reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Svět valčíků

Swing Time

Další název:
Čas valčíků
Rok:
1936
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Svět valčíků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2014
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.12.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.11.2008
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2014
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2011
juliette76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2008
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48279minih48279Fairy Tales (1979) 
Fairy Tales n
minih43071minih43071Horší už to nebude (2006) 
Stranger Than Fiction n
minih132280minih132280V utajení (2008/1) 
Dirty money, l'infiltré n
minih7817minih7817Gabriela (1983) 
Gabriela, Cravo e Canela n
minih44670minih44670Útěk do divočiny (2007) 
Into the Wild n
minih58450minih58450Bohatýr z hor (1942) 
Georgij Saakadze n
minih17655minih17655Rabaka (1989) 
n
minih36610minih36610Na straně zákona (1973) 
White Lightning n
minih51530minih51530Měsíc nad Miami (1941) 
Moon Over Miami n
minih28561minih28561Boxeři (1999) 
Play It to the Bone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 %
9   - Erkul
8   - curil
9   - clara.bow
9   - melakara
7   - Georgie2
7   - diamant
6   - rosta12
8   - scareface6
1   - Kloby
10 - Dagfra3
9   - Moniika
7   - juliette76
7   - mirek52
10 - aniiicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.732/0.709