reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Světlo jeho očí

Žánr:
Rok:
1936
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
6.3.1936
„Milostný příběh obětavé ošetřovatelky a slepého mladíka z dobré rodiny.“

Celkové hodnocení filmu Světlo jeho očí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.10.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.4.2013
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.11.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2006
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2008
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2007
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2014
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2008
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.1.2009
edykantor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2009
Xmlou
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2007
maros66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih119812minih119812Jeromovo tajemství (1994) 
Le secret de Jérôme n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih53531minih53531Janek nad Janky (2004) [TV film] 
n
minih36883minih36883Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová (1969) 
Tell Me That You Love Me, Junie Moon n
minih69017minih69017Joeův palác (2007) [TV film] 
Joe's Palace n
minih43987minih43987Čáry máry nebožtík (1942) 
A-Haunting We Will Go n
minih4190minih4190Blackjack (1997) [TV film] 
Blackjack n
minih40520minih40520Ve stínu Beethovena (2005) 
Copying Beethoven n
minih93172minih93172Snajpr (2012) 
Le guetteur n
minih19762minih19762Strašná žena (1965) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
3   - argenson
5   - Erkul
4   - curil
7   - clara.bow
4   - green-tea
7   - Angelika28
4   - hvezdyn
6   - Serpentina
6   - payo1555
6   - REKBRIT
7   - melakara
6   - nick4
7   - dandysek
7   - rosta12
6   - Majdulka
5   - skukum
10 - žižalka
7   - Martin35
7   - helzapopin
4   - Marthos

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.482/0.459