reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tábor Černého delfína

Další název:
Tábor u Zelené říčky (prac. název); The Black Dolphin's Camp
Rok:
1966
Délka:
23 minut, 635 metrů (16 mm - 254 metrů)
„Anketa dětí o prázdninových táborech a kronika jednoho oddílu, který vede Jaroslav Foglar.“

Celkové hodnocení filmu Tábor Černého delfína

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2010
Snape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.6.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.11.2008
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.10.2009
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2008
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih135218minih135218Freistatt (2015) 
Freistatt n
minih49436minih49436Charlie Bartlett (2007) 
Charlie Bartlett n
minih25887minih25887Nepřítel státu (1998) 
Enemy of the State n
minih43992minih43992Ajťáci (2006) [TV seriál] 
The IT Crowd n
minih97516minih97516Malá vražda (2011) 
Little Murder n
minih64971minih64971Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel (2009) 
Hexe Lilli: Der Drache und das magische Buch n
minih24207minih24207Zvoník od Matky boží (1982) [TV film] 
The Hunchback of Notre Dame n
minih81662minih81662Mistři hip hopu (2011) 
Beat the World n
minih37536minih37536Malý pitaval z velkého města (1982) [TV seriál] 
Malý pitaval z velkého města n
minih53051minih53051Sirotek (1976) 
Árvácska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
5   - curil
5   - Edward52
8   - fred.appl
5   - MaKy92z
7   - Snape
5   - Area
4   - stixman
9   - vendy13
7   - ulunka2
5   - makiki
5   - mirisek
3   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.208/1.179