reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Svět otevřený náhodám

Další název:
World Open to Chances ; Eine Welt voller Zufälle
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
14.4.1972
„Volné zpracování stejnojmenného románu Josefa Kadlece.“

Celkové hodnocení filmu Svět otevřený náhodám

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.12.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.10.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.6.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.9.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.10.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2515minih2515Absolvent (1967) 
The Graduate n
minih40300minih40300Rána v srdci (2004) 
Ett Hål i Mitt Hjärta n
minih43729minih43729Inkvizitor (2005) 
The Mechanik n
minih62539minih62539Naše rodinná svatba (2010) 
Our Family Wedding n
minih42018minih42018Hlavu dolů (1971) 
Giu la testa n
minih27974minih27974Sestry (1987) 
Sister Sister n
minih74332minih74332Tenisky (2011) 
Kecove n
minih117834minih117834Okouzlující lhářka (2004) [TV film] 
Ein Goldfisch unter Haien n
minih43368minih43368Stopy krve (2006) 
Blood Trails n
minih52109minih52109Okamžik vzkříšení (2008) 
Adam Resurrected n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.5 %
4   - curil
1   - Pitryx
4   - hvezdyn
4   - melakara
4   - nick4
5   - mikee007
10 - dederon
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

09:50 - 10:40

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Lusitania: 18 minut, které otř...

09:55 - 10:45

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:50 - 11:00

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.4