že v ději nejsou hluchá   místa, další % si snímek   nezaslouží. Přemýšlel   jsem nad lepším hodnocením,   ale závěr tento úmysl   definitvině   pochoval.SPOILER!! Jak mohla   J.F: vědět, jak je   dimenzovaná nálož?? KONEC   SPOILERU!! Právě v závěru   byly s odpuštěním pitomosti   jedna za druhou. A proto tak   slabé hodnocení. Herecký   výkon J.F. to už nijak   nezachránil.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.6.2007
Pořád stejná Jodie
Tak u tohoto filmu jsem se   zoufale nudila. Jodie Foster   mně připadá dost   nepřesvědčivá a čím dál   tím stejnější. Zde bylo   vidět, jak značně   přehrává a přehání. Už   dlouho nepřišla s něčím   novým, co by mě zaujalo. A   tohle je jen další lehce   podprůměrný thriller s   množstvím unavujících   klišovitých scén. Ten   závěr – no dobře, ten   nebyl tak špatný, ale jinak   béčkový film a špatný   herecký výkon   představitelky hlavní role.
sakro
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.10.2010
ztracený večer
Nevím, proč se televize   rozhodly vyzkoušet čas od   času, co jako diváci   vydržíme, a předložit nám   v nejsledovanějším čase   nějaký filmový paskvil. A   hlavně nechápu, proč vůbec   něco takového nakupují.   Omluvou by mohlo být snad jen   to, že film nakoupí v   jakémsi balíčku, coby   přívažek něčeho   kvalitního, no a co pak s   ním. Označil bych ten   snímek jako aplikaci u nás   oblíbeného divadla jednoho   herce, v tomto případě tedy   film jednoho herce. Výkon   Jodie Foster bylo totiž tak   to jediné, co mě zaujalo a   co by sneslo nějaké   hodnocení. Jinak to bylo   sólo pro expertku na cokoliv.   Děj se odehrává v jakémsi   fiktivním letadle E 474 (při   dnešní šíři a   rozmanitosti světového   leteckého parku jsem   nepochopil proč) a hlavní   hrdinka se v průběhu filmu   mění z konstruktérky   tryskových leteckých motorů   na specialistku na   elektronické zabezpečovací   zařízení, konstrukci   letadel, časované   výbušniny až po elektrická   a elektronická zapojení   všeho druhu. Samozřejmě,   že bez jakéhokoliv manuálu,   schématu, nebo návodu. A to   vše jen jakoby bokem,   mimochodem, protože v první   řadě je to skvělá matka.   Když si uvědomím, jakými   kontrolami procházíme před   odletem na každém letišti,   až to mi osobně připadá   trošku jako buzerace   (pochybuji, že by to na   jednom z největších   evropských letišť v   Berlíně bylo jiné), pak   ovlivnění a zmanipulování   celé této mašinerie dvěma   lidmi mi přijde hodně za   vlasy přitažené. A ještě   ke všemu ten zainteresovaný   šéf patologie berlínské   kliniky! Prostě nic víc,   než jedna velká snůška   nesmyslů. Ty dvě hvězdičky   jsou pro Jodie Foster a pro   její filmovou dceru v   počátku filmu. Všichni   ostatní, pokud by byli   soudní, by se měli od tohoto   filmu distancovat. V   žádném případě si   nevezmu na svědomí, že bych   tohle někomu doporučil.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.9.2018
Kdysi jsem na to zkusil   kouknout, ale prostě se to   nedá. Jodie Fosterová hraje   na jedno kopyto, zmizení   dcery se jí moc věřit   nedá...vlastně celý je to   snůška hovadin.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32942minih32942Hotel Herbich (1998) [TV seriál] 
n
minih26537minih26537Kult hákového kříže (1998) 
American history X n
minih18401minih18401Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 
Home Alone 2: Lost in New York n
minih56638minih56638Zlato z Valhally (2007) 
Guldhornene n
minih45370minih45370Na konci světa (2005) 
End of the Spear n
minih40752minih40752Libertin (2005) 
The Libertine n
minih21534minih21534Twister (1996) 
Twister n
minih41870minih41870Beowulf: Král Barbarů (2005) 
Beowulf & Grendel n
minih43691minih43691Ráže .45 (2006) 
.45 n
minih21754minih21754Uprchlík (1993) 
The Fugitive n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherný svět

15:20 - 16:30

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

33 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10