reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Svět otevřený náhodám

Další název:
World Open to Chances ; Eine Welt voller Zufälle
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
14.4.1972
„Volné zpracování stejnojmenného románu Josefa Kadlece.“

Celkové hodnocení filmu Svět otevřený náhodám

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.12.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.10.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.6.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.9.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14315minih14315Nikdy neprohrát (1978) 
Every Which Way But Loose n
minih70413minih70413Napříč časem (2009) 
From Time to Time n
minih75610minih75610Velká fuška (2010) 
The Heavy n
minih22261minih22261Velká iluze (1937) 
La grande illusion n
minih43119minih43119Mamut (2006) [TV film] 
Mammoth n
minih25941minih25941Jeden deň pre starú paniu (1966) 
n
minih16333minih16333Polská krev (1934) 
Polská krev n
minih47173minih47173Plácek 2 (2005) [Video] 
The Sandlot 2 n
minih126632minih126632Budeš mou ženou? (2013) [TV film] 
Bella und der Feigenbaum n
minih95453minih95453Dřevěná Marika (2000) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.5 %
4   - curil
1   - Pitryx
4   - hvezdyn
4   - melakara
4   - nick4
5   - mikee007
6   - rosta12
10 - dederon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599561
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.748/0.728